@TravelDog
Lid van Campercontact sinds 2026
- 2016

Prima camping met een vriendelijke eigenaar en schoon sanitair. Marienbad is vanaf de camping goed aan te fietsen. Wel is er maar één douche per gender voor alle campinggasten. Ook is er maar één kleine afwasruimte, waar maar 1 persoon comfortabel in kan staan. Nu was het rustig toen wij er waren dus vormde het geen probleem. Ik kan me voorstellen dat dat in het hoogseizoen anders is.
Prima camping met een handige automatische in- en uitcheckmachine. Je regelt alles zelf via de automaat, wat goed werkt. Het sanitair vonden wij wel een nadeel. Er hangt een duidelijke rioollucht en er zijn opvallend veel kleine motvliegjes aanwezig. Voor het zwembad moet je apart entree betalen. Dit is wel goed om te weten, aangezien het zwembad op vrijwel alle foto’s en plattegronden van de camping prominent afgebeeld staat.

Wij vonden het een prettige camping op een mooie locatie aan de Moezel. Het sanitair was schoon en de camping is een fijne uitvalsbasis voor een bezoek aan de nabijgelegen plaatsjes. Er waren veel vaste gasten aanwezig. Houd er rekening mee dat je €20 borg contant betaalt voor de sleutel van het sanitair.