@Travelking
- 2013
- Hymer B-Klasse MC T 600
- 2021
Zeer aardige exploitant. Een vertrouwde plek waar je je op je gemak voelt. Elektriciteit beschikbaar. Je kunt er heel goed fietsen. De gastheer runt een kunstatelier waar je zeker iets moois zult vinden. We komen zeker terug.
Echt een geweldige plek. Gedifferentieerde prijzen afhankelijk van de standplaats. Goed concept . We brachten hier een ontspannen Pasen door. De tips van de operator (bezienswaardigheden en uit eten gaan) waren erg goed. Je kunt de plek alleen maar aanbevelen, we komen graag terug.
Sitecode: 12039
Als je je e-mailadres en telefoonnummer opgeeft, zou je op de een of andere manier bereikbaar moeten zijn. Geen antwoord binnen 24 uur en 15 onbeantwoorde oproeppogingen spreken een duidelijker taal die men op de een of andere manier beu is. Dus de plek, die ook smal en stoffig is, is dood voor ons. We staan nu op de echt grote weide bij Landhaus Grum. Daar gaan we weer.
Zeer schone en nette plaats. We hadden een probleem met het betalen van 100 liter water. Vandaag een e-mail geschreven met de afgedrukte bonnen. Het aardige en positieve antwoord duurde bijna een kwartier. Zonder aarzelen werd het geld teruggestort. We komen zeker terug.
Sitecode: 91994
Verzorgde parkeerplaats. Schoon sanitair met toiletten en douches. Prijs / prestatie verhouding is hier. Super aardige operator. We zijn hier nu twee keer geweest en zeker niet de laatste keer.
Leuke plek bij een oliemolen. Overdag passeerde af en toe een treinwagon, maar dat stoorde ons niet. Elektriciteit (1 €) en water direct op de site. Ik trek een ster af omdat er geen afvalverwerking is. We voelden ons zeer comfortabel en zouden op elk moment terugkomen.
Zeer mooie parkeerplaats, hoog boven het dorp gelegen. Levering en verwijdering voorbeeldig. Afvalverwerking is op dit moment helaas niet mogelijk, maar moet nog komen. We zullen weer naar de plaats verhuizen als we weer in de buurt zijn.
Het is fijn als een plaats een parkeerplaats biedt. Het is minder prettig als de ruimte zo aflopend is dat je luchtveren en wiggen nodig hebt om recht te kunnen slapen. Ook slecht, geen afvoer van grijs water. Laten we niet opnieuw beginnen.
We zijn hier per ongeluk terechtgekomen. Oorspronkelijk was er één nacht gepland, maar het zijn er drie geworden. We voelden ons hier op ons gemak.
De site is goed bereikbaar en centraal gelegen aan het fietspadennetwerk. Volledig geteerd en mooi. We vonden het hier leuk en zouden graag terugkomen.
Goede plek voor de doorvoer en voor de Thermenbesuch.
Mooi aangelegde plek met direct uitzicht op het meer. Zeer vriendelijke operator. Helaas zijn de sanitaire voorzieningen een beetje oud. Verwijdering slecht aangegeven. Onbegrijpelijk dat de nieuw gecreëerde toonhoogte zo'n helling heeft dat je niet rechtop kunt staan zonder wiggen.
Super verzorgde plek. Van alle plaatsen geweldig uitzicht. Je hebt de mogelijkheid om bij slecht weer de hut, broodservice, hart te gebruiken, wat wil je nog meer. Zeer mooie operator.
Eigenlijk een leuke plek aan een prachtige kust. Helaas erg stoffig. Ideaal uitgangspunt voor postbezoeken. Sanitair schoon en in orde.
Sitecode: 20634
Schilderachtige plek met onvergelijkbare uitzichten. Alles was een beetje oud maar nog steeds erg schoon. Leuke operator die alles uitlegt.
Klasse plaats met zeer mooie operator. Sanitair, aanvoer en afvoer beschikbaar. Plaats op loopafstand. Mooie wandelpaden richting de kust.
Vrij grote plaats, vrij onrustig, sanitair schoon.
We waren hier begin juni en komen graag terug. Prima plek, aardige operator, broodjesservice, schoon sanitair, prima zwembad. Alles zoals het hoort.
Gewoon klein veld net voor Andorra. Ver en verwijdering is beschikbaar en goed bruikbaar. 'S Nachts stil. Nauwelijks treinverkeer.
Ideale tussenstop. Vanaf een omzet van 50 € is gratis. WC / douche aanwezig en zeer schoon. Ver en verwijdering ook voorbeeldig. 'S Nachts stil. Wij nemen graag de plaats in voor onze reizen van en naar Frankrijk.
De plaats is prachtig centraal. Goede locatie voor stadswandeling in Dorsten en goed uitgangspunt voor fietsen. Ver en verwijdering beschikbaar. Plaatsen groot genoeg. Leuke tuinman, vers brood. Winkelmogelijkheden op loopafstand. Meer is niet nodig.
Een zeer verzorgde plaats. Voldoende grote parkeerplaatsen. Toiletten, douches, restaurant, allemaal op het terrein. Ideaal om te fietsen en schepen te bekijken. Een toonhoogte zoals het hoort.
Van ons 10 punten. Ricardo en zijn bemanning zijn de ontploffing. Ruimte, sanitair en milieu zijn geweldig. Het aangrenzende meer is geweldig. Hier gaan we graag terug.
Sitecode: 20084
Kleine mooie parkeerplaats. Mooi gebied, geweldig uitzicht. Helemaal stil. Bijna niets gaat zonder wiggen. Levering en verwijdering in de prijs, elektriciteit extra.
Aan de rand van een grote parkeerplaats sta je vrij recht en met voldoende ruimte. Levering en verwijdering beschikbaar. De prachtige plek ligt op loopafstand.
Het is al heel dichtbij met een direct zicht op de Rijn. Op loopafstand van de echt mooie en bezienswaardige plaats Linz.
Deze plaats ligt aan het einde van een weg, grof grind en bijna direct aan de Rijn. Vanwege de nabijheid van de trein gelooft men dat de trein rechtstreeks door de slaapkamer rijdt. Veruit de luidste plaats waar we ooit hebben gestaan.
De plaatsen zijn niet vlak, zonder dat de wiggen klein zijn. Sanitair is beschikbaar, helemaal aan het einde van de jachthaven. Helaas is er niet langer de goede en goedkope pizzeria op het plein. Kon allemaal goed worden onderhouden, om de schepen op orde te krijgen.
Leuke plek, goede locatie. Winkelen op loopafstand. Fietsen op de Rijn, kijken naar schepen. Helaas heel vaak vol.
We voelden ons hier afgelopen herfst heel comfortabel. Dat is waarom we Pasen hier opnieuw zullen doorbrengen. Leuke exploitanten, wijnproeverijen, broodjesservice. Geweldige en schone douches. Eén punt aftrek wegens gebrek aan toilet. Hoewel ik het niet per se hoef, maar ik denk dat iemand die zo'n geweldige douche biedt, dan een toilet moet hebben, zodat het sanitaire aanbod er is.
De plaats is gunstig gelegen, maar toch rustig in een woonwijk. Supermarkt op loopafstand, leuke pubs en bars in het centrum van Hohenlimburg. Een bezoek aan het kasteel is de moeite waard. Geschikt als uitvalsbasis voor fietsen op de Lenne en de Hengsteysee. Gemakkelijk te bereiken vanaf de A45 en de A46.
Sitecode: 61960
We verbleven hier op oudejaarsavond en voelde me zeer comfortabel. Alles was schoon. Hoewel de plaats bijna vol was, heb je met succes geprobeerd om ruimte te vinden voor twee kampeerders. We komen terug.
Eenvoudige kleine plaats, is handig voor Frankrijk chauffeurs van NRW. Geen apparatuur.
Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Alles was heel schoon. Redelijke prijs. Sanitair in de Capitainerie. 'S Nachts gesloten. Plaats op loopafstand.
Een plek met een prachtig uitzicht op het kanaal. Alles wat je nodig hebt, was beschikbaar en schoon Ideaal als doorgangsplek, maar ook om de plaats te bezoeken.
We voelden ons hier zeer comfortabel en zullen terugkomen. Het is volkomen stil op een grote weide. Toilet en verwijdering eenvoudig en schoon. Leuke operator.
Sitecode: 1918
Direct naast een weg in de buurt van een hotel. Desondanks sliep hij heel rustig. Levering en verwijdering netjes en schoon. Zeer leuke en grappige plaatsmanager / gids. Mon-Duitse typisch Franse markt. We zullen graag weer komen.
De plaats is eigenlijk heel leuk, maar zonder wiggen werkt het niet. Anders heb je altijd ongelijk. Levering en verwijdering was niet erg schoon toen wij er in oktober waren. Ideaal voor een bezoek aan het monument. Kruidenier en broodjes in de supermarkt.
Het is relatief stil op een grote weide. Helaas kwamen we te laat aan, het restaurant was net gesloten. Volgende keer zullen we ook het lokale bier proberen ;-)
De beste plaats die we kennen. Elke meter omweg is de moeite waard. Voor 8 € krijg je een volledig ontwikkelde ruimte met een prachtig uitzicht en totale rust. Toilet en douche inbegrepen. Wie elektriciteit nodig heeft, betaalt nog steeds 4 €, maar zelfs dan is de plaats ongeëvenaard. We komen terug wanneer we in het gebied zijn.
Geen afvoer van chemisch toilet, elektriciteit kost € 2,50 en afvoer van vers water hebben we niet gezien. De uitrusting van de plaats is anders te zien. Lounge met open haard, keuken, zeer schoon sanitair en douches. We vonden de plaatsklasse, een echt pareltje, idylle puur 👍🏼
Je staat 's nachts op de busparkeerplaatsen. Achter de pleinen ligt een groene strook waarop je ook zijn stoel kunt zetten. De plaats is geschikt voor een bezoek aan de echt de moeite waard mijne. Toiletten zijn 's nachts gesloten. De prijs voor Overnacht parkeren is 60 Sloty (~ 15 €).
Eenvoudige plek om te verblijven op een stoffige grote parkeerplaats van het Rosarium. De plaatsen zijn niet extra verdeeld en deels hellend. Dicht bij de snelweg en erg stil toen wij er waren.
Voorbeeldige parkeerplaats op een gemengde parkeerplaats. Hier zo genereus en duidelijk verdeeld dat de "Falschparker" nauwelijks zou moeten voorkomen. De verharde parkeerplaats is mooi, dus de wiggen zijn niet nodig. Hier hebben de planners daadwerkelijk van tevoren gedacht. De plaats is zeer schilderachtig, dicht bij het bos buitenzwembad. De prachtige plek ligt op loopafstand.
Sitecode: 11949
Eigenlijk een zeer mooie originele plek met uitzicht op het water. Helaas, vol hondenpoep.