@TruusBraun
- 2016
- Weinsberg Fire Buscamper
- 2018
Wat wil je nog meer!!! Alles is kraakhelder. Mooie plaatsen. Broodjes service. Vriendelijk ontvangen. 16km naar de mooie stad Elche fietsend en 14 naar Alicante. Zeer goed te doen.
Sitecode: 194557
Mooie plaats boven op de berg prima uitzicht. Hele aardige meneer die ontvangt, prima gastheer. Nette toiletten en douches. De WiFi werkt prima. 5 km van het centrum op de fiets. Wel middelmatige heuvels op de terugweg. Wanneer het veel geregend heeft kin het weleens een beetje modderig wrden
Prima plaats, erg sfeervol bij het zwembad en hotel. Wij stonden helemaal achteraan bij de duinen. GEWELDIG. Schoon sanitair. Prachtig zwembad met mooi schoon water. De WiFi was ook bij het zwembad niet goed. Zeer gastvrij onthaal.
Sitecode: 19508
Perfecte plaats om te staan. sanitair was schoon. lekkere warme douches. Het zwembad was heerlijk. Ook daar zag het er perfect uit. Zou het zeker aanbevelen.
De beheerder deed erg zijn best om de camperaars naar hun zin te maken. Bij aankomst kregen we een kopje thee. We kregen een kleedje om die voor de camper te leggen. ,savonds kwam hij nog langs te vertellen dat er een prachtige zonsondergang was. Het zwembad zag er groenig uit.
gewoon een grote parkeerplaats. 'snachts de de camperplaats wel afgesloten. Ali is een aardige beheerder. lekker dichtbij Essaouira
Aardige beheerder. Mooie ruime plaatsen midden in het centrum en toch rustig. Wel zijn er spuiters en andere werkzaamheden. Ze maken wel keurig werk. En toch is het rustig.
Prima plaats. Schone sanitair, mooi zwembad. Voor de elektriciteit moest je 30dh betalen. De WiFi was ronduit slecht.
Sitecode: 20804
Wat een fantastische plek, wanneer je hier niet tevreden over bent kan je beter thuis blijven. Schoon sanitair, warme douches met grote regendouche. Prachtig zwembad en dat alles aan de Atlantische oceaan. GEWELDIG.
FANTASTISCH. Meer is eigenlijk niet nodig om te vertellen. Er is niets zelfs geen vuilnisbakken. Tegen zonsondergang kwamen er veel mensen om mee te genieten. lekker wandelen en kijken hoe de dapper wielrenners boven komen.
Mooie plaats. Doordat er een watertje langs loopt veel insecten. Alles is er op 100mtr een openbaar toilet. Een gezellig plaatsje. In het dorp een bakkerij 300mtr van de camperplaats.
Met een buscamper is de weg goed te doen. De coördinaten kloppen niet. Het staat duidelijk aangegeven waar de camperplaats is. Wel op de tweede etage gaan staan, anders sta je op privé terrein. In de zomer is het uitzicht een beetje beperkt. Het is ondanks dat een fantastische plaats, waar je alles hebt.
Wat een waanzinnige camperplaats dat hier niet meer campers staan is onbegrijpelijk. Het uitzicht is fantastisch. Op 150mtr is een schoon openbaar toilet. Er zit een bakker in het dorp op 200mtr van de camperplaats. Het dorpje heeft verder niks.
Helaas de camperplaats bestaat niet meer. Was inderdaad een prachtige plek. Zijn nieuwe bewoners gekomen.
Zeer vriendelijk ontvangen. Prachtige ruime plaats. Geen voorzieningen, maar daar is de prijs ook naar. Wij komen zeker terug.
Midden in het centrum. Prima uitgangs punt om te gaan wandelen en fietsen. Supermarkt op de parkeerplaats. Het is dus gewoon een mix parkeerplaats. toilet is niet erg fris. Dorpje is op loop afstand. Het is een gezellig dorpje.
Om naar het meer te gaan moet je flink afdalen. Met de wandel/kinderwagen loop je over de weg. Wat zeker een zware klim is. Wanneer je naar deze CP gaat doe je dat voor het uitzicht. Dan moet je wel het geluk hebben dat je links kan staan
Mooie plaats. Aan de overkant van de weg loopt de rivier met een leuk kiezelstenen. Beetje schaduw. Heerlijk rustig tussen de bergen.
Prima plaats. Goed verlicht. Het stageld wordt aan het rode kruis geschonken. Camping gedrag wordt toe gestaan. Aan het begin van de CP staan gestalde campers. Zeer vriendelijk personeel
Wij waren hier op 1 mei 2015. Wat is dit een WAANZINNIGE camperplaats. De gastvrouw heeft ons perfect ontvangen. Mooie fiets routes in de omgeving. Van hier kan je goed naar Nijmegen fietsen. Er is zelfs een schuurtje, waar je de fietsen kan stallen en gratis kan opladen. Snelle gratis Wifi verbinding. In een woord. GEWELDIG.
Wij stonden hier 6 mei 2015. Er was genoeg plaats. Het is gewoon een parkeerplaats achter een zeer schoon sanitairgebouw. Dicht bij het centrum en het IJsselmeer. Prima uitgangspunt voor fietstochten.