@Traudel
Dit is een geweldige plek! St. Michel is gemakkelijk per fiets te bereiken. Absoluut vriendelijk en toegewijd personeel. Plaats zeer goed onderhouden. Sterk aanbevolen.
Kleine, nieuwe camperplek, aan een meer, wandelpaden, geen elektriciteit, alleen betalen met een creditcard, ok voor een nacht!
Kleine camperlocatie, hoewel vakantietijd velen plaatsen vrij, we verbleven er een nacht, daarvoor is de locatie ok!
In juli 2016, kleine CP, naar het strand 300m, shuttle naar het station € 2,50 trein naar Monte Carlo 2P. Heen en terug € 11,60. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het enige nadeel, warme douches extra kosten!
Mooie camperplaats. Inkoopmogelijkheden te voet te bereiken. Zeer mooie stad. S-Bahn naar Hamburg is super! Plaats naar onze mening echter te duur, omdat elektriciteit en water extra betaald moeten worden! Oktober 2016 zal de wasruimte klaar zijn.
Prachtige plek! Geweldig uitzicht! Broodjesservice! Restaurant in de buurt! € 15 inclusief toeristische kaart!
Top plek! Super schoon! Broodjesservice!
Zeer mooie schone camperplaats! Direct in het centrum, voor Pasen erg druk! Spoorbaan is niet erg storend!
Mooie schone parkeerplaats, elektriciteit en sanitair! € 14. We waren hier op 2016/03/05
Zeer mooie plek, vriendelijke en behulpzame eigenaars! Zeer schoon! Direct aan het strand!
Voor een nacht perfect! Naar de supermarkt en winkels te bereiken op loopafstand, gratis reiniger (inclusief elektriciteit) plaats!
4-sterren plek voor outdoor en indoor zwembad. Rustige ligging en de mooie stad met een haven en Flanierzone, en naar het strand 2.5 km te voet. Terugweg echter heel moeilijk, omdat alle bergopwaarts (100m hoogteverschil). Aldi 200m van het plein.