@Tourteam
- 2015
Het is een vierkant grasveld met een prachtig sanitair gebouw! Het is aan het eind van de weg, heerlijk rustig. Grote inrit
Het adres is niet de toegangsweg van de camping, het is: In der Aue 4/5, coördinaten N 51gr 14’ 58’’ E 9gr 29’ 33’’ Wij hebben er heerlijk gestaan en zeer rustig overnacht!
Een geweldige locatie aan de rivier de Our, wij kijken er zo op! we zijn er per toeval 🍀 gekomen en hebben sowieso 2 nachten bijgeboekt. als je van rust en vogelgeluiden houdt is dit een goede camping. Sanitair is ook een voldoende, zeer netjes!
3 nachten hier heel goed gestaan, idd aan het water is het fijnste, s’morgens als er aan de waterrij iemand weggaat, schuift de oplettende achterrij naar voren. fijn systeem, met een pasje. voor water en toilet. Met oud en nieuw zeer stil.
wat een renovatie is er geweest, na de grote blubbersporen van het voorjaar en ruimte is er gemaakt! 4 weken dicht geweest, chappeau voor de harde werkers. wij zijn er weer en heerlijk geluncht in het restaurant, nog niet helemaal klaar, maar wij hebben perfect gestaan op het grovere grind. wij laten het nieuwe gras nog ff met rust. een 10 met een griffel, wij komen nog wel eens langs.
Een heerlijke plek gekregen, met een stukje gras, op verharde oprijstrook! Genoten op het terras van prima eten, toppertje. sanitair wat ouder maar schoon. niet betalen met muntjes, gewoon douchen, geen drukknop, echt heerlijk! Broodjesservice, gewoon een topplek 🥰
vriendelijk ontvangen en gevraagd of we 2dg konden blijven, in het tophoogseizoen, volgende x zou ik reserveren. Heerlijk gestaan, 2dg gelukt, geweldige bistro waar je heerlijk kunt eten en die ook een broodjes service hebben. Ook van het meer genoten. sanitair prima en goed schoongemaakt! ik herken niks van de vorige reviews, plekken zijn goed uitgezet!
Omdat de reviews van deze camping zo slecht zijn, zou je m bijna voorbij gaan. wij hebben er 5dg heerlijk dagen genoten, werkelijk aan alles is gedacht! wc blok op elke 25m van je plek, vooraan zit een groot blok met wasmachine, droger, vaatwasser. handwas en afwasplekken en douches 18 stuks, altijd 1 vrij! je kunt niet reserveren en je zoekt zelf je plek uit, dan kan het toch nooit verkeerd zijn. 😍🥰 waren ook vriendelijk, vandaar 5*
een van de weinige CP in Oostenrijk, gelijk langs de doorgaande provinciale weg. wij vinden m fantastisch, qua prijs! op een camping betaal je bijna overal €50-60 en hier €21,10 voor overnachting, waar alles is! grijs en chemicht toilet bij de zuil en ook inname water. meer hebben wij niet nodig. Spar op 200m 🤩🤩
Mooi gelegen aan een grote vijver, sanitair is goed onderhouden, maar niet nieuw, wij betaalden €16,05 voor camper en 2 personen met elektra, voor ons een goede doorgangskamping, 2,5 km van de snelweg
zeer vriendelijke ontvangst. door de havenmeester, alles wat een camperaar wenst is aanwezig, sanitair super schoon en verwarmt, in januari natuurlijk niet veel beweging in de jachthaven, buiten allerlei soorten watervogels
Vannacht heerlijk gestaan met heel veel campers, voor ons veel vissers, respect hebben naar en voor elkaar en mensen neem je eigen afval weer mee!!! Want anders is deze plek binnenkort verleden tijd, gisteravond is de politie langs gereden om te zien of alles rustig was
Prima CP in het centrum van Urk, zoals al hiervoor ook steeds geschreven de voorzieningen zijn super
Prima camperplaats aan het Twentekanaal heerlijk rustig en alle voorzieningen, prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen
Hier 2 nachten gestaan, locatie gebruikt als uitval basis voor kerstmarkt in Munster prima camperplaats aan het Dortmund-Eemskanaal goed sanitair schoon en verwarmd en het restaurant op de locatie ook goed
Super leuke camperplaats, met stroom verder geen faciliteiten maar dat is al beschreven in de app, maar het uitzicht maakt veel goed
Prima plek bij de kerk, alle benodigheden zijn aanwezig dus niets te klagen, het zijn maar 4 plekjes dus is wel snel vol
Prima camperplaats vriendelijke en behulpsamen mensen, gezellig terras waar de mensen uit de beurt na werktijd ook wat komen drinken, verder erg rustig
Prachtige plek, met matig maar toch vooral smerig sanitiar jammer!!! Maar zoals eerder beschreven een superplek voor de wandeling naar de Pravcicka Brana
Super camperplaats maar dat blijkt uit alle beoordelingen vooral de kleinkinderen vinden het “kikken” door alle speeltuintjes en vrijheid van spelen vandaar dat wij het een “super camperplaats vinden
Leuke camperplaats onder de bomen zoals de CP naam al aangeeft. Een CP zonder aangegeven vakken dus iedereen kan overal gaan staan. Over de brug een leuk stadje, deze brug waar je vlak naast staat is overdag redelijk in gebruik door het verkeer maar s’avonds en s’nachts rustig, We stonden vlak aan de Werra echter we konden het water niet zien vanwegen het hoge riet in de winterbedding.
Uitgelezen CP aan de Saale, niets toe te voegen aan voorgaande beoordelingen maar die zijn wel de reden dat we hier staan.
Mooie rustige CP alles in goede staat van onderhoud, prachtig sanitair, aan de achterkant van het veldje loop je door een hekje zo het bos in, ideaal voor honden bezitters
Mooie rustige CP op gras, een wat hobbelig veld aan een kleine jachthaven aan de oever van de Saale, stroom aanwezig, echter lange kabel, eventueel noodzakelijk, stroompaal staat aan het begin, plaats wordt aangegeven als campingplatz zonder het ons welbekende bordje met de afbeelding van een Camper
Uitzicht een 10 verder maakt de CP een verwaarloosde indruk, echter op dit moment werkt alles nog, maar zoals in de Duitse review van 6-1-2016, is het moeilijk stellen met 2 blokken, door water geulen staat de camper scheef en door de helling van het terrein sterk voorover, dus ongeschikt voor mensen die graag waterpas staan
Mooien nieuwe camperplaats, gelegen in de poort van de Brabantse Biesbos ca. 800m naar het fiets pontje voor de oversteek naar dit prachtige natuurgebied. Super vriendelijke beheerders en prachtig schoon sanitair.
Route naar camping goed aangegeven laatste stukje vrij stijl naar beneden, roept wat vraagtekens op omdat je door begroeiing nog geen camping kan zien, maar de camping is daar wel aan de oever van de prachtige Lahn. De eigenaren zijn super vriendelijk Duits/Ned er rijd wel een trein achter de camping en aan de overkant van de Lahn loopt een weg maar s’nachts lekker rustig, broodjes service
Prima plek om te overnachten, geen faciliteiten erg rustig en eenzaam moet je van houden.
Een rustige CP voor de slagboom van de camping, ongeveer 7 plaatsen, niet alle plekken hebben stroom. De plek kost €8, stroom €2 en jetons €0,50 per stuk voor een speeddouche 😜