@Trefies
- 2019
Zeer vriendelijke havenmeester en een prachtig uitzicht op het water. Je moet zelfvoorzienend zijn, behalve voor elektriciteit, die zich aan de haven bevindt. De totaalprijs is inclusief toeristenbelasting! Deze toeristenbelasting moet dagelijks op het eiland worden betaald.
Leuke plek, vrijwel direct aan de Neckar. Het V&E-station is momenteel echter buiten dienst. We konden niet blijven omdat er geen water meer aan boord was.
Geweldige plek! Er is een snackbar naast de deur. Een bakker op loopafstand. Beste café is Bonaparte, prachtige ambiance en heerlijke taart.
Serieus, de plaats is gemarkeerd met auto's... er is geen parkeerplaats bij de pin op de kaart. Zie foto's.
Erg mooie plek! Vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. Twee wasmachines en een droger in het sanitair. Aan de overkant van de straat met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Strand op loopafstand. Foodtruck permanent aan de ingang van 8u30 tot 22u, met broodjesservice (dag ervoor bestellen).
Geweldig plek! Zeker als er kinderen bij je zijn, of een hond. Speeltuin, straatvoetbal, basketbal en een meertje. Restaurant ter plaatse, maar ik kan geen informatie geven. Perfect voor doorreis!
Zeer drukke plaats met een warm welkom. Wordt zeer goed geïnstrueerd. Indien nodig zal een alternatief gebied worden gebruikt. Gastronomie in de haven erg goed. Sanitaire voorzieningen zijn ok.
Echt een heel mooie plek met een zeer goede gastronomie. Sanitair zeer schoon en in voldoende aantallen. Grote speeltuin voor kinderen. U kunt ook zitplaatsen direct aan het water krijgen. Absolute aanrader
Hoofdstraat = luid, maar geen criterium voor mij. Alles wat je nodig hebt. Eten doe je direct bij Onkel Tom's Hütte. Sanitair is klein, een douche... maar dat is genoeg voor mij, het belangrijkste is dat je kunt douchen. Voor mij was het een leuk verblijf met een wandeling naar Rod an der Weil. Kom alsjeblieft nog een keer langs! Bedankt voor de plaats!
Een klein gebied is afgebakend met borden. Direct aan het golfslagbad. Centrum op loopafstand. Prima voor doorreis.
Bij droog weer ok, ik denk dat het anders is in de regen. allemaal grind. Verder is alles ok, wordt altijd redelijk goed bezocht. V/E bij het nabijgelegen tankstation. Goed uitgangspunt om te fietsen of wandelen. Hermannsweg, Tecklenburger-Land-Rundweg, Schau-in's Land Weg Bielefeld enz. . Veel uitkijkpunten in de buurt.
Net gesloten. op slot
Zeer dicht bij het voetgangersgebied. Veel pubs en restaurants nodigen u uit. AanUit.net maakt het leven van elektriciteit en water gemakkelijk. Drukke weg achter de bomen, daar heb ik geen last van, daar kan max. 50km\\u gereden worden.
Je kunt hier natuurlijk nog steeds overnachten, maar het eigenlijk grote plein is nu een bouwplaats.
V / E perfect. Binnenkort alleen voor legen en vullen. De ruimte is mooi verdeeld. Het is hier gemakkelijk te verdragen.
Direct bij het treinstation. Prijs per dag € 20. Je moet een kaartje nemen. 9u-19u € 7.
Ziet er goed uit maar gesloten!!
Alles bevestigd met grasstraatstenen. Sanitair schoon en over het algemeen prima voor een stadscamping. Prijs absoluut redelijk. Als je Stuttgart wilt bezoeken, kun je hier meer dan één nacht verblijven. Het is hier ook vrij rustig ;-)
Direct bij het Centro. 50% korting AquaPark. een staat heel dicht bij elkaar. Uitzicht op de gracht is alleen mogelijk vanaf maximaal 2 plaatsen. Kaisergarten op loopafstand. Lidl 1km. Autobahn is overdag goed te horen, 's nachts geen probleem. Registratie in het AquaPark is eenvoudig. U kunt ook reserveren, maar dan zonder een parkeerplaats aan te vragen.
Zwak voor Oberhausen. de jachthaven barst uit zijn voegen en deze prachtige plek is nog steeds gesloten... wat zeg je ervan
Grote plaats bij de vijver. Vaak op een helling opgedeeld in terrassen. Sanitair gaat over jaren mee, maar altijd schoon.
's Morgens half vijf vrachtwagens lossen bij de supermarkt... luidruchtige carwash, daar pal naast... nauwelijks plaats naast de stacaravan. De toegang over een lengte van meer dan 9 m zal moeilijk zijn, het is beter om via de uitgang achteruit te gaan. Ruimte is eigenlijk maar voor één nacht.
Beoordeling met een zelfvoorzienende camper ... Plaats wordt in jaren, maar nog steeds mooi voor ons. Zeer aardige manager! Het restaurant is momenteel gesloten. Het is gek, René, wat je hier doet! Bedankt dat je alles hebt gegeven om deze plek te behouden!
De plaats is volledig bedekt met fijn grind. We stonden links voor het plein. Is momenteel toegestaan als het centrale plein te vol is. Machine alleen met contant geld, niet goed. Hebben betaald en er was geen kaartje ... alles moet up-to-date worden gebracht. Als je achterin staat loop je 300m naar het bergingspunt. Greetsiel op zich is prachtig.
Sitecode: 19187
Verzorgde camping met een zeer goede indeling. Perfect voor mensen met honden omdat er veel ruimte is om te rennen. Aardige operators en alles is aanwezig. Zijn er voor acht nachten. Winkelcentrum op 2,6 km, dichtstbijzijnde supermarkt op 1,8 km, alles bereikbaar via fietspaden. Haven nodigt uit tot verpozen (2km). Stadsstrand op 1,5km. Groot Noordzeestrand Rockanje op 9,5km
Alles heel goed georganiseerd. Check Inn bij de automaat. Je krijgt een kaart met het gewenste tegoed voor V / E. Aardige tuinman. WiFi werkt ook goed. Het is niet ver naar het zwemgedeelte aan het meer. Oldenzaal Centrum 4km te voet
Vanaf november zijn de voorzieningen gesloten en zijn er geen kosten verschuldigd. Zeer mooie locatie dicht bij het centrum. Supermarkt om de hoek
Helaas kon daar niet blijven, omdat alle plaatsen bezet waren (02/11/2019). Maar bleef daar de volgende dag en genoot van het uitzicht. Je kunt de schepen heel mooi bekijken. Een on-site investeerder wordt vaak gebruikt om de auto's van de kapitein te laden en te lossen. Let op, de stroomkolom bevindt zich helemaal achteraan en de plaats is 75 meter lang!
Hier 's avonds aangekomen en vriendelijk ontvangen. De prijs is vrij hoog (excl. Elektriciteit, geen aanvoer / afvoer), maar het uitzicht en het kleine strand zijn natuurlijk erg mooi. Je krijgt korting in het restaurant en kunt ook kleine gerechten meenemen van het restaurant naar de camper. Puntaftrek alleen vanwege de overnachtingsprijs.
Verbleef hier voor een nacht. Men staat direct bij een vloed van het Ruhrgebied. Bekijk linker stroom, rechter bos. Heel stil. In totaal vier plaatsen voor maximaal twee nachten, gratis. In de zomer is het zwembad zeker een goed idee! Waren eind oktober en voldoende ruimte. Perfect voor de overnachting. Helaas geen prullenbakken. Neem alsjeblieft alles weer mee, bedankt!
We waren daar voor een kracht. De weersvoorspelling was zonnig en daarom was elke plaats bezet. Maar er is nog steeds de mogelijkheid om vrij op een weide te staan. Alles is goed georganiseerd en 's avonds komt er een aardige heer om de vergoeding te innen. De prijs is zeer redelijk en je kunt de volgende dag blijven tot 14:00 uur. Onderschat de drainagegroeven op de weide niet!
Iedereen die geen toevoer en afvoer nodig heeft en geen elektriciteit, die hier een absoluut Hoghlight heeft. Je gaat naar het reservoir en "schwups" je bent in de zon in het paradijs. Prachtig groot kiezelstrand, perfect restaurant, strandstoelen met uitzicht op het stuwmeer ... ga er gewoon heen.