@Trixer
- 2022
- Knaus
- 2025
Een erg mooie, ruime camping, al was er geen schaduw. Dat vonden we niet zo erg, aangezien we in Freiburg waren. Er is een klein vliegveldje naast de camping; de vliegtuigen zijn klein en het is er 's nachts rustig. We hadden er geen last van. Freiburg is gemakkelijk per fiets te bereiken. De camping beschikt over water, een afvalverwerkingsinstallatie en elektriciteit.
Een heerlijke, nette kleine plek; we hebben er één nacht doorgebracht. Het is slechts een paar meter van het dorp, waar kleine cafés en restaurants zijn. Het is geweldig dat er zulke kleine campings in dorpen zijn; hartelijk dank.
We werden hier zeer hartelijk ontvangen. De camping is erg groot en prachtig aangelegd. De douches en sanitaire voorzieningen worden constant schoongemaakt en zijn brandschoon. Het strand ligt op ongeveer 500 meter afstand. Een fantastische camping. We zouden zeker terugkomen.
Een erg fijne camping. De sanitaire voorzieningen en toiletten worden constant schoongemaakt en zijn brandschoon. Het enige minpuntje is dat de damesdouches geen douchekoppen hebben. Het prachtige, lange zandstrand ligt op ongeveer 500 meter afstand. Het pad leidt over een brug. De boulevard is prachtig en ook ideaal om te fietsen. We zouden zeker terugkomen.
We werden heel vriendelijk ontvangen en konden zelf onze kampeerplek uitkiezen. We waren er in mei en er was meer dan genoeg ruimte. Er was maar één douche, maar dat was geen probleem. Er komen er binnenkort meer bij. Het prachtige strand ligt op slechts een paar meter afstand. We zouden zeker terugkomen.
We werden zeer vriendelijk ontvangen en konden zelf onze kampeerplek uitkiezen. Het was een erg mooie, ruime plek. De zitjes op de plekken waren zelfs voorzien van vloerbedekking. Het uitzicht op het water was prachtig. De douches waren eenvoudig en schoon.