@Trambaan
Geweest in Hemelvaart weekend. Alles keurig, top animatie! We stonden op CP, prima, beetje drukker, maar geen overlast. Grasveld nieuw ingezaaid, moet nog dichtgroeien. Beheerder kwam wel meteen met platen om gras te beschermen met het natte weer, top! Keurig tegelterras op CP, maar niet goed geplaatst, hierdoor konden we er onder de luifel geen gebruik van maken. 3/4 meter naar voren en iedere camper kan aanschuiven zoals dat het beste past.
Geweest met Pinksteren. Prachtige plek, goed onderhouden. Schoon sanitair, mooie velden. Warm water met pasje ideaal, je bepaalt zelf hoe lang je wilt douchen. Pinksteren was tjokvol geboekt, daardoor stonden we hutjemutje. Niet erg voor een paar dagen, maar voor langere periode niet prettig. Toch hebben we echt genoten, ook dankzij het mooie weer. Als je geen steile heuvels wilt fietsen kun je tussen plek 10 en 11 door het bos naar Groesbeek.
Route ernaar toe was prachtig. Wij werden verwezen naar een plek buiten het dauercamper bereich. Dit was achter vaste plaatsen, zeer rommelig geheel. De vele boottrailers stonden onder de bomen in het hoge gras. Camping zelf onverzorgd, maar sanitair was echt top! Schoon en grote ruimtes. Mooi meer aan de overkant van de weg, maar eveneens onverzorgd strandje eromheen. Jammer, maar voor 1 nacht goed te doen al was de prijs nogal hoog. 2p € 39,=