@Traeumer65
- 1998
Juli 2026
9 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Een grote parkeerplaats met ruimte voor campers tot 12 meter lang. Reserveringen kunnen via de website worden gemaakt. De slagboom opent op basis van kentekenherkenning. Restaurant Captains Inn bevindt zich direct in de haven, op ongeveer 150 meter afstand.
2021
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Dit is een uitstekende plek. Een zeer kleine weg die zelfs meer dan 1 km door een eenbaanstunnel gaat. De weg eindigt 500 km achter de campingzijde. We hebben de eigenaar telefonisch gevraagd of er hoogte- of gewichtsbeperkingen zijn. het antwoord was dat bug trucks kunnen passeren. u verblijft in een directe lijn naar de fjord met een prachtig uitzicht. Wandelpaden in de buurt, bootverhuur of eenvoudig zwemmen in water van 23 graden. Erg stil. Nadeel, je moet het eten meenemen dat je nodig hebt.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

je kunt naar de rivier gaan en in het groen blijven en geen ruimte innemen op de reguliere rustplaats. het is een erg leuke plek om een of twee nachten te verblijven
2020
Sehr schöner Platz direkt am Rhein. Auch für große Fahrzeuge problemlos geeignet. Wir haben per E-Mail angefragt und direkt eine Antwort erhalten. Wir haben gefragt ob es möglich sei einen Platz direkt am Rhein zu reservieren und haben wegen der Bäume auf die Höhe unseres Mobils (3,65m) hingewiesen. Die Reservierung direkt am Rhein wurde bestätigt und alles hat perfekt gepasst. Wir kommen wieder
Sehr schöner Platz. Im vorderen Bereich asphaltiert und zum Teil auch Parzelliert. Dort gibt es 2 Elektroverteiler. Speziell auf dem asphaltierten Teil sind Keile of Hubstützen notwendig. Entlang des Flusses Ahr Schotter und relativ eben. Speziell mit Türe zur Ahr wunderschön. Allerdings ohne Strom. Selecteer een lange en lange termijn Christi Himmelfahrt wurden tagüber Plätze frei.