@TripleC

Betrouwbare reviewer

We proberen zoveel mogelijk van Europa te zien. We zijn van de Noordkaap tot Gibraltar en van Lands End tot Oost Griekenland geweest. We hopen nog veel meer te gaan zien.

Partners

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Geen echte CP. Is parkeerplaats voor auto's. Campers mogen ook. Prijs laatste tijd van 10 naar 15 euro per dag. Lijkt een beetje op uitbuiterij met de Griekse wet op vrij parkeren die is aangenomen . Elektra 5 euro. Gratis douche, water, toilet.

Fantastisch plek op gravel. Groot terrein dus plek genoeg. Tegenover groot en breed strand. Gebouw met gratis warme douches en toiletten aanwezig. Op zaterdag (en waarschijnlijk vrijdag) is er een ' vaste' bewoner die midden in de nacht denkt dat hij een disco moet organiseren. Veel lawaai. Op zondagnacht was het rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek voor tussenstop. Toiletten zijn schoon en campertoilet kan hier geleegd worden. Water uitsluiten bij het pompstation aan de ovetkant. Bij lucht en water. geen goede aansluiting maar met gieter gaat het prima. Rustplaats erg schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima lokatie. Direct aan de Oostzee waar de Ferry's langsvaren. Bij flinke wind krijg je wel de volle laag. Het Volvo museum is hier niet meer maar de plekken nog wel. Volvo museum heet nu 'World of Volvo' en zit heel ergens anders. Ff googelen. Regelmatig vissers op de steigers. Gezellig om eens met ze te kletsen. Verder overigens geen voorziningen.

Mooi gelegen op een vlak open grasveld direct aan zee. Geen schaduw. Sanitair aanwezig maar erg eenvoudig. Douches zijn warm als er veel zon is geweest. Meestal is er alleen koud water. Niet echt uitnodigend. Wij betaalden €18,- zonder stroom. Stroom is €4,- extra. Verder hele lieve mensen die je goed willen helpen. Er lopen veel katten rond. Heel lief en aaibaar.

Mooie plek met geweldig uitzicht over de vlakte en de Nuraghi Su Naraxi. Plekken zijn beperkt en lopen schuin. Wiggen nodig. Toilet alleen open als het kantoortje open is. Overdag en in het weekend wel druk. snachts erg rustig. Mooi natuurpark om in rond te wandelen

Helemaal eens met de vorige review. Niet zeuren als er geen voorzieningen zijn, dan hoor je hier niet thuis. Ga lekker naar een luxe camping of zo. Je bent met de camper zelfvoorzienend dus heb je ook niks nodig. Wat een zeurpieten heb je toch. Schitterende lokatie aan het strand. Maar pas wel op. Je kunt zand tussen je tenen krijgen 😁

De campsite is gewoon open. De drie sterren geven het voordeel van de twijfel. Omdat er geen mogelijkheid was voor het lozen van grijs en/of zwart water zijn we weer verder gegaan. De plekken die we zagen zagen er goed uit en de eigenaar wilde ons graag rondleiden. Helaas.

De eerste revieuw over deze plek. Voorzieningen zijn er niet. Het is een gras/grind plateau naast een sportcentrum. Plek voor 5 a 6 campers. Het is lekker stil en in de nacht zal het alleen maar stiller worden. Dorp op 300 mtr afstand.

Terrein naast het bier'museum'. Het is eigenlijk geen museum maar een selectie van heel veel flesjes in een groot café. Snachts lekker rustig. Verder geen voorzieningen maar de toilet van het café kan gebruikt worden tijdens openingsuren. Verder niks mis mee als doorgangsplek.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Geweldige plek zeker als je met de boot over gaat naar het UK. 10 min van de ferry. Geen voorzieningen maar lekker in het gras, en erg rustig. Bij regen zou de grond drassig kunnen zijn maar daar heb ik geen ervaring mee. Op fietsafstand van Grevelinge waar een leuke haven is en restaurantjes zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie plek op een groot grasveld. Uitzicht op zee. Probeer met een wat grotere camper NIET naar de camping verderop te rijden. Breedte is echt max. 2.10 meter. Ik heb lichte schade gereden. Betalen aan de automaat. Geen voorzieningen muv toilet. Verder niks mis mee.

Helaas kloppen de coördinaten niet van deze site. De juiste zijn N45.80881 en O0.95650. Wij konden er niet terecht want de 3 plekken waren bezet. Het is wel even zoeken maar het zag er allemaal prima uit.

Sitecode: 82082

Superplek. Na binnenkomst, aan de andere kant van het veld, even doorlopen naar het restaurant/cantina. Daar € 5,- afrekenen en gebruik maken van water (ook afvoer van grijs en zwart water), stroom en douches. Geen oordeel over het sanitair, wij gebruiken eigen sanitair. Geen supergrote plekken maar voldoende.

Mixed parking. Kan druk zijn bij mooi weer ivm strandje. In de avond gaan personenauto's weer weg. Dan plaats genoeg. Bij late of juist vroege aankomst plaats genoeg. Campers staan op geplaveide gedeelte. Mooi uitzicht over de zee. Geen voorzieningen behalve koude strand douche. Aanrijden over hobbelig, zanderig gedeelte. Kan bij nat weer blubberig zijn. Snachts erg rustig.

Rustige plaats 'me neus'. Veel verkeer zowel op de weg als op het parkeerterrein zelf. Savonds hetzelfde, veel verkeersoverlast. Voor mij deze plek niet weer.

Sitecode: 102095

Rustige camping met schaduwrijke ruime plaatsen. €12,50 incl stroom, €9,50 zonder stroom. Voorste gedeelte voor camperaars en ruim naar achter meer voor de vaste bewoners. Daar heb je geen last van. Het sanitair is aanwezig en daar is alles mee gezegd. Geen warm water bij de dames en geen schone 'hokken' om in te douchen. Toiletten waren ook niet netjes. Jammer, het zou zo mooi kúnnen zijn.

Deze camping wilden we hooguit 2 dagen bezoeken maar het werden er 6. Wat een heerlijke boscamping. Soms wat moeite doen om level te staan maar dat lukte wel. Super vriendelijke eigenaar die zelfs een diner voor je kan maken. En wat een rust. Prijs van 15 euro is INCL stroom. Er kunnen vele heerlijke wandelingen vanaf de camping gemaakt worden. Fantastische uitzichten vanaf een hoger punt en fraaie zonsondergangen. Een pareltje. Prima sanitair.

Aardige camperplek maar de prijzen die in eerder reviews zijn genoemd blijken niet te kloppen. Eén overnachting zonder stroom of gebruik van douche blijkt nu 14 euro te zijn. Douche en stroom moet nog apart betaald worden. En die 14 euro vind ik net even te veel voor wat er geboden wordt. Toch jammer.

We zijn hier op de fiets langsgereden en de toegangsweg is gewoon open. Er stonden ook al een aantal campers en caravans. Het een vlak terrein met veel ruimte op gravel. Verder geen voorzieningen en vlak langs de start-/landingsbaan. Na 23:30 ongeveer vliegt er niets meer dus een rustige nacht.

Prima voor één nacht. Campergedrag niet toegestaan wat zelfs inhoudt dat er geen levelaars onder de wielen mogen. Wordt door de politie als campinggedrag gezien. Mooi uitzicht op de lagune. Direct aan de weg. Geluid snachts valt mee, geen overdreven last van gehad. Er ligt wel redelijk wat 'bouwmateriaal' los op deze plek. Goed opletten dus.

Wij waren hier 3 doordeweekse dagen. Ruime plekken in een soort duin camping. Niet altijd even vlak. Soms erg zanderige bodem. Dicht bij het strand. Sanitair netjes. Spaanse kinderen maken erg soms een rommeltje van. Zeer vriendelijk personeel die graag je paspoort willen scannen maar na aandringen ook genoegen nemen met een (gekuiste) kopie. Soms wat last van de vele bomen die er staan. Beetje manouvreren.

Leuke plekken in een jachthaven. Sanitair is dik ondermaats. Eén douche/toilet voor de mannen en een douche/toilet voor de vrouwen. Dat is erg weinig voor camperaars en de havenbezoekers. En als ze dan nog schoon waren maar dat zijn ze ook niet. Het was er gewoon vies. we hebben de eigen voorzieningen maar gebruikt. Sevilla per fiets gedaan. Is goed te doen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima cp maar misschien hadden wij pech omdat er een groep jonge Spanjaarden tussen 2 van hun eigen 'campers' om middernacht begonnen met drinken en hasj roken. Dat gaat natuurlijk niet geruisloos. Veel herrie. Ze aangesproken maar dat helpt maar 2 minuten. Is wel jammer. Plek is leuk. Wel erg rommelig maar dat vinden wij niet erg. Politie kwam wel langs ter controle maar dat was vóórdat ze begonnen met roken en drinken. Jammer.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Redelijke cp. Kale plekken, geen boompje, geen groen. Dicht bij strand maar is vanaf de plek niet te zien. Uitzicht op flatgebouwen. Prijs is 12€ incl. alles behalve stroom, die is 3€ extra. Wel erg aardige beheerder die echt uitsluitend Spaans spreekt.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Uitstekende rustige ruime vlakke CP. De genoemde voorzieningen zijn er en werken. Ook t stadje is leuk om te bekijken met t kasteel en de grotwoningen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Idd een prima overnachtingsplaats. Hoe t water werkte was even zoeken. De hoofdlkraan was vanwege een kleine lekkage dichtgedraaid. Zodra t luikje waarachter de hoofdkraan zat open was, was er water. Lozen van grijs en zwart mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima camping. Onderhoud van de plekken zou beter mogen. Sanitair is prima. De prijs van 15 euro geldt alleen bij één overnachting op een apart veldje. Prijzen voor andere plekken en langer verblijf liggen een stuk hoger (ik dacht 22,50). Verder geen gebruik gemaakt van het restaurant dus daar geen oofdeel over. Toegangspoort was erg krap maar lukte verder goed.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Deze camperplaats bestaat, volgens de agent die we spraken, niet meer. We werden verwezen naar de Parking Autocaravanas.

Lozen toilet is hier geen probleen maar grijs water lozen is hier niet mogelijk. En als je van Møn afkomt moet je een behoorlijk stuk omrijden om aan de andere kant van de snelweg er te komen.

Gewoon een prima overnachtingsplaats in de buurt van Kopenhagen. Een beetje aan de achterkant van de haven. Prijs is 160 kronen en daarbij komt 20 kr tegoed en 40 kr borg. Stroom is 1 kwh voor 2 kr. Als je overhebt op je tegoed kan je dat terug krijgen via de automaat. Prima restaurant aan het begin van de haven.

Wat een rommelige camping. Zo uit de 60er jaren. De eigenaar is ontzettend vriendelijk maar ik heb nog nooit zo'n dure camping gehad die ook nog voor stroom, water, douches en warm water rekende. Ik hoef daar niet meer te komen. Overal caravans van vaste bewoners die zo de schroothoop op konden.

Mooie locatie aan een haventje. Voor 120 dkk kun je gebruik maken van de toilet, douches, water en stroom. Betalen bij het splinternieuwe havengebouw bij een automaat. De weg over de brug is overdag hoorbaar maar geeft savond geen probleem. Soms zijn er dolfijnen te zien, zegt men.

Prima camping. Zeer ruime douches en voldoende zeer schone toiletten. Ruime plekken. Vriendelijke Nederlandse campinghouders. Met een ACSI kaart 4 Kw stroom gratis en iedere dag gratis douchemunten. Gewoon goed.

Erg mooie en rustige camping. Alleen tijdens hoogseizoen, die eindigt op 1-9, is hij behoorlijk aan de prijs vergeleken met naseizoen. Hoogseizoen is met stroon en douchekaart voor 2 personen 370 DKK. Naseizoen is de helft. Prijs die door NKC wordt aangegeven geldt dus voor naseizoen.

Rustige camperplaats met een fantastisch uitzicht over de weilanden. Van de windmolen hadden wij geen last. Sanitair kan wat verder onderhoud gebruiken. Plafond van de douches zijn wat beschimmeld en de tegels mogen ook een poetsbeurt gebruiken. Er ligt een doffe zweem over. Toiletten zijn verder schoon. Omgeving is oud en rommelig. Dit is het al jaren (blijkbaar) maar stoort niet. Fietsen naar Franeker is makkelijk en is zeker een bezoek waard.

Een prima camperplaats voor een of twee nachten. Er zijn wel hangjongeren maar die zaten pal langs de Nederrijn. Zo rond 0:00 en 0.30 uur gingen die allemaal weer naar huis. Overlast viel mee maar het was ook wel best fris. Er is water (vierkant sleuteltje nodig), stroom (betaald, 3 euro) en een toilet en douche die netjes zijn. Leuk uitzicht over de haven en de rivieren..

Deze cp is niets bijzonders. Een stuk vlak asfalt met een grijs en zwart water dump plek. Ook water is te tappen, alleen vind ik de water kraan erg dicht bij het zwart water afvalpunt zitten. Het is wel erg rustig. Van het kerkhof heb je geen last. Koeien lopen in de wei dichtbij en het uitzicht is erg mooi. De weg er naartoe is wel kronkelig en omhoog. Je zit op 800 meter hoogte. Verder prima cp.

Prima camping met schoon sanitair. Echter voor alles wat je wilt gebruiken wordt geld gevraagd. Douches 1 euro voor 2 min. Toilet in juni, juli en aug 1,50 euro per dag. Afwassen kan alleen met koud water. De basisprijs mag aantrekkelijk zijn, maar alles extra's maken het toch iets minder aantrekkelijk.

Prima camping met schoon sanitair. Echter, voor alles moet extra betaald worden. Douches 1 euro voor 2 min. Toiletten in juni, juli en aug 1,50 euro per dag. Afwassen alleen met koud water. De basisprijs mag acceptabel zijn maar alles erbij maakt het tot een minder aantrekkelijk geheel.

Dit is een parkeerplaats naast een voetbalveld waar je geen last van hebt. Wel langs een doorgaande weg die over het algemeen in de nacht rustig is. 2 euro per nacht geldt van 8-6 tot 8-9. Op loopafstand van het strand maar toen wij daar waren was alles dicht op een groot luxe restaurant na. We stonden alleen maar was geen probleem. Openbaar toilet op de hoek in betonnen huisje. Redelijk schoon.

Prima camping. Schoon sanitair. Douchen achter gordijn maar aan de achterkant vh gebouw ook douches met deuren. Wel af en toe wat lage begroeiing. Redelijke plekken met en zonder schaduw. Vriendelijke ontvangst. Dubrovnik met de bus zeer goed te doen. Receptie geeft uitleg. WiFi alleen rond de receptie. Mooiste plekken aan het water zijn vaak bezet. Probeer wat lager te gaan staan ivm straatherrie

De campsite op zich was netjes. Stroom bij iedere plek en ruime plekken als je tenminste niet t.o. het sanitairgebouw gaat staan. Daar zijn de plekken kleiner. Wij hadden de ruimte, we stonden alleen. Het sanitair is niet netjes. Schimmel in de douchebakken, water loopt niet weg en geen ontluchting. Restanten van andermans haren in de bak en ernaast. Toiletten waren redelijk. De lokatie is perfect

Een nieuwe, 3 maanden oude, camping op weg naar Plivice. Het ziet er nog kaal uit maar hé, 3 maanden. Bomen moeten nog groeien. Bijzonder aardige ontvangst. Bodem is grind met gras. Electra en water bij elke plek. Sanitair onberispelijk. volop wastafels en voldoende douches. Jammer dat het aan de weg ligt anders kregen ze 9 punten. Ook leuk om te wandelen en fietsen.

Sitecode: 19672

Mooie terrassen camping aan zee. Alle voorzieningen zijn inclusief. Als je bovenaan staat en niet aan het water (deze plekken zijn toch meestal bezet) in de 'grindbak' heb je een mooi uitzicht op de baai en de overkant naar het eiland Cres. Zonsondergangen zijn hier werkelijk heel fraai.

Geen last gehad van vervelende baliemedewerkers. . Wel van de wachttijd. over het inleveren van je paspoort kan ik kort zijn. Neem een kopie mee van je paspoorten, haal daar de belangrijkste nummers (BSN) vanaf en lever dit in. Geen probleem. Verder een enorme camping. Vaste bewoners, luxe 'vaste' glampings, caravans en campers stonden door elkaar. Sanitair is prima en schoon.

Onbegrijpelijk hoe deze 'cp' in de app terecht is gekomen. Het stelt minder dan niets voor. Het is een moeilijk bereikbare plek en is een parkeerplaats op gravel voor 4 auto's. De moeite van het bezoeken echt niet waard.

Rustige mooie open, egale plek in woonwijk. Stroom per euro aan automaat. Water per euro betalen (ca 75 liter). Grijs en zwart water gratis lozen nabij de de cp aan de overkant. Er wordt gesproken over € 6,- maar op de borden naar de plek toe staat 'frei'. Wij konden ook niets vinden waar we evt moesten betalen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi onderhouden camperplek. Je rijdt je eigen plekje op en staat behoorlijk vrij. Stroom vanaf de centrale paal en daar heb je, afhankelijk van je gekozen plek, best een lang snoer voor nodig. Kan absoluut met de beste wil van de wereld geen betaalmogelijkheid vinden. Gevraagd wordt € 5,- maar waar betalen? Verder prima plek.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Bijzonder vriendelijke ontvangst van jonge nieuwe eigenaren van deze terrassen camping. Zeer net toiletgebouw met dito toiletten en douches. Zeer ruim bemeten douches met eigen wastafel. Overdekt verwarmd zwembad. De plekken zijn niet overal vlak maar met 'levellers' makkelijk op te lossen. De nieuwe eigenaren doen hun uiterste best je het naar de zin te maken.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima camping met schoon sanitair, zwembad (waar wij geen gebruik van hebben gemaakt) en snackbar. Prima ontvangst. We werden vóórgereden naar de plek. Ruime plaatsen maar soms wel lang(er) snoer nodig. Op 20 meter van de zee met zeer grof kiezel'strand' via een trapje bereikbaar.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Schone rustige plek voor een overnachting. Water en stroom zijn aanwezig en vrij te gebruiken. Wandelroutes in de omgeving met verschillende lengtes. In het dorp (150 meter) naast de kerk zijn zeer schone openbare toiletten met toiletpapier, wasbak met zeep en papieren handdoekjes.