@TouringWithTheKids

Betrouwbare reviewer

Nice Aire en slechts een korte wandeling naar de stad en de alpine coaster. De eigenaar is echter ONBESCHOOFD en AGRESSIEF, vandaar onze score! We verbleven 3 nachten. De eerste 2 nachten geen problemen, de derde nacht eiste hij dat we onze camper verplaatsten (ondanks dat we midden in de baai stonden en niemand in de weg stonden). Toen ik vroeg waarom, zei hij: verplaats hem of ga weg. De volgende ochtend werden we wakker met een briefje waarin stond dat we moesten vertrekken! 3 jaar fulltime en dit is een primeur!

Erg druk en niet geschikt voor grote campers. Wij zijn 9m en konden er niet in. Misschien buiten de spits als er meer ruimte is. Waarschijnlijk een goede plek om het dorp te bezoeken als je kleiner bent dan 8m. 2 sterren omdat we gebruik maakten van diensten die gratis waren.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Geweldige plek naast de rivier. € 8,84 voor gezin van 5 plus hond. diensten werken, elektra en vers water op de staanplaatsen, douches en toiletten met bewaking 's nachts.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Perfect Aire. aan het meer. Services inclusief stroomaansluiting voor € 8,90! Speelpark en strand aan het meer op korte afstand en winkels op loopafstand. Zou er weer verblijven!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Geweldige parkeerplaats. Grote baaien gescheiden door een kleine heg. servicepunt heeft een token van de winkel nodig. Goede nachtrust.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Mooie parkeerplaats in een klein dorp. Baaien zijn aan de kleine kant, we zaten prima in ons busje van 6 meter. Goede nachtrust.

Geweldige tussenstop. 5 ruimtes. £ 10 per nacht te betalen bij het naastgelegen zwembad. Alle diensten aanwezig en werkend. Leuke havenstad met verschillende werkende vissersboten.

Grote parkeerplaats in Quinson. Museum is naar onze mening niets bijzonders maar ze bieden wel Engelse audio. Oké voor een stop van 1 nacht.

Ik verbleef 1 nacht in september. Wedges nodig, services bevinden zich bij tankstation ca. 100 m verderop op 3,50 euro kosten (we gebruikten niet). Geweldige tussenstop om Verdon Gorge te verkennen via bootverhuur. 15 minuten lopen naar het leuke dorp.

Oke tussenstop als passeren, niets bijzonders. 10 minuten lopen naar de stad. Leuke kerk. Servicepunt was schoon, we hebben ons grijze afval alleen geleegd de nacht dat we er verbleven. Pizza busje aan de overkant.

Goede, schone stop met gratis services. We verbleven 1 nacht in september met ca. 5 anderen. We hadden een zwerfhond enkele uren buiten onze deur zitten omdat we onze hond hadden, maar was een softy. Leuk klein dorp met toeristische info. Zou aanraden.

Oke als passeren maar niets bijzonders. Gebruikt door veel waaronder een aantal lang blijvers door het uiterlijk ervan. Servicepunt is in orde. Alleen elektrisch op servicepunt.

Leuke tussenstop tussen bomen. Veel insecten toen we in september stopten. maar dat hield ons niet tegen om een BBQ te hebben. Goed servicegebied en recycling. Zou opnieuw stoppen als we er langs komen.

Goede stop bij camperdealer. Gratis diensten. Wiggen nodig, omdat parkeren licht hellend is. Geluid van de weg tot ongeveer 22.00 uur, maar eenmaal in de camper is het goed. Goede, veilige tussenstop.

Geweldige stop met geweldig uitzicht. Naast oud (wat wij veronderstellen) WW2 fort / museum. Goede tussenstop als je naar Italië gaat.

Nooit een eerste keuze om bij een tankstation te verblijven, maar oké voor 1 nacht. Gratis diensten bevinden zich op oostelijke diensten.

Oke stop als je langsrijdt. Geen tekenen dat het kan worden gebruikt als een overnachting. Drukke weg tot ongeveer 22.00 uur.

Sitecode: 19571

Oke als een plek om te verblijven als passeren. We kwamen op een zondagmiddag, het zwembad was gesloten. Een vrouw kwam 's avonds langs om geld in te zamelen en wifi-code te verstrekken.

Gemengde parkeerplaats aan de overkant van het meer. Leuke wandeling rond het meer via naar bruggen / dammen. Overdag lawaai van de weg, maar 's nachts goed en wiggen zijn nodig.

Oké stop naast winkels en kasteel.

Goede tussenstop op fietsafstand van de oude stad. We parkeerden onder de schuur om uit de zon te komen. Enige kritiek is het water gaf ons slechts ongeveer. 25L.

Geweldige tussenstop. We hebben hier 3 rustige nachten gehad. Dicht bij stad, park en zwembad.

Mooi plekje op het gras, maar 's nachts erg lawaaierig vanwege feest in de buurt. Ok servicepunt, maar volgens vorige opmerking werkte het zoete water niet.

Goede locatie aan de rand van het dorp. Gemakkelijk wandelen naar het dorp. Goed betaald servicepunt. Betaald elektrisch. Bezig.

Goede centrale locatie om te wandelen naar de oude stad. € 2 voor 6 uur elektrisch. € 1 voor water. LET OP je moet betalen voor tokens voor zowel elektriciteit als water van het bowlingcentrum tegenover. We vergaten om een token voor water te krijgen en het bowlingcentrum is niet 's ochtends open dus kon geen water bijvullen.

We kwamen hier aan, maar waren vol, we reden op ongeveer 100 meter en vonden anderen geparkeerd aan de CP op het eiland. er staat geen parkeerplaats, maar er waren er al 5 dus we verbleven er voor 1 nacht. Het eiland heeft een korte wandeling met infoborden. Geen voorzieningen.

Geweldige stop met een fantastisch uitzicht op de fjord. De halte is eenvoudig met slechts een vuilnisbak en een toilet, maar het uitzicht is geweldig. We hadden 's avonds een BBQ-vuur op het strand. We zouden een stop hier aanraden.

De prijs van Nok 570 is inclusief toegang tot het bezoekerscentrum en 24 uur parkeren. Het bezoekerscentrum is goed maar druk. Ontvang er vroeg als je een uitzicht op de oceaan wilt. Het parkeren zelf is eenvoudig met alleen vuilnisbakken beschikbaar die halverwege de middag vol waren.

Zoals beschreven. Droge toiletten, vuilnisbakken en het begin van wandelpaden. Heel veel muggen toen we stopten in juli 2019.

Geweldig, vooral als je kinderen hebt. We verbleven voor 2 nachten in juli 2019. Santa Village is geweldig, zelfs in 29 graden hitte. Je kunt de Santa gratis zien (€ 40 als je maar de foto's ziet). We reden de tweede dag naar de stad en gingen naar het Pilke Science Center, wat geweldig is voor kinderen en volwassenen. U vindt diensten over de weg achter de Shell-garage.

Lawaaierige zaterdagavond met livemuziek in de buurt. Auto's rijden de hele nacht door op de parkeerplaats. Maar met gratis elektrisch kan je niet teveel klagen.

Sitecode: 51906

Geweldige stop als het weer goed is, want je kunt een goede duik nemen in het meer. Goed zandstrand voor de kinderen om in te spelen. Verschoonruimte, vuilnisbakken en composttoiletten op het terrein, evenals een kleine speelplaats.

Gelegen in Marina, op korte loopafstand van de kerk, die bij een bezoek een must is. Goed park voor de kinderen. Water bevindt zich naast het tapijtreinigingsgebied, kon het afvalwaterafvoergebied niet vinden.

Verbleven in de parkeergarage iets verder van de officiële camperplaats met 3 anderen in augustus 2019. Leuke oude stad. Geen voorzieningen.

We verbleven hier voor 2 nachten in augustus 2019. Parkeren in het centrum van het dorp met veel te doen en mooie wandelingen. Geen voorzieningen maar de moeite waard en stop.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie plek voor 6 euro en ondanks dat er geen faciliteiten zijn, is er genoeg te zien en te doen rondom de oude militaire trainingsbasis en het omliggende nationale park.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Gestopt voor 1 nacht om diensten inclusief wasserette te gebruiken. Goede site hoewel een beetje ruw rond de randen. Eigenaar was erg vriendelijk. De werkelijke kosten waren 17,50 euro + 4 euro belasting = 21,50 euro voor een nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Gelegen in het stadscentrum in gemengde parkeergarage. Parkeren is 5 euro per nacht plus 2 euro voor water en nog eens 2 euro voor 1 uur elektrisch. Goede wandelingen door arboretum en omgeving. Binnen 100m van winkels en restaurants.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Briljante tussenstop! We verbleven voor 2 nachten volledig gratis (geen instructies te betalen). Gelegen tegenover een vakantiedorp met een zwembad, winkel en pizzeria. Gemakkelijke toegang tot het meer als je door het vakantiedorp loopt. Geen diensten, maar zou zeker weer stoppen als je langskomt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We gebruikten deze Aire alleen als een service stop, we bleven niet overnachten. Servicepunt bevindt zich ca. 50m + van de standplaatsen dus niet 's nachts elektrisch te gebruiken.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige plek naast de gracht. Slechts 5 minuten fietsen om bij de Thieu-bootlift te komen, dat is best gaaf. Het dorp heeft een winkel en een bakkerij. Geen diensten, maar voor een tussenstop is het erg goed.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Clean Aire gelegen naast een meer. Gemakkelijk fietsen naar het centrum van Ieper. Servicepunt bevindt zich net buiten de Aire-barrière en kan door iedereen worden gebruikt. Merk op dat de elektrische een eurostekker is en daarom een adapter nodig heeft (die we niet hadden). Verbleven de volgende nacht 200 m verderop in de baan gratis en ligt dichter bij het meer.