@Tovin
- 2010
best schone plek. erg jammer, dat je niets mag. zelfs geen matje voor je trapje. 1 nacht is genoeg voor deze prijs: 24 euro🤔
6 oktober 2022.geen vriendelijke ontvangst. Toen bleek de telefoon belangrijker dan de klant aan de balie. werden volkomen genegeerd. dan niet, we zijn vertrokken
wij kwamen aan om 11.30 op 6 okt. niet zo'n vriendelijke ontvangst. na een plek uitgezocht te hebben, terug naar de receptie. zij kreeg net telefoon en negeerde ons volledig. na een kwartier te hebben gewacht, zijn we vertrokken. we voelden ons echt niet welkom. nou, dan niet!!!! en nooit meer!
dit is echt een superplek!!! heel vriendelijke eigenaren, warme ontvangst. sanitair ruim voldoende (ook voor de a.s. uitbreiding) en superschoon
leuke campercamping. fietsmogelijkheden. leuke dorpjes in omgeving. uiteraard Valencia, altijd top. wij hebben heerlijk paella gegeten in restaurant, met heel leuke bediening. was super
prettige ontvangst, superschoon sanitair, coronaproof. camperplaats is heel ruim. lekker zwembad
chaotisch, vies, coronawappies.
Sitecode: 20141
prima plaats. vriendelijk ontvangen. goede cp naast camping. prima restaurant. verder alles aanwezig voor een overnachting
wat een rotcamping. enig pluspunt was nieuw sanitair. werden op de wachtplaats neergezet. wel 5 euro extra betalen voor stroom. het heel drukke verkeer ging praktsch langs onze camper. geen afgesloten camping zo langs de weg. om 6.00 uur al weer wakker. eens maar nooit weer