@Tschuckerli
- 2010
- Adria Coral XL Axess 670 SL
- 2017
Sitecode: 19509
Wat de beschrijving van de netheid en het warme water van het vorige hotel op 24 november betreft, kan ik deze op geen enkele manier bevestigen. De Marokkanen zouden zoveel met deze plek kunnen doen. Maar ze missen motivatie. Maar dat weet je bij hen. We verbleven hier twee nachten en het was genoeg voor ons. Uiteindelijk moet iedereen altijd zijn eigen mening hebben. Het personeel was vriendelijk.
We verbleven hier één nacht om de Dades-kloof te verkennen. Aten een kleine maar heerlijke maaltijd in het hotel en konden het busje gratis parkeren. Prachtig uitzicht op de bergketen. Hoe dan ook, in Marokko ben je goed uitgerust met een goed uitgerust voertuig. Wij hebben nooit walstroom nodig of hoeven de toiletcassette te legen. Op deze plek is geen elektriciteit en water aanwezig (geen CP).
Wij hebben hier drie dagen een zeer aangenaam verblijf gehad. Zeer schoon en goed onderhouden voor Marokkaanse normen. De telefoniste was erg aardig en ongecompliceerd. Het sanitair is verrassend modern. Het toilet met stoelen, maar geen wc-papier. Dat neem je gewoon mee. We hadden altijd warm water tijdens het douchen. Direct voor de CP kunt u de openbare bus nemen naar Taroundant voor 3 MAD per persoon (vanaf 24 december).
Oké voor één nacht. De hele faciliteit is verouderd. Op de een of andere manier werkt het wel, maar echt bevredigend is het niet. De cursusoperators hebben ons heel aardig behandeld en voor ons gezorgd. Ik kan dit drie sterren geven. Ik kan niets melden over oplichting, bedreigingen of vrij rondlopende Rottweilers. De Rottweiler was zichtbaar, maar voorbeeldig aan de ketting vastgebonden.
Plek om een nacht goed te verblijven. Helaas een beetje onrustig omdat jongeren daar steeds in hun auto blijven rijden voor vergaderingen. Aan de andere kant is het uitzicht op de zee geweldig.
Een fantastische kleine CP. Omringd door wijngaarden, geweldig uitzicht op de bergen en het meer. Zeer liefdevol en humoristisch welkom. Alles superschoon, goed onderhouden, gewoon een klein juweeltje. Weinig plots, maar dat is precies wat telt. En eerst de vrede. Omdat het maar een paar zitplaatsen heeft, is het zo aangenaam. Geen haast, geen geschreeuw. De uitbaters zijn zo hartelijk en persoonlijk, en als gast word je met de grootst mogelijke hoffelijkheid behandeld.
Sitecode: 12047
smalle plaatsen. Het wordt voortdurend gecontroleerd door de regelgevende instantie. De kaartautomaat een beetje vervelend totdat je beseft hoe het werkt. In ieder geval omschakelbaar naar Engels. Geschikt voor één nacht. We waren op bezoek in de stad.
Veel kampeerders schrijven hier dat het verkeerslawaai erg vervelend is. We kunnen het niet eens worden. We verbleven hier twee nachten. 'S Nachts was het zo aangenaam stil dat het gesnurk en hoesten van de buren nogal onaangenaam was. Maar het is allemaal een kwestie van mening! Schone plaats. In ongeveer 10 minuten te voet in het oude centrum van Memmingen. De afvalverwerking van het afval is veel te klein. Dat zou aangepast moeten worden. Voor € 7 p.p. goede nacht
Gewoon een geweldige pitch. Ook al heeft het een spoorlijn, weg en een sportveld, het stoort helemaal niet! Grote complimenten aan de gemeente Wangen.