@TryOut24
- Buscamper
- Huren
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Kleine CP met smalle plekken. Wij waren er om 15.00 uur en hadden de laatste plek. Lozen is daar goed geregeld en gratis. Water en stroom betalen. Dorp is niet bijzonder. Goed voor 1 nacht.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Wat een gezellige eigenaar! Super vriendelijke ontvangst, lekker eten klaargemaakt door zijn vrouw. Rondleiding gehad door zijn brouwerij, 2 flesjes kado gekregen en gratis gestaan met de camper. De locatie is dichtbij een doorgaande route. Kortom een perfecte CP als je op doorreis bent.
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Hele ruime CP tussen de (noten)bomen. Zwart en grijs water kan gratis geloosd worden. Water betalen. €2 voor 50 liter. Wij hebben daar een rustige nacht gehad. Wel erg jammer dat andere camperaars de boomgaard ook gebruiken om hun hondjes uit te laten......
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Alle voorzieningen zijn er gratis. De plek, achteraan bij een parkeerterrein heeft geen bijzonder uitzicht ofzo, maar voor 1 nacht hebben wij er prima gestaan. Het was er stil. Het dorp is heel gezellig! Heerlijk gegeten bij pizzaria Mona en lekker brood en een taartje gehaald bij boulangerie Des Dames.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Eenvoudige camping op een prachtige plek. Ruime plaatsen met stroom indien gewenst. 's Avonds je brood bestellen, dan zorgt Luis dat jouw brood in de ochtend klaar ligt. Sanitair is oud, maar wel functioneel. In onze informatie staat dat een hond in overleg is toegestaan. Aangelijnd. Alleen de 2 flinke honden van Luis liepen wel los. Een hard blaffende herdershond deed ons flink schrikken. Niet fijn als je niks met honden hebt.
Sitecode: 195358
Hele leuke plek bij een wijn bedrijf. Er is water en, een beperkt aantal, stroom punten. Lozen kan daar niet, wat logisch is bij een wijn bedrijf. Wij hebben daar een prima nacht gehad en een paar lekkere wijntjes meegenomen.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Niet spectaculair, maar prima voor 1 nacht. Wij stonden daar alleen. Lozen gratis, water niet. De weg was 's nachts heel rustig. Wij hebben er goed geslapen. Dorp niet gezien
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Hele fijne camping in een prachtig gebied. Toegangsweg viel ons reuze mee. Vriendelijk personeel. Restaurantje erbij, zwembad ook fijn, alleen vonden wij het zwembad water niet heel schoon. Niet helder en hier en daar glibberige bodem. Alg? Sanitair ook helemaal goed. In september ook heel rustig.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Wij stonden op het nieuwe gedeelte vlak na de brug rechts. De CP ligt langs aan pad met daarachter het riviertje. Groot, kaal terrein. Over het pad reed af en toe een auto. Iemand was aan zijn auto aan het sleutelen. Later kwamen er nog 3 campers dat voelde fijner. Verder een goede nacht gehad. Water was niet gratis; drinkwater niet én water om de toilet cassette om te spoelen ook niet.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Onze eerste overnachting van deze vakantie. Een goede plek bij een leuk dorp. Rustige nacht gehad. Bedankt gemeente Rodenack