@Tr6cfw
- 2021
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Juni 2026
we hadden niet gereserveerd en mochten 2 nachten staan op het camperterrein rechts van de ingang. prima plekken en met stroom en toiletten voor €54. douchen op de camping. bus #16 naar stad. receptie wat nors en verder prima voor een dag of 2-3.
Het is hier elke keer genieten. alles klopt voor de naturist dankzij Tjerk en Ellis met crew. Dank voor jullie harde werken.
Fijne camping voor het bezoeken van Ajaccio. leuke fietstocht naar stad met de kleine straatjes en duidelijke toeristen sfeer. goede en ruime plaatsen. prima sanitair gebouw zonder wc papier. goede Wifi, geen zwembad, rustig. voor camper, 2 pax en elektra was ik 56€ kwijt.
juni 2026. Op weg naar Ajaccio eerst 2 dagen hier gestaan aan zee. Niet veel te beleven maar de beheerder probeert de camping en plaatsen goed op orde te houden. Sanitairgebouw prima maar eigen papier meebrengen. Warm water op zonne-boiler en dus op tijd douchen. De meeste plekken hebben een eigen palapa met betonnen vloertje, handig. fietsen naar de Spar kan makkelijk. ontbijt mogelijk en klein winkeltje. vriendelijk personeel.
Vriendelijke en behulpzaam met vragen. Fijne naturistencamping met modern en schoon sanitair. Ruime plaatsen achter duin veel schaduw. Strand is erg mooi en lang. Parasols te lenen. Wifi erg goed en gratis. Prima winkeltje en af en toe is een maaltijd te bestellen. Aleria is 13km. Restaurant is top voor een camping goede kaart voor zowel lunch als diner. Auto gehuurd voor 1 dag is €80. Was een super week.
steile terrassencamping. naar boven fietsen gaat niet even. slordige aanleg trapjes en nummers plaatsen kan je vergeten. alles staat doorelkaar. mooie uitzichten. sanitair aan vernieuwing toe. stoffige plaatsen met veel lage takken aan bomen. goede winkels buiten camping.
1 nacht hier gestaan met camper. ze doen veel aan verbeteringen en dat zie je ook aangekondigd. restaurant had pizza kaart. goede wifi, warm en koud water. papier bij ieder toilet. ruime plaatsen en veel schaduw. broodjes service in de ochtend. ontbijt is mogelijk.. Corte op loopafstand en leuke stad met veel historie. aanrader om hier te staan.
Bezocht in 1e week juli 2024. super naturisten camping. sanitair is uitstekend maar voor sommige stekken is het ver lopen en een hele klim omhoog. Ruime plaatsen en prima privacy. Bar en restaurant erg goed en afwisselend gezamelijke maaltijden. mooi zwembad en activiteiten op en buiten terrein. fietsen kan met e-bike goed. Nederlandse eigenaren doen het erg goed. we komen hier zeker terug.
Grote goed gelegen camping vlak bij strand en druk plaatsje. alles aanwezig voor gezinsvakanties. Half juni verwacht je geen luide muziek tot na 24.00 uur. veel is nog dicht zoals de take-away bar en supermarket is uren dicht tussen de middag. Plaatsen ok maar in hoogseizoen is het hutje mutje wifi is drama en erg duur. Voor €6 kan je 1 toestel tot 22.30 uur gebruiken. sanitair is matig. geen wc papier en prive kabines. prijs is ok.