@Trick1
Lid van Campercontact sinds 2017
Sitecode: 19405
Zeer mooie plaats aan een meer en zeer mooie groundsman die ons naar ons veld vergezelde en ons alles liet zien.
We waren hier op 23 mei 2019, maar helaas stond er nog een bord voor het parkeerbord dat zegt dat parkeren daar verboden is.
Zeer goede plek om te verblijven rustig en goed Ver - en verwijdering
Zeer mooie locatie, veel natuur en bomen zorgen voor schaduw. Toch satelliet-ontvangst mogelijk is, gratis WiFi all over the place nu. Een parkeerplaats en 2 personen € 19,00 per nacht. Het strand dichtbij en en aan de linkerkant een zeer goed restaurant dat door de plaatselijke bevolking wordt bezocht. Zeer smalle ingang, maar genoeg ruimte op de camping
We waren midden Oktober op deze plek. De plaats was onverzorgd; afval lag in het midden, WC cassettes werden geleegd in de verswaterafvoer.
We waren mei 2017 hier. De plaats is erg groot, de parking erg klein, zo weinig privacy. Luide muziek in het weekend tot 22.00 uur. ADAC kaart wordt niet erkend, dus € 31,50 per nacht. Douches en toiletten en heel schoon gehouden. Lange witte zandstrand voor gezinnen met kinderen ideaal. minder geschikt voor natuurliefhebbers en reizigers.
Zeer rustige en mooie plek aanbod is niet direct aan het plein, maar iets boven. Place is onverhard, maar mooie harde zandbodem. U kunt op de verharde gedeelte in de buurt van de levering apparaat staan.
Zeer rustige en nette plaats. Camperservice beschikbaar. Niet voor erg grote campers, maar mooi en goedkoop.
Sitecode: 19752
De plek biedt een prachtig uitzicht op de Rhön. Geen mogelijkheid om water in te nemen of te lozen. Ook kan men de toilet cassette niet legen. Stroom via een lange kabel.