@Tournevrouw
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Een CP bij de bioboer met douche, wc, prachtig uitzicht en vriendelijke eigenaar. Zonder stroom of mogelijkheid grijs water te lozen €29.80 voor 1 nacht.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Op doorreis of tussenstop voor bezoek aan Zagreb? Prima plek. Waarom dan toch maar 3 sterren. Lauw water, onberekenbare wifi en kleine plekken voor €40,00 per nacht. Wèl ACSI geen CC.
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Mooie camping, ruime plaatsen, sanitair modern én schoon. Voor een lekkere, warme douche wèl naar het grote gebouw. De waterdruk in kleinere gebouw onvoldoende. Restaurant is goed. Drie nachten aan zee gestaan. Met CC €30,00 per nacht.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Een pareltje. Klein, mooie ligging, sanitair dik in orde, fijn zwembad en hartelijke eigenaren die je naar het, ook al zo schitterende, Krka park brengen. Lopen/fietsen is ook prima te doen. ‘s Avonds is het goed toeven op het terras met een glas huiswijn, luisterend naar de verhalen van de eigenaren van deze plek. We zeggen het niet vaak, maar hier komen we zeker terug.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
twee sterren omdat sanitair, zwembad en ligging prima zijn. Maar €65 per nacht (goedkoopste plek!) aan een zeer lawaaiige straat, op een plek te klein om de luifel op te zetten, vind ik niet echt geweldig.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Allereerst dit. Prima camping, goede ligging, sanitair nieuw en er wordt heel wat afgepoetst. Mooi zwembad, ruime plekken. Plek naast het zwembad de eerste 4 dagen ok. Wel wat veel muziek maar dat hoort erbij. Avond 5 is hel. Van 20.00 tot 22.45 keiharde discomuziek die naarmate de avond vorderde steeds een tandje harder ging. Ronduit bezopen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sanitair schoon, wifi werkt vrijwel niet, plekken niet echt ruim, elektriciteit afnemen is verplicht ook als je het niet nodig hebt. Prima voor 1 nacht.
Juni 2026
Prachtige camping. Vriendelijke eigenaren. ruime plekken. Sanitair helemaal ok, douchen gratis. Maar overal waar je komt bordjes met wat wel en vooral niet mag. Bij de ingang telden wij 14 camera’s! De informatiemap bevat 4 blz met rules and regulations. Plus wat losse aanvullingen met don’ts. En ‘‘s morgens een drone. Handig om te weten: alleen groene cassette vloeistof! Als je dit allemaal niet erg vindt, is het zeker een aanrader.
Als je van de Engelse keuken houdt, een pub leuk vind, en je een nacht zonder faciliteiten kunt, dan moet je hierheen. aardige staf, goede sfeer en vlakbij Hadrian’s Wall.