@Travelers-Wedda
Lid van Campercontact sinds 2019
Overnachten 10€ te betalen bij kassa idd. Stroom mogelijk idd. Super stop. Zie foto’s! 😁 Mooie supermarkt tot laat open. Restaurant/diner open 24/7? Keurige uitgebreide service plek Hele vriendelijke mensen
Prachtige plek. Koffietent met hamburgers op de parkeerplaats voor de dijk. Wandelen en fietsen op de dijk. Vissen en zwemmen vanaf de steiger achter de dijk. Even verder supermarkt en tankstation. (Vissen met vaste hengel zonde molen mag vrij?) Idd gelijk links de dijk op rijden, meerdere plaatsen.
Zo vies; wij zijn doorgereden!
Huisje met vuurplaats en hout en afvalbak. Vlakke plekken. Direct aan het water maar ook plekken van het water af. Va de snelweg Bij de K Market linksaf. Paar honderd meter maar; dus handig met boodschappen. Mooie plek. Kregen van de visser een net gevangen zalm, keurig gefileerd! Deze avond jeugd bij het kampvuur maar geen overlast.
Vanuit Inari vrij snel rechts een (beetje hobbelige) grindweg. Mooie plekken (aardig waterpas) Prachtig gebied voor wandelingen. Over de brug met de stroomversnelling (10 min van de P) kampvuur plaats met bbq en stroom. Volop hout in de schuur. (Stukje papier en aansteker mee!) Droogtoilet aanwezig. Helemaal geen voorzieningen op de P, de afvalbak staat bij de bbq. Erg leuk vonden wij het.
Sitecode: 20920
Fijne Camping Mooie camperplaatsen Heerlijk in de jacuzzi (tegen betaling) geweest Dat is incl gebruik vd grote badkamer (put liep niet goed) Goede wasm en droger Korte programma’s (40kr) Fijne sfeer Niet de goedkoopste Even verderop goede schone gratis service plek Leuk centrum, kun je ook prima (gratis) staan Meerdere supermarkten en wat winkels Wij bezochten het (gratis) Sami kunst museum
Sitecode: 20920
Fijne Camping Mooie camperplaatsen Heerlijk id jacuzzi (tegen betaling) geweest Dat is incl gebruik vd grote badkamer (put liep niet goed) Goede wasm. en droger Korte programma’s (40kr) Fijne sfeer Niet de goedkoopste Even verderop goede schone gratis service plek Leuk centrum, kun je ook prima (gratis) staan Meerdere supermarkten en wat winkels Wij bezochten het (gratis) Sami kunst museum