@Travel.lifewiththebennetts
Sitecode: 20158
€ 78 voor 2 volwassenen en een camper voor 2 nachten, wat prima is. Eenvoudige plek waar je zelf je plek kunt kiezen. Het toilet-/douchegebouw was niet geweldig en ik probeerde het te vermijden. Erg handig om de stad in te fietsen!
Het is schoon en netjes en er is een klein koffiehuisje op het terrein. Alle kampeerfaciliteiten zijn beschikbaar voor water, elektriciteit en afvalverwerking. Het kostte ons € 36 voor een camper en 2 volwassenen, wat vrij duur is voor een grindparkeerplaats, maar het was erg veilig en we hebben een heerlijke fietstocht naar Salzburg gemaakt. Er is nooit iemand bij de receptie, maar een dame begroette ons en gaf ons informatie, maar over het algemeen check je jezelf in. Het enige minpuntje waren de wasmachines - die vereisen zoveel munten van € 1.
Ik vond deze plek geweldig. Het is een werkende boerderij, dus ja, er is wel wat lawaai en het ruikt naar een boerderij, maar het heeft een prachtig uitzicht, nette staanplaatsen en een lieve hond ☺️ Voor €11 per nacht is dit geweldig!
We hebben een camper van 7,8 m en konden dus niet op een parkeerplek parkeren. Daarom hebben we de camper geparkeerd waar de bussen stonden, wat voor één nacht geen probleem leek. Het is wel wat lawaaierig omdat je de spoorlijn en de bussen hebt, maar voor één nacht gratis parkeren maakt dat echt niet uit!
Ik heb de Easy Park-app gebruikt om € 15 en € 2,50 administratiekosten te betalen, dus niet goedkoop voor een parkeerplaats, maar het is erg schoon en voelt veilig. Er was maar één andere bus, dus er was genoeg ruimte.