@Travelgoos
- 1997
Wat een fijne rustige camping met supervriendelijke eigenaren en super schoon sanitair! Je kunt er brood bestellen, een glaasje drinken en je kunt er zelfs iets eten. Wij komen zeker terug!
wat een prachtige camperplaats. Gras gemaaid, campers op grind, keurig modern sanitair en zelfs de jeu de boulesbaan werd aangeharkt. Caravans geen probleem, aangezien het een camper- en caravanpark is. Muntjes ook geen probleem, met zo’n schappelijke prijs voor een overnachting. En omdat we op de dag van vertrek nog een ziekenhuisbezoek er tussendoor kregen was het geen enkel probleem dat we pas in de middag zouden vertrekken. Super!
Wat was dat leuk! Een wijnproeverij -ook al waren we de enige gasten gisteren. Natuurlijk hebben we meteen wat wijn gekocht. En wat een aardige wijnboer. Ja, het is een kleine CP met als enige voorziening een schone toilet, en stroom waar je 8 euro voor betaalt. Maar je staat naast de wijnranken, en je staat superveilig. Het grote hek gaat ‘s nachts op slot. wij komen hier zeker terug!
wij waren hier 5 dagen. alles is netjes en het personeel is supervriendelijk. er hangt ook een gemoedelijke sfeer. Fijn dat er een nieuw sanitairgebouw bij komt, want het is nu aan de krappe kant. Fijne plek om te fietsen ( maar niet op de 332). We komen volgend jaar zeker terug!
wat een super mooie camperplaats met super vriendelijke eigenaren. Er hangt een heel leuke sfeer hier, niet in het minst doordat Yvan en Nele 2x per week een maaltijd voorschotelen. Gisteren waren dat heerlijke hamburgers met glühwein of chocomel.
Ik snap de negatieve reacties ook niet. wij waren er twee weken geleden. Heel vriendelijke ontvangst. Genoeg douches (er zijn twee gebouwen naast elkaar, allebei met douches met heerlijk veel warm water. op het eerste deel zijn de plaatsen oneffen, maar op het tweede deel zijn ze vlak. En op fietsafstand van Figueras. Echt een aanrader.
prima camperplaats. Alles super schoon en heel vriendelijke eigenaren. En veilig. Winkels en restaurants op een steenworp afstand. Van de weg hoor je ‘s nachts eigenlijk niks
prima plek om een paar dagen Valencia te verkennen. en heerlijk fietsen en wandelen in het bos en op het strand. Bushalte tegenover de ingang. De douches en toiletten zijn vernieuwd; super schoon met heerlijk warm water. vriendelijk personeel.
volgens de eigenaresse was de camping eigenlijk dicht, maar we mochten wel overnachten voor €20. Veel te veel voor alleen een plek met elektra, en zonder sanitair
wat een ontzettend mooie en superschone camperplaats. mooie douches en wc’s, verharde ondergrond en mooi uitzicht. en heel vriendelijke eigenaren. Echt een aanrader