@TouristMG
- Roller Team LIVINGSTONE Duo Advance
- 2020
- Buscamper
2023
De sanizuil werkt WEL. 1 € betalen en op de knop drukken. Deur opent en je kan toilet lozen in de kast en water nemen. Jammer dat iemand in permanent marker aanduidt dat het defect is!
2022
Tijdens de winter zeer rustige plaats. wandel en fietsmogelijkheden. we komen hier vast nog terug.
we waren hier 24/1/2022. er was niemand. Het veld was drassig en de wielen van de camper slooten door bij het opwaarts rijden. we zijn er niet gebleven.
2021
ik was hier mid juni. overvolle wanordelijke camperplaats, geen charme. Toen tot overmaat van ramp een collega camperaar het nodig vond om zijn camper net naast de onze te plaatsen, terwijl hij voor zichzelf massa's plaats voorzag, ben ik er vertrokken, om hier niet meer terug te komen. Er zijn mooiere plaatsen in de regio.
zeer mooie camperplaats met directe wandel- en fietsmogelijkheden. Tijdens het 1 mei weekend was het druk maar zeker (Corona-)veilig. Momenteel nog geen elektriciteit. Bij het lozen van grijs water, opletten dat je boven de afvoerput staat, want de betonplaat helt af naar de verkeerde kant. We komen hier zeker terug.
zeer mooie plaats in de streek van de grote oorlog. ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. geen voorzieningen en de aangeduide CP zijn te smal en te kort, maar dat is geen probleem want er stond niemand anders. zeer rustig.
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
rustige plaats. toegang tot verharde parking is open.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
2 dagjes gestaan. super bediend door de eigenaar (vader en zoon). lekkere take away mogelijkheden. fietsen en wandelen midden de natuur. we komen hier zeker nog eens terug tijdens deze COVID periode. De eigenaar voorziet een mooi feestmenu in take away voor de eindejaarsperiode.
Sobere camping aan de grens tussen Frankrijk en Zwitserland. Het is mij niet duidelijk waarom je op deze camping meer moet betalen voor een camper dan voor een caravan en een auto. We stonden op deze camping omdat er geen echte camperplaats in de buurt was.
We stonden hier begin juli 2020. Prima voor een overnachting tijdens een doortocht. Elektriciteit gratis, als de zekeringen niet afgevallen zijn.