• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@Travelingvikings

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Een mooie, schone plek. Hij was vrijwel leeg toen we aankwamen met slechts een paar vaste kampeerders. De receptie was open van 9 tot 11 uur. Maar er was een tasje met een pasje beschikbaar om de slagboom te openen. Het enige probleem was dat ze het water al hadden afgesloten en het gat voor het legen van grijs water hadden geblokkeerd. Ik kan me voorstellen dat het in de zomer een geweldige plek is.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Eigenlijk een parkeerplaats aan de haven. Maar het was schoon en er zijn toiletten en douches (voor elektriciteit moet je extra betalen). Wij waren de enigen en betaalden via een QR-code, wat prima werkte. De prijs is inclusief het legen en vullen van water. Er rijden veel auto's de haven op tot ongeveer 22.00 uur en vanaf 7.00 uur, maar ik zou het aanraden als je op doorreis bent en een plek nodig hebt om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

We besloten hier twee nachten te blijven na slechte ervaringen met de gratis parkeerplaatsen te hebben gelezen en gehoord. De andere camping was duurder en niet op loopafstand van het centrum van Ribe. Een fijne plek met kampeerders die uitzicht hebben op de visvijver. Er waren maar zo'n 6 andere campers tijdens ons verblijf, dus de faciliteiten waren prima. Het is 20 minuten lopen naar het stadje. Wel wat prijzig, want water bijvullen en douchen kost extra, maar elektriciteit is inbegrepen.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Twee nachten verbleven en alles was prima. Perfect om met de tram naar het centrum te gaan, vooral als je geen milieusticker hebt. Toilet en elektriciteit waren inbegrepen, maar voor de douches moest je betalen. We hebben voor één ochtend ontbijt gekocht in het hotel. Inchecken bij de receptie van het hotel.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Genoeg ruimte, zelfs met veel bussen. 20 minuten lopen naar het centrum. Aan het uiteinde staat een hutje met enveloppen waar je de betaling in kunt doen.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Zeer vriendelijk personeel bij de receptie. Goede keuze aan staanplaatsen. 20 minuten lopen naar het centrum en 10 minuten naar de supermarkt. De droger werkte niet goed, onze kleding was nog vochtig. Douches prima. Betalen met contant geld was niet mogelijk en de kaartlezer accepteerde om de een of andere reden onze Mastercard niet, maar de website stuurde ons een betaallink per e-mail en dat werkte prima.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Geweldige locatie aan de rivier (er varen de hele dag en nacht treinen en boten langs, maar dat geldt voor de meeste plaatsen aan de Rijn). Vriendelijke vrouw bij de receptie. Prijs was 18 euro per nacht met elektriciteit en toilet op een zanderig terrein of 35 euro op een grasveld met douches. 18 euro was een prima prijs. Een echte aanrader.

Sitecode: 42076

Een fantastische camping omgeven door bergen en bomen. In de zomer kun je een boot huren op het kleine meer. Naast een prachtig bos met het hele jaar door wandelpaden, barbecueplekken en speeltuinen. De beste camping van IJsland.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Een fantastische plek. De prijs is nu € 25, wat nog steeds een goede prijs is. Omringd door wijngaarden en je kunt er wijn kopen (wat we ook deden). We hebben heerlijk gegeten in een restaurant in het dorp.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Speel alleen in de buurt waar we ruimte voor hadden. Het was moeilijk te vinden, overwoekerd, naast een trein die tot 22.30 uur rijdt en weer vanaf 7.00 uur, en aan een drukke weg. We moesten ons registreren om in te checken, en dat was niet makkelijk. Het is eigenlijk een parkeerplaats achter een spoorlijn.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Er is geen respect voor andere kampeerders. We kwamen aan en bijna alle campers hadden zoveel ruimte in beslag genomen door tafels en fietsen rondom hun campers te zetten, dat niemand een plekje kon vinden. Er had twee keer zoveel ruimte in gekund, maar ze deden alsof het een camping was, dus geen ruimte voor anderen. We moesten vertrekken.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Nette parkeerplaats. Alleen digitaal inchecken met een plastic kaart, maar we hadden geen idee waar dat voor was. Voor die prijs hadden we verwacht dat toiletten inbegrepen zouden zijn, maar je betaalt voor je staanplaats, en dan is alles extra. Je moet uitchecken bij de automaat en dan krijg je € 5 terug (??). De slagboom ging niet voor ons open. Gelukkig vonden we een medewerker die hem voor ons opende. Goede locatie, naast het meer, maar ook aan een lawaaiige weg.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Geweldige locatie, op slechts een paar meter van het meer. We verbleven er 3 nachten. Fijne douches. Met de gastenkaart krijg je gratis bussen. De camping is echter wel prijzig.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Perfecte locatie naast de oude stad. Slechts 10 minuten lopen naar het plaatselijke zwembad/saunacomplex. Zelfs op zaterdagavond is het er erg rustig.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

We kwamen rond lunchtijd aan en hadden veel geluk dat we een plekje konden bemachtigen, want er ging een camper weg. Het was de hele dag helemaal vol. We zagen minstens 13 anderen die geen plek konden vinden. Beetje duur voor slechts een plek op een parkeerplaats en zonder faciliteiten. Maar een prima plek om langs de rivier naar het centrum te lopen. De hele dag lawaai van het verkeer, maar tegen 22.00 uur was het geluid prima te doen.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Leuke kleine buurt met een zeer vriendelijke eigenaar. Heel dicht bij de tramhalte en dan de prachtige stad Erfurt in. Een echte aanrader. Toiletten zijn op korte loopafstand (bij de receptie), alles is erg schoon.

Sitecode: 20171

Vriendelijke eigenaren. Er is een parkeerplaats voor campers voor € 20 per nacht, of je kunt op de camping staan voor € 30 per nacht. De douches en toiletten zijn mooi en schoon.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Betaalde € 8 voor een nacht. Zeer vriendelijk personeel bij het zwembad hielp ons met inchecken. Er waren nog twee andere campers die overnachtten. Op loopafstand van supermarkten etc. Erg rustig 's nachts.