@Travellers2018
Lid van Campercontact sinds 2019

Rustige locatie in het kasteelpark, eenvoudige uitrusting, zeer redelijk geprijsd € 11,50 voor twee volwassenen en camper met aanhanger, royale plaatsen, elektriciteit voor 24 uur € 5, sanitaire voorzieningen oké, douches vrij nieuw en lekker warm, vriendelijk welkom, spontaan drie overnachtingen in plaats van slechts één nacht , Op een steenworp afstand van de zee (Le Treport & Mers le bains)
Sitecode: 20290
Alleen voor campers, ondanks onduidelijke markering. De lokale politie kwam al na 10 minuten na de aankomst om naar de plaatsen te verwijzen, houden ze stevig in de hand ivm Britse "permanente kampeerders". Sanistation vrij nieuw (jetons), randen helaas bezaaid met huisvuil, ondanks voldoende vuilnisbakken op het terrein.
Geweldige cp in Haut Folin! Als je het absoluut rustig en eenzaam wilt, is dit precies goed. Geweldige wandelmogelijkheden. Afvalmogelijkheden (water, toilet, glas, afval, etc. en alles gratis) in Glux-en-Glenne (achter het postkantoor). Bleef een nacht en vond het fantastisch
Wel, betaald € 22,00 in plaats van de aangegeven € 12,00, elektriciteit werd extra in rekening gebracht in plaats van inbegrepen zoals vermeld, geen wasmachine (defect) of droger (geheel ontbreekt), 's avonds niet stil omdat parkeerplaatsen direct boven de parkeerplaats van het restaurant (deuren slaan, luide gesprekken, motorgeluid en uitlaatgassen, ...), vreemde geur in het restaurant, dus we gingen er niet eten
Sitecode: 11949
Absoluut aan te bevelen (bij droog weer), elektriciteit (2 uur, max. 8 uur op een rij) en water voor 3,00 € (jetons bij de machine ter plaatse), sanitaire voorzieningen ook 3,00€, zeer rustig, direct aan de steiger, bakker in het dorp (gesloten op maandag), prachtig uitzicht op de Saône, bleef spontaan nog een nacht langer, omdat het daar zo leuk was.
Prachtige plek om overdag schepen te bekijken, Kollerfähre voor voertuigen tot 8 t naast de deur. Ongeschikt blijven, als ontmoetingsplaats van lokale jongeren en adolescenten. Als je van slechte elektronische muziek, gesprekken op een laag niveau en sisha-smoking migration backers houdt, dan is dit de plek om naartoe te gaan. Hoe dan ook, we zijn dezelfde avond verhuisd ...