@Truusje68
Beetje overdreven ontvangst! Prima gedoucht en geslapen, maar kleine plekken en erg op elkaar! Niet mijn camping!
Al 25 jaren onze favoriete plek en gelukkig ook niks veranderd! Ligt in het dorpje, alles op loop afstand, met 2 stranden. Prima sanitair en warm water! Weer een fijne tijd hier gehad! Per nacht €24,- en dat op een top locatie!
Wat zijn dit lieve eigenaren! Zelf een plek uitzoeken en lekker rustig. Ruim 20 jaar geleden ook op deze camping geweest, niet veel veranderd, nog steeds netjes!
Na de stad te hebben bezocht, hier overnacht! Omdat er geen andere camping was op onze route. Camping is erg oud en sanitair niet erg fris! Maar we hebben lekker geslapen, was er stil! En daar ging het ons om!
Leuke eenvoudige camping, eigenaar heette ons welkom, heel aardig! Sanitair is netjes schoon! Lekker gegeten, prima camping! Sarande is net Benidorm, veel hoogbouw en super druk, heel toeristisch, niks voor ons!
Mooie stille plek bij het restaurant, vriendelijk personeel! Je kunt er lekker eten, sanitair van het restaurant mag je gebruiken en is schoon!
Mooie camping, zeer vriendelijk personeel! In het restaurant kun je lekker ontbijten, sanitair is netjes!
Rustige plek, achter een supermarkt en bij een speeltuin. Dicht bij het centrum en op loopafstand een openbare toilet, echt top! 3 plekken die al vol waren, op de parkeerplaats gestaan, vanaf 8.00 moet je een kaartje ophalen, eerste 3 uur is gratis!
Prima plek om de stad te bezoeken, aan de moezel! Dicht bij het centrum, leuke stad! Rustige plek, naast de camping en een parkje! Mocht je meer comfort willen hebben moet je op de camping gaan staan, kost meer, maar dan heb je ook meer!!
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden