@Trekgans
- 2008
Juni 2026
Schitterend. In de bloeiende duinen, recht aan het strand, afgepaalde plaatsen. Vrij uitzicht. Alleen de vogels te horen. Toen wij aankwamen stond er niemand.
Januari 2026
De enige toegangsweg gaat door een droge rivierbedding. Die na een paar hoosbuien niet meer droog is, en je vast staat tot het water - in mijn geval na een paar dagen - gezakt is. Wel goede camperplaats.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Mooie, nieuw aangelegde plaats, met ruime camperplaatsen. Mooi uitzicht over fjord. Aan de overkant van de weg, stukje verder, zandstrandje. Oude parkeerplaats mag je nog maar één uur staan, erg krap en rommelig. Hier 3 uur gratis, daarna betalen met o.a. Easypark. Voorziening alleen container.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Mooie plaats voor museumdorpje Å. Zeer beperkte voorzieningen, krappe plaats als je niet heel goed oplet - zie foto. Met een ingeklapte spiegel kon er nog net een duur betaalde camperplaats uitgehaald worden
Plaats helaas (tijdelijk?) gesloten
Voorkant restaurant een authentiek oud houten Oostenrijks huis, achterkant een rommeltje. Niets van aantrekken; gastvrije ontvangst, voor campergasten wordt altijd gekookt ook al is restaurant gesloten. Prijslijst website klopt. Heerlijk warme gelachkamer met originele Kachelofen, uitstekend gegeten. 's Nachts koeienbellen in plaats van verkeer
Mooi uitzicht, vriendelijke mensen, camperveld erg schuin, beslist blokken nodig Er kwam een leuk oud busje, werd teruggestuurd: geen wc en vuilwatertank aan boord, willen ze niet op het erf.
Heerlijke plaats voor een overnachting; mooi groen grasveld om op te staan, meer dan voldoende ruimte en een uitstekend (wok)restaurant voor een redelijke prijs