@Tsamp57
- 2016
- Euramobil
Mooie, rustige camping in grote olijfgaarden. Met zwembad, broodjesservice, bus naar Cordoba voor de deur.
Leuke plek, verbleef hier 5 nachten. Was voor een kortere tijd gepland. Sanitair, aan- en afvoer goed. Graag weer.
Zeer rustige plek. Aan- en afvoer onberispelijk. Ik kom graag terug.
Zeer mooie, rustige parkeerplaats. Sanitair en aan- en afvoer zeer goed. Opnieuw elk moment.
Heb er 2 rustige nachten doorgebracht. Liefdevol ontworpen plek. Sanitair en afvoer schoon en ok. Elk moment.
2023
Zeer rustige en schone CP. Sanitair perfect schoon. Bushalte voor CP ingang naar Cefalu. Zwembad schoon en mooi. Elk moment.
2020
Zeer nette plek, schoon sanitair. Voor de grote ruimte, te krap sanitair. Verschillende van hen vanwege ons virus 😢. Steden zijn te voet, met de fiets of met de bus te bereiken. Vrij hoge prijs voor de plaats, maar de moeite waard vanwege de locatie.
Zeer verzorgde ruimte, superschoon sanitair. Steden en badplaatsen zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Ik zou graag terugkomen
Erg mooie plek. Is de prijs waard. Nieuw zwembad en sanitairgebouw. Graag weer altijd.
Grote ruimte voor WoMo. Nogal verwaarloosd. Sanitair oud, maar schoon. Prijs eerder te hoog, maar u kunt een gastenkaart krijgen voor gratis gebruik van verschillende treinen / bussen.