@Truus2007
Sitecode: 51982
Ik denk dat er veel is veranderd sinds de vorige reviews. Dit is een heel leuke camping met prima sanitair. douchen met muntjes. Veel horeca voorzieningen en veel te doen voor kinderen. Ligging is mooi aan een meer en naast een zwembad. Het was wel erg druk, dus reserveren is gewenst. Terrein is inderdaad niet omheind, maar s nachts loopt er wel bewaking rond. Dus niet aarzelen, dit is echt een leuke camping.
Ideale plek om Wroclaw te ontdekken. Tram stopt naast de camping. faciliteiten zijn basic maar ok en redelijk schoon.
groot grasveld met stroom en water op de plek. net maar basic sanitair, zeer schoon en met fijne en warme douches (wel met gordijntjes). direct naast energylandia,wat wil je nog meer voor 99 zloty?
nette camperplaats met stroom (tegen betaling) en drinkwater naast de plek. sanitair schoon en netjes. gezellig "tuintje" om te zitten en te bbqen. Pilzen goed bereikbaar met de bus en een paar restaurantjes naast de camperplaats.
perfecte locatie om Praag te bezoeken. rustige camping ookal is hij volgeboekt. sanitair is basic maar meestal wel schoon. helaas inderdaad weinig waterdruk en soms geen/ nauwelijks warm water.
Nette gezellige camping met prima schoon sanitair.
Super! Reserveren gaat heel eenvoudig. Alles werkt makkelijk met een QR-code. Zeer nette plaatsen en mooi, schoon sanitair. Prima locatie voor bezoekje aan Rulantica en Europapark. Er zijn wel flink wat bouwwerkzaamheden en dat geeft doordeweeks wel wat overlast. Maar ter compensatie kregen we een lekker flesje wijn. Gewoon TOP.