@TravelingWitch
Uitstekend geschikt om te overnachten en de grotten te bezoeken. Schoon, netjes, gratis! Op 200 m is er een apotheek, een kleine supermarkt en een bar.
Breng twee nachten in alle rust door. Badkamers, wastafels voor de afwas en één voor kleding. Betaalde douches (€ 1,- voor 5 minuten). Schone, nette, behulpzame en sympathieke eigenaar.
We bleven twee nachten. Gratis, op meerdere niveaus, 's nachts zeer rustig en vrij vlak. U kunt de kabelbaan naar het historische centrum en de dichtstbijzijnde bar bereiken via een wandeling van 10 tot 15 minuten bergopwaarts, wat niet gemakkelijk is voor mensen die slecht ter been zijn.
Vriendelijk en behulpzaam welkom. Rustige camping, comfortabele camperplaatsen en ook in extra maten verkrijgbaar. Schone toiletten, douches met respect voor de privacy. De toegang tot het meer leidt naar een ruimte waar u kunt zonnebaden, maar deze is niet geschikt om te zwemmen. Mogelijkheid tot mooie wandeltochten op korte afstand (voor wie van wandelen in de bergen houdt) en waterfietsverhuur op korte loopafstand. Pizza aanbevolen!
Rustige plek, gazon en grind. Aanwezigheid van chemisch toilet en grijswaterafvoer. Barbecuetafels en -stations. Het enige minpunt: om te betalen voor het parkeren moet je ongeveer 500 meter verplaatsen (de parkeermeter bevindt zich bij de Balasso-refuge) en accepteert vandaag in ieder geval alleen munten, geen kaart - 5 euro voor campers (24 uur).