@Traveler22
Lid van Campercontact sinds 2019
2020
4 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Een rustige, schone en goed onderhouden camping op het platteland van Lincolnshire met lokale voorzieningen. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Voor luchtvaartliefhebbers is RAF Coningsby vlakbij, het eerste Typhoon-station van de RAF en ook de thuisbasis van de Battle of Britain-herdenkingsvlucht die op weekdagen voor het publiek toegankelijk is. Een fantastisch dagje uit. Zal weer terugkomen
Geweldige plek voor een tussenstop of voor een paar dagen. Personeel erg meegaand. Water WC en grijs water. Een klein aantal plaatsen heeft elektriciteit, wat iets meer kost. Ongeveer 3,2 km van Bamburgh Castle en gunstig gelegen voor Holly Island. Zal weer komen
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Niet de moeite waard om hier te verblijven. De prijs is het dubbele als uw camper langer is dan 6 meter. Een zeer moeilijke aanpak voor langere voertuigen
Het is goed, maar site 29998 verderop is beter, afgezien van beperkte services.
Mooie locatie vlak bij het strand. Water beschikbaar plus vuilophaal. Dichtstbijzijnde servicepunt is Rota. Lokale bar en restaurant. Zou zeker weer bellen wanneer ik in het volgende gebied ben
Bij onze nadering langs een onverharde weg moesten we een brede betonnen regenwaterdip oversteken en ons busje leegmaken. Zeer moeilijk voor sommige voertuigen, met name die met lange katers aan de achterzijde. Het zag er mooi uit, maar zou niet terugkeren
Geweldige plek voor een tussenstop wanneer u naar het noorden of zuiden reist. Vlak bij de snelweg met gemakkelijke toegang en goed bord geplaatst langs de snelweg. Alle beschikbare diensten voelde veilig goedkope brandstof in de lokale garage en goed gevulde voedsel magazijn naast de bar die grenst aan de garage. Zal weer komen bij het passeren
Een bezoek waard. Ik zal nog een keer komen. Ik zou deze site een 10 geven als het voorzieningen had