@Tschuringa
- Laika Kreos 5009
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Fijne camping. Prachtige wandelmogelijkheden. Er zijn af en toe problemen met water en elektriciteit, maar die werden vrij snel opgelost.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De elektriciteits- en drinkwaterfonteinen accepteren euro's en geven ze niet terug, ook al stroomt er geen elektriciteit en geen water.
Maart 2026
Prachtig gelegen. De watertoevoer is afgesloten (tot de lente!). De prijs is verhoogd naar €15 (zie foto). De slagboom opent automatisch en scant tegelijkertijd het kenteken. U dient uw kenteken in te voeren bij de betaalautomaat. Vanaf de parkeerplaats beginnen wandelroutes. ...
Januari 2026
Als de poort gesloten is en je er niet eens met de auto in kunt rijden, kun je onmogelijk een positieve recensie schrijven. Er was bovendien niemand aanwezig die had kunnen helpen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 11914
Geen drinkwater beschikbaar. Alleen om het toilet door te spoelen.
Het servicegebied is weer volledig functioneel.
Niets gesloten. Geopend zoals gewoonlijk. Na betaling ontvangt u een code waarmee u de accommodatie kunt verlaten en terugkomen. Voor ons is het handig omdat we een auto bij ons hebben. Rustige, voormalige camping. Over de staat van het sanitair kan ik niet veel zeggen. Wij gebruiken onze eigen. Prijs per 3 maart 2025 15,94 € voor twee personen incl. elektriciteit (10 A) en afvoer.
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Sitecode: 2067
Prachtige ligging aan de rivier de L'Yonne. Er is alleen een wandelpad tussen de kampeerplaatsen en de rivier. U ontvangt de code voor de slagboom nadat u zich heeft geregistreerd bij de meertalige terminal. Prijs binnenkort 8 € + toeristenbelasting 1 € = 9 € inclusief elektriciteit.