@Traveler22
Lid van Campercontact sinds 2019
Een rustige, schone en goed onderhouden camping op het platteland van Lincolnshire met lokale voorzieningen. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Voor luchtvaartliefhebbers is RAF Coningsby vlakbij, het eerste Typhoon-station van de RAF en ook de thuisbasis van de Battle of Britain-herdenkingsvlucht die op weekdagen voor het publiek toegankelijk is. Een fantastisch dagje uit. Zal weer terugkomen
Geweldige plek voor een tussenstop of voor een paar dagen. Personeel erg meegaand. Water WC en grijs water. Een klein aantal plaatsen heeft elektriciteit, wat iets meer kost. Ongeveer 3,2 km van Bamburgh Castle en gunstig gelegen voor Holly Island. Zal weer komen
Niet de moeite waard om hier te verblijven. De prijs is het dubbele als uw camper langer is dan 6 meter. Een zeer moeilijke aanpak voor langere voertuigen
Het is goed, maar site 29998 verderop is beter, afgezien van beperkte services.
Mooie locatie vlak bij het strand. Water beschikbaar plus vuilophaal. Dichtstbijzijnde servicepunt is Rota. Lokale bar en restaurant. Zou zeker weer bellen wanneer ik in het volgende gebied ben
Bij onze nadering langs een onverharde weg moesten we een brede betonnen regenwaterdip oversteken en ons busje leegmaken. Zeer moeilijk voor sommige voertuigen, met name die met lange katers aan de achterzijde. Het zag er mooi uit, maar zou niet terugkeren
Geweldige plek voor een tussenstop wanneer u naar het noorden of zuiden reist. Vlak bij de snelweg met gemakkelijke toegang en goed bord geplaatst langs de snelweg. Alle beschikbare diensten voelde veilig goedkope brandstof in de lokale garage en goed gevulde voedsel magazijn naast de bar die grenst aan de garage. Zal weer komen bij het passeren
Een bezoek waard. Ik zal nog een keer komen. Ik zou deze site een 10 geven als het voorzieningen had
De politie tolereert parkeren achter het politiebureau ondanks geen parkeerborden. Vraag bij aankomst naar het politiebureau als u het niet zeker weet. Water beschikbaar maar geen andere diensten. Interessante stad die een bezoek waard is € 30 4x4 bustour door het park. Voelde me veilig zou opnieuw bellen
Een bijna verlaten Spaans vakantiestadje. Heel stil dit. tijd van het jaar en voelde me veilig. Goed wandelen langs het strand en de boulevard. Handige winkels ongeveer 1/2 mijl afstand. Zou opnieuw bellen. Waarschijnlijk erg druk in de zomer
Had een plezierige tijd hier. Geen luide honden of kinderen die luide muziek spelen enz. Water en zwart afval beschikbaar, vraag het maar aan andere kampeerders. Ik zal nog een keer komen
Verbleef hier vorig jaar en het was oke. Dit jaar was de parkeerplaats net voorbij de ingang van het museum vol stinkend afval. We vertrokken en gingen op weg naar Mazarin
Omgeven door residentiële appartementen. Kan moeilijk zijn voor grotere campers. Ok voor een tussenstop maar zou niet terugkeren. Leuk strand
Grote gemengde parkeerplaats geen voorzieningen omringd door gebouwen
Hier weer gestopt op weg naar het zuiden. Kan bevestigen dat alle faciliteiten werken
Sitecode: 19613
Diensten voldoende maar vies. Caravan bewoners zijn er nog steeds. Voelde me veilig mooi uitzicht over het water goed voor een overnachting
Ok voor een overnachting. Voelde veilig. Vriendelijke locals. Zou opnieuw gebruiken
Aangenaam uitzicht op de kust. Geen voorzieningen. Niet overnachten en zou niet terugkeren
Er wordt nog wat gebouwd. Parkeerplaats is omgewoeld en het is echt niet geschikt voor parkeren op dit moment. Aangenaam uitzicht maar zou niet terugkeren
Gemengd parkeren zonder voorzieningen. De cp is geen pittoreske plaats, de stad ziet er interessant uit, voelde me veilig, maar besloot niet te blijven slapen
Sitecode: 20451
De officiële lucht is een beetje vervallen en onbemind en zou voor sommige grotere campers moeilijk te bereiken zijn door overhangende bomen. Bij onze aankomst werkte het water niet. Verder op de weg en dichter bij het strand zijn er betere parkeerplaatsen. Er is een kraan in de bomen tegenover het sportstadion en er is ook een extra kraan aan het einde van de weg op het strand.
Prachtige plek zeker een bezoek waard, maar er komen geen voorzieningen
Goede voorzieningen goede indeling goed verlicht voelde veilig handig handig voor winkels en wasserette. Zou terugkomen
Genoemd hier op weg naar Lugo vanuit Santiago. Een mooie route om te rijden en een zeer schilderachtige lucht gelegen in een landelijke omgeving naast een beekje. Helaas kon deze keer niet blijven omdat de grond doorweekt was. Zou hier in de toekomst weer in betere weersomstandigheden terugkeren
Geweldige plek om de stad te bezoeken. Voor lange voertuigen is het een moeilijke aanpak. Vanaf de rivier gaat u een heuvel op met een scherpe bocht naar links, 100 m later gevolgd door een verkeerslicht. Houd in de linkerrijstrook de rechterrijstrook alleen voor rechtsaf slaan. Steek de kruising over en na 60 m is er een scherpe terugschakeling naar rechts. Weg volgen naar cp. Geniet van je verblijf
Hier gestopt voor 2 nachten vanaf 24 december 2019. Genoten van een rustige kerst hier in een prachtige omgeving. Alle faciliteiten beschikbaar. Ik zal nog een keer komen
Verbleef hier opnieuw op de 23/12/19. Gemakkelijke toegang voelde veilige locals erg vriendelijk zal opnieuw verblijven als ik in het gebied ben
Dit is een parkeergarage in een klein dorp. Geweldige locatie als je van plan bent om 's morgens vroeg de grens over te gaan naar Spanje zonder de tolweg te gebruiken. Erg rustig en voelde me veilig. Zou opnieuw gebruiken
Hier gestopt op 22 december 2019 Een goede overnachting stop met faciliteiten die waren ingeschakeld. Voelde me veilig en zou opnieuw gebruiken
Een goede overnachting. Leuk dorp. Zou langer zijn gebleven als het weer beter was geweest. Helaas verloor € 2 proberen water en elektriciteit te verkrijgen. Het was ons toen niet duidelijk dat de machine was uitgeschakeld. Zou hier weer stoppen
Goed voor last minute winkelen en een overnachting voor een vroege ochtend ferry overtocht. Voelde me veilig zou opnieuw gebruiken
De faciliteiten waren beschikbaar maar groezelig. Mooie locatie. De site was vol in de nacht dat we de volgende ochtend het meest vertrokken waren. Een goede tussenstop als u de gratis route Bayonne San Sebastián oversteekt en graag vroeg wilt vertrekken
Goed voor een overnachting. Toiletten waren afgesloten tijdens ons verblijf. Water is beschikbaar in de picknickplaats. Vuilnisbakken. Goed verlicht en voelde veilig. Restaurant was 's avonds geopend. Zou opnieuw gebruiken
Faciliteiten zijn schoon en de site is opgeruimd. Genoeg ruimte. Er is een groot onschadelijk prikbord waarin staat wat je niet kunt doen, inclusief het niet gebruiken van stabilisatoren. Omdat de grond oneffen is, betekent dit een ongemakkelijke nachtrust. We wilden niet het risico nemen dat de politie 's nachts opbelde als gevolg van een paar kleine ongemakken, dus vertrokken we teleurgesteld.
Ik bleef hier gisteravond en voelde me veilig. Dit is speciaal gebouwde parkeerplaats langs de weg. Een prachtig uitzicht over het park en water. Tegenover de weg lijkt een visverwerkende fabriek te zijn. Geen geweldige geur tijdens ons bezoek. Goed voor een tussenstop
Een nieuwe, goed ingerichte woning met schone en moderne faciliteiten. Gelegen naast een drukke kruising naast een bouwterrein. Onze treinlengte is 10 meter en de goed aangelegde parkeerplaatsen waren niet lang genoeg voor ons dus we vertrokken
Hierheen geroepen voor een tussenstop voor de lunch. Mooie plek rustig alle diensten in orde plus gratis elektrisch. Parkeergelegenheid een beetje krap. Kan mei hebben om te verdubbelen. Zou terugkomen
Heb hier een rustige nacht doorgebracht. Goede schone faciliteiten. We ondervonden geen problemen. Zou opnieuw bezoeken
Liep voorbij deze site en het is opgegraven en het is onbruikbaar
Mooie schone site. Grijs en zwart afval. Water € 1,50.plus gratis elektrisch. Site gelegen aan de rand van de stad. Zou weer terugkeren
Goede stop. Stil 's nachts geen problemen water we en douche beschikbaar in de buurt. Zou weer terugkeren
We zijn vandaag op deze site aangekomen. Er was niemand beschikbaar bij de receptie. De site en faciliteiten waren leuk genoeg, maar het was geramd en de busjes waren te dicht bij het park geparkeerd zodat we vertrokken
Naast een druk kruispunt en alleen geschikt voor kleine campers. We hebben een auto en een caravan en konden zich niet omdraaien. Moest over een drukke hoofdweg het marktgebied omkeren voordat we weg konden rijden. Het leven zit vol met kleine uitdagingen🤠
Een mooie en veilige plek om een nacht of twee te brengen. Geen services. Alleen vanuit het zuiden benaderd. De weg vanuit het noorden is voornamelijk een onverharde weg en hobbelig. Zal weer komen
Goed voor diensten en winkelen. Diesel is vandaag € 1.303. Een beetje overbelast toen we aankwamen, maar alle services waren beschikbaar.
Gisteravond verbleven we op de camping onderaan de heuvel en kwamen we naar hier om een kijkje te nemen. Het is alleen geschikt voor kleinere kampeerders. Een vorige medewerker had problemen met de politie op deze site. We denken dat dit mogelijk te wijten was aan het feit dat het net binnen de grens van het nationale park lag. Het is waarschijnlijk beter om te kamperen op de bodem van de heuvel
Dit is een plaats waar je naartoe moet gaan als je op deze manier langskomt. Vuilnisbak maar geen andere diensten. Goede toegangsweg en vlakke grond. Overdag druk met de lokale bevolking maar erg rustig 's nachts, met uitzondering van de zee
Goede service. De diesel is goedkoop, ook op 132,9 vandaag
Een geweldige plek voor een tussenstop. Zal weer komen. Jammer dat er geen diensten zijn
Het servicegebied heeft niets te maken met Lidl's. Het maakt deel uit van de wasstraat op het aangrenzende terrein. De kosten voor service zijn € 3. De begeleider was zeer behulpzaam. We hebben een auto en een 6mtr-caravancombinatie en moesten achteruit de servicebaan verlaten. Het omgekeerde was een beetje lastig maar niet onmogelijk
Uitstekende locatie naast het strand. Verschillende kampeerders hier voelt zich veilig zou weer terugkeren. Geen faciliteiten
Alle services waren beschikbaar en ze waren gratis. De parkeerplaats was vervuild en zoals het onlangs regende hadden ze vol met regenwater. De meeste kampeerders stonden geparkeerd op struikgewas aan de andere kant van het eiland. 24 uur per week gesloten vanaf 20:00 uur op vrijdag