@TravelJester
- 2021
Camping La Siesta is begin Augustus 2024 voor het grootste gedeelte verkocht. Het verkochte deel is een zeer mooie camping en heet Camping Celella de Palafrugell. Het overgebleven deel is absoluut GEEN aanrader. De bomen staan zo dicht bij elkaar dat er bijna geen plaatsen zijn voor campers of caravans. De toiletten en douches waren redelijk. Het zwembad was leeg. Ze vroegen maar liefst €43 voor een camper, 2 personen en elektriciteit.
Een mooie camping direct aan de promenade richting Blanes. Vriendelijk personeel in de receptie. Broodservice. Ook open in de winterperiode. Veel bomen, dus veel schaduw en weinig ontvangst op de schotel. Met grotere campers misschien soms lastig te manoeuvreren, met onze camper van 7m geen last van gehad. Prima prijs.
Zeer mooie camping. Vriendelijk personeel, broodservice, verschillende activiteiten zeer mooi sanitair. Mooie fietsroutes, zowel langs Saône naar Macon en Tournus als door de weidevelden en akkers. NL beheerders en veel NL gasten. Uitstekend restaurant op de camping.
Eenvoudige camping met veelal ruime afgebakende plaatsen. De meesten in de schaduw. Sanitair is verouderd, vooral douches aan vervanging toe. Vriendelijk personeel. Er is broodservice.
Prima plek voor een paar dagen. Sanitair OK, geen WC-papier. Voldoende restaurants en terrasjes in Langres. Mooi stadje om een keer doorheen te wandelen. Fietsmogelijkheden in de buurt. De vriendelijke beheerder spreekt ook Nederlands. Inderdaad een beetje rekening houden met de buren bij het neerzetten van de camper. Wij stonden 1e rang met mooi uitzicht over de omgeving.
Wij hadden het geluk dat we een van de ruime plaatsen met direct uitzicht op de Maas hadden. De andere plaatsen zijn krap bemeten. CP is netjes aangelegd en ziet er verzorgd uit. Raar geregeld met stroom. Gratis bij de prijs. Melding dat je 24 uur stroom krijgt maar in werkelijkheid stopt het na zo'n 20 uur. Veel mensen hadden ook problemen met het Camping-Car park pasje. Als de technische problemen opgelost worden is het een prima plekje.
Mooie plaats langs de Maas. Aanmelden bij havenkantoor waar je kunt douchen. Ook wasmachines gezien, niet gebruikt. Openbaar toilet tijdens openingstijden havenkantoor tot 19:00u. De frietkraam dichtbij vonden we matig.
Sam, Marieke en dochter Samuelle creëren op bijzondere wijze een unieke sfeer door contact van de gasten te bevorderen. Wij hebben genoten van de fietstiendaagse met een hele groep mensen die spontaan ontstond. Wie niet goed tegen rommel kan moet hier niet heengaan. We hadden het geluk dat het vernieuwde toiletgebouw net in gebruik werd genomen (hoewel nog niet alles klaar was). Zeker een unieke plek!
Een mooie gratis plek voor tussenstop, vlakbij de tolvrije route via Clermont-Ferrand. Op loopafstand van centrum. Mooi park vlakbij om even te wandelen.
Toplocatie. Schoon. Veilig, s'avonds ruim verlicht. In het dorp is niet zo veel te doen, maar uitstekend als CP op doorreis. Is erg snel vol.
Een prima plaats om één of een paar dagen te verblijven. Dicht bij het centrum. Binnen 200 meter twee bakkers, een supermarkt en een tankstation (heeft ook vers brood). Voor de liefhebber een Kebab zaak met een menu voor € 5. Ook een automaterialenzaak waar ze o.a. motorolie verkopen.
Prima plaats om een paar dagen te staan. in Januari 2022 werkte de slagboom nog steeds niet, dus een gratis plaatsje. Dorp dichtbij. Bestelling bij de bakker is volgens bord bij de ingang mogelijk via SMS. In ons geval was hij er "vanzelf" en verkocht hij brood vanuit zijn auto.