@Tr6cfw

Ja
2021

Bezocht in 1e week juli 2024. super naturisten camping. sanitair is uitstekend maar voor sommige stekken is het ver lopen en een hele klim omhoog. Ruime plaatsen en prima privacy. Bar en restaurant erg goed en afwisselend gezamelijke maaltijden. mooi zwembad en activiteiten op en buiten terrein. fietsen kan met e-bike goed. Nederlandse eigenaren doen het erg goed. we komen hier zeker terug.

Grote goed gelegen camping vlak bij strand en druk plaatsje. alles aanwezig voor gezinsvakanties. Half juni verwacht je geen luide muziek tot na 24.00 uur. veel is nog dicht zoals de take-away bar en supermarket is uren dicht tussen de middag. Plaatsen ok maar in hoogseizoen is het hutje mutje wifi is drama en erg duur. Voor €6 kan je 1 toestel tot 22.30 uur gebruiken. sanitair is matig. geen wc papier en prive kabines. prijs is ok.

Erg fijn en rustige naturisten camping van Nederlandse eigenaar. alles aanwezig wat je wil of nodig hebt. sfeer is relaxed en plaatsen zijn ruim . wifi is goed als je abbo koopt. we waren er begin juni en het was al gezellig . de moeite waard om er een weekje te staan. ook met kids is het goed vertoeven.

goede keuze aan camperplaatsen. E en W bij de plaats. super sanitatie gebouw en dito douches. automatisch toilet cassette reinigings apparaat. aan Moezel met goed fietspad naar Bernkastel-Keus. prima restaurant buiten camping. vriendelijke receptie. fijn verblijf gehad. aanrader.

erg drukke camping met kleine plaatsen eind augustus. je hebt lang snoer nodig voor Elec kast. je moet op mannetje wachten om het aan en af te sluiten. voorzieningen zijn netjes. geen keus in plaatsen. winkel vlakbij en zwembad toegankelijk tegen lager tarief. goed fietspad naar Cochem met vele gezellige wijnproeverijen. 2 nachten is voldoende hier.

heerlijke ruime plekken. Voor iedereen geschikt. blij hier 3 dagen te zijn geweest. we komen terug. voorbeeld voor ontspannen recreëren. top

rumoerige camping. plaatsen slecht onderhouden. sanitair ok. wegen slecht en smal en met overhangende boomtakken. receptie matig vriendelijk met Uber makkelijk naar Porto.

A Lagoa werkt met vooruit betalen van aanbetaling van 50%. Geld krijg je niet terug als je 14 dagen of korter annuleert. Jammer maar we wilden daar niet in de regen staan 2 nachten.

heerlijke paar dagen. rustig, ruim vriendelijke ontvangst en veel keus in sta-plaatsen. prima sanitair. top zwembad en restaurant, winkeltje. Aanrader voor stellen die ruimte en bloot willen.

Fijn 3dagen gestaan. jammer dat alles met betaald pasje moet maar dat is ivm de bootpassanten. Wel vind ik de douches klein en met weinig ruimte voor spullen neer te leggen. Een extra plankje voor toilettas horloge of andere spulletjes zou fijn zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

zeer compleet. heerlijk rustig. lekker fiets gebied. jammer dat 'T roer om' dicht was

perfect onderhouden ruime camping. goed sanitair en voorzieningen. aan de rand mooi uitzicht op meer en stad. camper + 2 pers was €39. Aanrader

heerlijke camping bij leuke plaats Mandal. Grote plaatsen voor elke lengte. super personeel. huiselijke stijl sanitair. alles aanwezig. aanrader

Sitecode: 19597

fijn 2 dagen gestaan. alles aanwezig. doorgangs-camping. fietsen naar egesund is leuk. aardig personeel. sanitair goed. aanrader

Voordat.

prima plek. rustig compleet. geen wifi.

prima camper plek. 1e of 3e rij met uitzicht op meer. goed sanitair en wifi. dichtbij stadje.

op betonnen plaat aan de haven. idyllisch uitzicht op leuk dorpje met de witte huizen en terrasjes aan de haven. de moeite waard om te chillen. Sanitair is er maar 2 badkamers is weinig en matig onderhouden. Elec en wifi aanwezig. weinig plaatsen en dus op tijd komen. rond 350 nok. leuk!!