@Tourteam
- 2015
Juli 2026
Heel goed gestaan, ondanks het weer! water en electra op de plek, het chem.toilet legen is even zoeken. 👀 het is echt helemaal aan de andere kant van de jachthaven over het grind, tussen 2 loodsen door, daar kun je ook grijs water lossen. de code van de douche is gelijk aan de postcode.
Het is een vierkant grasveld met een prachtig sanitair gebouw! Het is aan het eind van de weg, heerlijk rustig. Grote inrit
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Het adres is niet de toegangsweg van de camping, het is: In der Aue 4/5, coördinaten N 51gr 14’ 58’’ E 9gr 29’ 33’’ Wij hebben er heerlijk gestaan en zeer rustig overnacht!
Een geweldige locatie aan de rivier de Our, wij kijken er zo op! we zijn er per toeval 🍀 gekomen en hebben sowieso 2 nachten bijgeboekt. als je van rust en vogelgeluiden houdt is dit een goede camping. Sanitair is ook een voldoende, zeer netjes!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
3 nachten hier heel goed gestaan, idd aan het water is het fijnste, s’morgens als er aan de waterrij iemand weggaat, schuift de oplettende achterrij naar voren. fijn systeem, met een pasje. voor water en toilet. Met oud en nieuw zeer stil.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
wat een renovatie is er geweest, na de grote blubbersporen van het voorjaar en ruimte is er gemaakt! 4 weken dicht geweest, chappeau voor de harde werkers. wij zijn er weer en heerlijk geluncht in het restaurant, nog niet helemaal klaar, maar wij hebben perfect gestaan op het grovere grind. wij laten het nieuwe gras nog ff met rust. een 10 met een griffel, wij komen nog wel eens langs.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een heerlijke plek gekregen, met een stukje gras, op verharde oprijstrook! Genoten op het terras van prima eten, toppertje. sanitair wat ouder maar schoon. niet betalen met muntjes, gewoon douchen, geen drukknop, echt heerlijk! Broodjesservice, gewoon een topplek 🥰
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden