@Tr.H.P.
- Renault
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
2022
Ook wij volgen de wijnroute en kwamen op deze camping (Voges du Nord) terecht. Camperplaatsen boven vol. Beneden op voormalige parking 3 nachten gestaan. Met water er stroom voor € 17,80 inclusief toeristenbel.pe Vriendelijk personeel. Douches,stroom en water gratis. Broodjesservice.Een camping in (weder)opbouw na de coronatijd. Je kunt hier wandelen,fietsen en zwemmen in het binnenbad. Deze camping gewoon in de wijnrout laten staan.:)
Stonden hier in juni 22 drie nachten.Om de camping heen zijn hier en daar camperplaatsen gecreëerd.Wij mochten voor een klein schuurtje staan. Zag er leuk en mooi uit.Maar toen wij gesetteld waren bleek de plek minder fijn.Decampinggasten moesten nl in het schuurtje zijn voor hun chemisch toilet, afval enz.en het werd niet op prijs gesteld dat wij er stonden.Prijs per nacht €19,00 ipv € 17,00 welke in de NKC vermeld staat. Hond en douche betalen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Stonden hier in juni 2 nachten. nr.19 tussen de vaste huisjes. Plek qua grote oke. Uitzicht minamaal. Sanitair, met in/uit "sleutel", is gedateerd en niet schoon. Afwaswater lauw tot koud. Voor nr.19 de loosplaats grijswater.🤭Campers kunnen er slecht bij en rijden nr.19 op om er bij te kunnen. Soms staan er wel 3 op elkaar te wachten. Grijswaterput hoort m.i. ergens bij de uitgang. Voor ons een tegenvaller. Vandaar 2 sterren.
2021
Wij waren 16-09-20 hier 3 dg. Grote camping. 6 "camperplaatsen" met verharde ondergrond. Na de slagbomen. Meer een parkeerplaats. Klein/geen privacy. Onze camper stond op nat/hoog gras in de schaduw en niet geschikt voor zwaardere camper.Communicatie redelijk tot goed. Wel opletten bij het afrekenen. Betaalde te veel met acsi kaart. Is later hersteld. Heerlijk brood. mooie omgeving vlakbij zwemwater. Rest.dicht wel afhaal mogelijk.
2020
wij hebben hier gestaan in het hoogseizoen. Geen aanrader. Camping meer dan vol. Voor mensen die astma/copd (klachten) hebben geen aanrader. ' s avonds gaan op de hele camping de kampvuren aan! Geen supermarkt in de directe omgeving. De omgeving is schitterend diverse wandelroutes , met kleine kinderen en hond gelopen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden