@Travelstone
- Frankia Jubileum uitgave
- 2021
- Integraal
Mei 2026
De ziel is uit deze locatie. restaurant definitief gesloten winkeltje definitief gesloten zwembadje eind mei niet open sanitair kunnen ze beter sluiten, wat een zooi. Het zou een mooie camping kunnen zijn, maar het is net of niemand zich hier om maar iets bekommert
easy en fijne camping met een lieve beheerder. Lobo zorgt voor zijn gasten en is erg service gericht. prima sanitair, leuk zwembadje en goed verzorgde plaatsen. pr
Fijne gezellige camping met uitstekende faciliteiten. De omgang is familiair en de eigenaar is service gericht. Het restaurant is de moeite waard. we hebben een fantastisch diner gehad met typische streekgerechten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Inmiddels voor de derde keer een aantal dagen van de gastvrijheid genoten. Prachtige ruime plekken, en betrokken service gericht koppel. Deze keer per fiets de omgeving verkend. De Via verde is prachtig om te fietsen. Nadat ik 2x lek heb gereden was één telefoontje naar David genoeg om te stoppen met z'n werkzaamheden, mij met fiets op te halen én met de reparatie te helpen. Super service! Oh ja, bel even als je wil komen. dank jullie wel.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Prachtige camping met recent een aantal camperplekken. Frans & Engels sprekend deels met "prive" sanitair (met 4 delen) Goed restaurant en s'ochtens broodservice.
2022
Een prima plek incl. water, stroom en lozen voor € 5.00 vriendelijke ontvangst en mooie producten uit hun boerderij winkel. wij zijn aangenaam verrast
Een prachtige plek onder de zon. Warm welkom door Dave en prachtige tips voor wandelingen en fietsroutes in de directe omgeving. brandschoon sanitair. Gebruik van zwembad en hangmatten. Wil je een drankje uit de bar; just help jour self. We hebben genoten van de aangeboden maaltijd. Héérlijke kip en Paëlla. Een bezoekje meer dan waard.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden