@Trimards
- 1978
zeer rustige mooi bebloemde camping heel vriendelijk onthaal leuk zwembad met ligzetels lekkere warme broodjes ‘s morgens!

Sitecode: 52090
Schitterende camping! Zeer mooi en uitzonderlijk net - de camping zelf en het sanitair. Leuk restaurant dat (terecht!) veel klanten lokt. Mooie grote plaatsen. Rustig. De hagen tussen de plaatsen mogen wel niet hoger worden … anders ben je teveel afgezonderd en mis je een deel van het campingleven. Vanaf de camping interessante fietsroutes. Autovrij! 😊

Heel fijne camping! De dames aan het Onthaal zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Op hun suggestie maakten we een pittig fietstochtje. Heerlijk! Elke morgen worden verse broodjes geleverd aan de camper 😋 Prachtig zwembad. Bar en Restaurant dik in orde. Rustige omgeving. €45,00/2pp, per nacht, all in. “A place to be and to stay longer than planned” 😉
Fijne camping! Verzorgd. Prima sanitair dat goed onderhouden wordt. Vrij te kiezen plaatsen met voldoende zon/schaduw. Fijn zwembad (en kinderzwembad) met voldoende ligzetels. Heel vriendelijke bediening in de winkel en op het terras van de bar/het restaurant. Vlot met de fiets naar LUZ en met de bus naar LAGOS. Bushalte net tegenover de camping. ‘A place to be and to stay’! 😊