@TravellerJ91
We kwamen hier op een regenachtige dag. In het begin waren we helemaal alleen en voelde het een beetje als een spookstad. De politie reed ook een paar keer rond, dus we waren een beetje sceptisch over de omgeving. Een paar jongeren reden midden in de nacht rond op motoren en claxonneerden... Maar de toiletten en douches waren prima. De speeltuin is er niet meer, zoals op sommige foto's te zien is.
Dit is echt een fijne plek met alles wat je nodig hebt, en bovendien hebben ze een heel goed restaurant. We hebben veel garnalen gegeten, want ze hebben op donderdag "Räkfrossa". Dit is wat mij betreft de beste plek hier in Zweden. Rustig en op maar een uur rijden van huis!
Echt een prachtige plek! Tussen de koeien en een heleboel ooievaars. Het enige wat een beetje vreemd was, was dat de prijzen varieerden afhankelijk van de lengte van de camper. € 11 voor auto's korter dan 7 meter, € 15 voor langer dan 7 meter - als je alleen op een groot grasveld staat. En dan nog € 5 voor elektriciteit.
Het was een prima plek om te verblijven en de stad te bekijken, maar het is net een parkeerplaats. Toiletten zijn oké, maar hebben geen wc-brillen, je moet recht op de stoeprand zitten. Fijne schoonmaakplek voor toilet en grijs water. Vers water (ik dacht dat het €1 = 100 liter was) en elektriciteit (€0,80 per watt) moet je extra betalen, bovenop de €15 per nacht.
Het is een prima plek om te overnachten en de prachtige Walchensee te bezoeken. € 15 voor één dag zonder elektriciteit en dergelijke, best veel voor alleen een parkeerplaats. Er waren alleen toiletten, en dat waren alleen mobiele toiletten (niet zo fijn). Er zijn hier veel niet-campers - standaard auto's waar mensen alleen in slapen, tenten en ook caravans... Het voordeel was dat er ruime plekken waren.
Het is alleen een lawaaiige parkeerplaats en mensen respecteerden niet dat het terrein voor campers was, dus stonden er hier en daar auto's. Het was erg druk, ik zou niet zeggen dat dit een goede plek is om te verblijven - alleen om overdag te parkeren. We bleven er gewoon een dagje en zijn toen naar Walchensee gegaan. Toiletten kosten geld.
Rustige en fijne plek om één nacht te verblijven. Erg kleine plaatsen, maar we hebben er een goede gevonden. € 31 per nacht met elektriciteit - alleen contant! Douche, toiletten etc. zijn inbegrepen, maar het warme water is alleen beschikbaar als de zonnepanelen werken. Er is een afwasstation en je kunt de grijswatertank, het chemisch toilet en de kraan vullen met vers water. Luidruchtige weg net buiten de accommodatie.
Ik moet zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben. Ik was hier zowel in 2018 als in 2019 en vond de plek geweldig en betaalde € 18-20 per nacht, maar er was een leuk restaurant met een speeltuin ernaast voor de kinderen. Nu, in 2025, kostte het € 32 per nacht en het restaurant is gesloten. Er staan alleen nog een foodtruck en een truck met drankjes. Het terrein is omheind en de speeltuin is verdwenen. Een fijne plek om te verblijven in het grasveld, maar ik weet niet zeker of het de prijs nog waard is :(
Echt een fijne plek en een hele aardige eigenaar. De man liep naar buiten en liet ons de plek zien. Hij legde ook uit hoe we bij Legoland konden komen en waar de kinderen in het meer konden zwemmen. Er waren veel vissen, maar de kinderen vonden het toch leuk. Een beetje duur, ik betaalde € 104 voor 2 nachten - 2 kinderen en 2 volwassenen met elektriciteit. Douche niet inbegrepen, € 1 per muntje per 4 minuten. Maar je kunt Legoland makkelijk bereiken met de fiets en het is hier lekker rustig in plaats van op de camping van Legoland te staan.
Erg dure plek - € 37 voor onze camper met twee volwassenen en twee kinderen. Elektriciteit niet inbegrepen, je moet betalen met munten in de elektriciteitspaal. De camping was half leeg, maar ze twijfelde nog of er plek was voor één nacht...
Zeer goede en rustige plek met vriendelijke eigenaren. Echt een fijne plek met slechts een paar kampeerplekken vergeleken met de andere camping op 2 km afstand met 100 plekken.
Zeer schone en mooie plek. We betaalden € 18,80 voor één nacht. Wifi-code op de bon.
Heerlijke plek om te verblijven! Het was zo fijn en rustig om tussen de wijngaarden te staan, je kon makkelijk de fiets meenemen naar de veerboot naar Beilstein. Let op: alleen contant geld op de veerboot en geen pinautomaat aan de overkant (we leerden het op de harde manier, we moesten de fiets meenemen naar het volgende dorp met weer een brug over het water. Ongeveer 9 km, maar het had erger gekund!) 😂
Een gezellige, rustige plek met alles wat je nodig hebt! Gemakkelijk om met de fiets naar Cochem te gaan.
Erg gezellige plek aan het water! Je staat tussen de boten en het was een beetje lastig om op sommige plekken de elektriciteit te vinden. Ver weg, maar met een lange kabel prima te bereiken. 149 DKK per nacht voor incidenteel elektriciteit en water.