@Trace04

Heerlijk rustige plek om te stoppen, drankjes en eten gekocht, maar je hoefde alleen maar iets te kopen. Eten was heerlijk, chef-kok die aan onze voedingsbehoeften kon voldoen. Ongeveer 40 euro uitgegeven - zeker de moeite waard voor een mooie plek en lekker eten in een prachtige pub.

Er waren geen plekken meer voor campers, er stonden auto's geparkeerd, een zeer drukke parkeerplaats en de andere in de stad was vergelijkbaar. We reden rond en kwamen terug - er was een evenement/festival in de stad, lawaaierig en vuurwerk tot ongeveer 12.00 uur, gewekt door mensen die na het muziekevenement tijdens de mis naar hun auto kwamen. om 6.30 uur werd ik gewekt door geschreeuw en een woordenwisseling in de buurt van ons voertuig. Ze vertrokken, maar het was genoeg om me te laten schrikken.

mooie plek vlakbij het strand. Het was erg druk toen we aankwamen met kegels die plekken reserveerden. Ik dacht niet dat je kon reserveren? we werden gevraagd om door een andere camper te verhuizen toen zijn maat arriveerde, en we hadden het gevoel dat toen ze aankwamen er veel over ons werd gepraat, erg kliekjes, geen andere problemen en een heerlijke nachtrust met het geluid van de golven. Kosten £ 12 Euro via honesty box, zeker de moeite waard. De elektrische punten zijn al bezet, dus verwacht niet dat je ze krijgt.