@Tovawe
Dit is een normale parking. apart tarief voor campers (€15 per dag) ‘s Nachts relatief rustig. wel wat lawaai vanuit Colico Piano vanwege de zomer activiteiten. zeer dicht bij het Como meer dat via een pad gemakkelijk te bereiken is.
Zeer kleine plekken en dicht op elkaar. zeer schoon toilet en erg vriendelijk personeel.
super drukke parking. Als je hier al wilt overnachten dan kun je beter aan het eind van de dag gaan. wij zijn doorgereden …
Een beetje onvriendelijke ontvangst. Camping ligt ingeklemd tussen rivier en spoorbaan. De trein rijdt op ongeveer 1,5 m van de camper vandaan. dure camping met apart betalen voor de douches 1 CFR. 1 nacht gestaan en door!
Wat een leuke plek is dit! Prachtige CP bij een boerderij met uitzicht op de bergen. Voor de verkoeling is er een zwembad(je).
rustige camping! Aan de rivier de Lot.
Sitecode: 41961
Je koopt vooraf een ticket voor 1 of 2 nachten aan de slagboom. Inmiddels kunnen er maximaal 16 campers terecht. Echt een super plek. Dichtbij de rivier. Schone plaatsen. Als je langer wilt blijven dan vooraf bedacht vergeet dan niet te verlengen. Anders is de uitrijcode niet meer geldig!!
Prima plek voor een nacht. We hebben geen gebruik gemaakt van de voorzieningen dus daar kan ik niets van zeggen. Rustig en een leuk uitzicht over de haven.