@Trommelen
heerlijke bakker op 4 min lopen , domein Bokrijk op 10 km fietsen ,net als Hasselt japanse tuin
wel wat duur, maar voor de kerstmarkt bekijken prima. melden in zwembad voor afstandsbediening slagboom
Sitecode: 19971
mooi uitzicht, maar dat is ook alles. langs meer rijden is afgelopen, hangen kettingen met sloten voor. de drie kleine ingangen zijn zo steil met scherpe knikken dat ik er niet in kon met 8 meter,uitlaat tegen de grond . en eventueel eruit..... ik durfde het niet, op naar de volgende.
de sneeuw is inmiddels weg, even puzzelen voor vlak stukje, maar schitterende lokatie, kunt hier veel wandelen en vissen
mooie service plek ,alles aanwezig, en tenminste gratis, 2 km verder bij circle k is het 25 kronen betalen.
waardeloos, 25 kronen betalen, hoe durven ze. loos put in het midden van de straat, vervolgens weer omzetten voor water te vullen. cassette lozen heb ik niet eens naar gekeken. ik ben 2 km verder gereden naar de volgende, die heeft wel een perfecte loos mogelijkheid, en water tappen, en wc lozen alles op één plek en gratis
uitstekend plekje, of de weg vanacht druk is gaan we mee maken, verwacht van niet
het is een ouderwetse bier garten,staat wel een goed restaurant bij op 3 min loop afstand. het is allemaal gras hier, en wat ongelijk, het is puzzelen met blokken. je kunt lozen, mits je dat via jerrycan wilt doen, met camper kom je niet bij de put. water hetzelfde probleem. maar.... wel heerlijk rustig, midden in natuur, en niet duur, 7 euro en voor stroom 3 euro, heb alleen geen paal gezien dus eigenaar gebruikt haspel ofzo, geen idee.
als je toch van plan bent om het museum te bezoeken, kun je beter daar gaan staan, 4 euro voor 24 uur. geen voorzieningen
mooie plek om van daaraf het kasteel te bekijken, maar overnachten heb ik aan de haven gedaan, ook bij hele hele grote winkel waar ze vanalles verkopen, dus niet alleen supermarkt. lokatie zie bijgevoegde foto
bij lidl kon ik niks vinden, bij de prisma wel, vlak naast rotonde 8 plekken voor caravans of campers (hoop ik)
perfect, alles lozen en ook water tappen, slang is alleen wat kort, beetje manouvreren
ik sta heel toevallig 300 meter van deze parking af, ook op gravel, en hier staan geen borden van max uur. dus even 300 meter terug rijden en je komt een blauwe P tegen.
inmiddels 21.50 zonder stroom. plekje niet vrij uit te zoeken. je moet voor 11.00 weg wezen anders dagdeel extra betalen. water vullen en lozen moet met jerrycan 100 meter lopen. eigenaresse loopt hele dag als boa rond, geen herhaling voor mij.
ik vind het hier heerlijk, lekker rustig en enorm veel fiets plezier. stop hier wel vaker. mijn ing pas pakte hij wel, en het rare is dat ik 2 dagen ingetypt heb, en dus maar 2×4=8 euro hoefde te betalen. vorig jaar was het 9 euro per dag
prachtige lokatie in een mooi bos gebied. het zeik natte gras ben ik het niet mee eens, ik zie hier 15 campers over het gras manouvreren zonder een spoortje te trekken. klein gedeelte is nog afgezet, maar als alternatief staan er nu 6 op de parking van de groeps accommodatie. dus top geregeld door eigenaar... prijs is dit jaar wel met één euro omhoog gegaan, dus de vermeldde prijs klopt niet, is nu 16 euro
ben het niet met onderstaande review eens. adres is prima, google maps stuurde me er zo in. en onbegaanbaar is het absoluut niet, is gewoon gravel zonder kuilen, begroeid met kleine grassprietjes. mijn hydraulische poten zakken er niet eens in. oftewel top lokatie hier.
een mooi verhard gravel terrein, wel blokken nodig, het is wat scheef. bij aankomst betaald in winkeltje, was 14.33 euro via pin. ze heeft me verteld waar het service gebouw is waar de douche en wasmachine is, maar niks verteld over betalen, dus alles is gratis. er is slechts één douche voor het hele terrein, maar je kunt wel met tweeën tegelijk in douche danwel wasbak. is grote afgesloten ruimte. PS de waterval is volledig gevuld momenteel
ik had geluk, de hobby visser en rokerij gelijk aan de parkeerplaats, was nu wel open. heerlijke vis, en hij accepteerd euro. alle grote visboten en rokerijen zijn hier weg of gesloten. schijnt dat er weinig vis meer te vangen is. alleen deze man en zijn vader varen af en toe nog uit.
gelukkig zijn er 150 meter voor het haventje nog parkeerplaats bij gemaakt voor 8 campers, want is hier best gewild plekje. wel blokken nodig want je staat aardig voorover hier
inderdaad mooi rustig plekje voor twee campers. het rond wandelingetje over het domein van 4.5km is ook zeker de moeite waard
mooie ruime plekken,uitstekend sanitair. alleen niet meer zo goedkoop. 2 personen met camper en toeristen belasting is 25 euro per nacht. en dat is nog zonder stroom,geen idee wat dat kost. maar wel super lokatie voor dagen wandel plezier
op dit moment alle toeristische plekken dicht vanwege bos brand.parkeer beheer is maar naar huis gegaan. dus momenteel gratis parkeren
mooi uitzicht over valley met kudde herten, beneden kun je goed vliegvissen, 5 km door het bos wandelen naar breamar,mooi uitzicht onderweg.
ben nu maar even voor de ingang gaan staan, de bomen zijn dusdanig gegroeid dat je niet op de plekjes gedraaid komt zonder langs de takken te schuren. hooguit met kleine campers of busjes
prijs is gestegen naar 100 kronen, terrein is redelijk hard maar wel ietsje ongelijk. nu in september is hok met afvalbak op slot, dus ik ga maar iets minder in envelop stoppen..... wc ga je van over je nek al op 3 meter afstand, gebruik mijn eigenste wel.
mooie verharde openbare parkeer strook waar je alleen met munten kunt betalen in automaat voor telkens 24 uur. vanaf parking gantersei zijn er heel veel wandel en mountain bike routes de berg pilatus op. restaurant ook vlakbij
Het is in feite geen cp ,maar gewoon een openbare parkeer strook waar je 24 uur mag staan. Zorg wel dat je aan het einde staat, dan ben je voorbij de waterval en kaatst het geluid ervan de andere kant op. Wel makkelijk is de twee pin automaten 300 meter terug bij de rotonde.
mooie rustige lokatie langs snelweg, geluid hoor je bijna niet je staat er ver genoeg vandaan. met acht meter lengte kon ik er goed achteruit insteken
geweldige lokatie, heerlijke wandeling gemaakt, in de hoek van terrein het bos in en je ziet de bordjes. volg de vierkante rode bordjes van de almannavegen route. volgende week komen ze eindelijk de weg wijzers plaatsen, aanvraag heeft anderhalf jaar geduurt. weggetje hier naar toe is beetje spannend maar niks om je zorgen over te maken anders moet je niet in Noorwegen rijden.
mooie lokatie, deels asfalt en deels gravel, mooi uitzicht, leuke picknick tafels aan het water, en uiteraard het geluid van een waterval, maar waar is dat niet in Noorwegen.
er word gesproken over verbod overnachten. ik heb het idee dat ze bedoelen dat camping gedrag niet getolereerd word. er staat namelijk ook nog bij dat je max 48 uur mag parkeren. als de parkeerplaats vol staat met auto's moet je niet net zoals ik op de bus plaats gaan staan ook al zijn die allemaal leeg. uurtje dorpje bekijken kostte me 510 kronen ofwel 70 euro
ziet er allemaal leuk uit, sta ook redelijk verhard met mijn zware camper. alleen de vermelde prijs klopt niet, overnachten is 17.25 en indien geen lid van svr komt er 1 euro per persoon bij.
Uitstekende verharde plaats. twee plekken op asfalt, rest parking grind. Zuil met pinpas!!
de mooie waterkant op de foto is niet waar de campers staan. die staan achter een rij vaste staanplaatsen voor caravans, je ziet zelf haast niks van het water, ik ben snel door gereden
mooi terrein, beetje scouting achtig midden in natuur. beetje voorzichtig naar boven rijden over verzakte oude beton platen. sanitair is prima. mooi uitzicht op top van de berg, linksom 6.5 km en langs andere kant 13.5 km. wel heel mooi gebied met kans op beren, wolven, lynxen,steen adelaars etc. je hebt er geen telefoon bereik.
ondanks regen geen soppig gras veld, het is ook nog redelijk vlak. inclusief douche munten en stroom was ik voor twee personen 42 zlt kwijt. douche is zeer primitief maar heerlijke warme straal. beheerder komt begin avond geld innen. vlot varen door de kloof is om de hoek. (300 meter )
de navigatie stuurde me 200 meter verder maar die parking was vol, dus maar terug naar de opdringerige mannetjes en daar maar gaan staan. prijs voor camper was blanco op bord maar afgesproken voor 35 zlt inclusief overnachten. maar als ik nu naar de foto kijk sta ik toch goed dus de locatie is beetje fout vermeld. mooi terrein verder netjes op het gras
eigenaar was niet aanwezig dus gratis gestaan. normaal 15 zlt. als je op het einde van de parking gaat staan kun je de wifi hotspot van boven van de straat net opvangen. einde van de straat mooie klim met 665 treden,er lag nog sneeuw . op twee uur lopen heb je bledny slate ,is ook mooi door de rotsblokken lopen met spleten van 30 cm. als het avonds rustig word komen de reeën op honderd meter .
Sitecode: 19375
warm onthaal door Duitse eigenaar. nette douche en toilet. wifi is ook prima. water lozen boven straat kolk, waterkraan bij douche gebouw waarvan je sleutel krijgt. chemisch toilet heb ik maar zo in de toilet gegooid.
De oudere berichten hier geplaatst, gaan waarschijnlijk over een eerdere lokatie, vermoed dat lokatie verhuisd is, laatste twee foto's hier op de site die kloppen, die vanaf de rotonde gezien en degene van de sanitair paal. Alles is keurig netjes hier en gratis, als iedereen netjes parkeert kunnen er bijna dertig staan.
Op doorreis naar Normandië hier geslapen, hele nette rustige plaats. Je hoort nauwelijks verkeer. Als je alleen staat is het bijna te rustig.....