@Tschuringa
Prachtig gelegen. De watertoevoer is afgesloten (tot de lente!). De prijs is verhoogd naar €15 (zie foto). De slagboom opent automatisch en scant tegelijkertijd het kenteken. U dient uw kenteken in te voeren bij de betaalautomaat. Vanaf de parkeerplaats beginnen wandelroutes. ...
Als de poort gesloten is en je er niet eens met de auto in kunt rijden, kun je onmogelijk een positieve recensie schrijven. Er was bovendien niemand aanwezig die had kunnen helpen.
Sitecode: 11914
Geen drinkwater beschikbaar. Alleen om het toilet door te spoelen.
Het servicegebied is weer volledig functioneel.
Niets gesloten. Geopend zoals gewoonlijk. Na betaling ontvangt u een code waarmee u de accommodatie kunt verlaten en terugkomen. Voor ons is het handig omdat we een auto bij ons hebben. Rustige, voormalige camping. Over de staat van het sanitair kan ik niet veel zeggen. Wij gebruiken onze eigen. Prijs per 3 maart 2025 15,94 € voor twee personen incl. elektriciteit (10 A) en afvoer.
Sitecode: 2067
Prachtige ligging aan de rivier de L'Yonne. Er is alleen een wandelpad tussen de kampeerplaatsen en de rivier. U ontvangt de code voor de slagboom nadat u zich heeft geregistreerd bij de meertalige terminal. Prijs binnenkort 8 € + toeristenbelasting 1 € = 9 € inclusief elektriciteit.
's Nachts parkeren op de onbeheerde parkeerplaats GBP 15. Overnachting op een camperplaats 28 GBP inclusief aan- en afvoer en inclusief elektriciteit.
Rustige parkeerplaats, mooie plek. Betalen gaat in principe eenvoudig via EasyPark, maar kost € 1,20 extra aan kosten. Dat hebben wij nog nooit eerder gehad. We betaalden met EC-kaart. Met contant geld kan het ook, maar alleen met munten.
Mooie rustige plek. Het afvoeren van cassette en grijs water is oké. Water is alleen verkrijgbaar met de Franse "Card Blue", die "buitenlanders" doorgaans niet hebben. De automaat accepteert geen munten.
Ik denk niet dat 10 € voor puur parkeren zonder enige service een beetje is. Het is schandalig dat je ervoor moet betalen als je meer dan € 100 bij Karls hebt gekocht. Voor klanten die voor een vast bedrag winkelen, bijvoorbeeld € 50, zou de nacht gratis moeten zijn. Het is hetzelfde met vele anderen, bijvoorbeeld wijnhuizen.
Eenvoudige, waarschijnlijk voormalige camping, parkeerplaats. Niet goedkoop voor 250 NOK. Elektriciteit, aan- en afvoer zijn echter inbegrepen. Mogelijkheid om daar te zwemmen. Rustige plek direct aan Vollsfjorden.
Mooie, rustige plek op grind vlak naast een beekje. De berging is helaas 650 meter verderop.
Nieuw geopende parkeerplaats direct aan het Kurpark. Bij de thermale baden op 650 m afstand moet u een kaartje kopen. De afvoer van grijs water is verschrikkelijk. Je kunt er alleen komen met een klein voertuig, tenminste als de aangrenzende parkeerplaats bezet is. Er is ook geen gootsteen, dus het grijswater zou OOIT in de inlaat stromen. Een nogal triest verhaal voor een onlangs gerenoveerde plek. Dit is zeker beter.
Gratis parkeerplaats, helaas met minder services dan beschreven. Elektrische stroom kan niet worden ingeschakeld omdat de box is vergrendeld. Cassetteafvoer is niet mogelijk omdat de afvoer is afgesloten.
Helaas slechts twee officiële parkeerplaatsen sinds de gemengde parkeerplaats was verhard, die werden ingenomen door langdurig gebruikers. Vandaag had in ieder geval niemand last van meer parkeerplaatsen. Schijnt vaker voor te komen. Overdag wordt de parkeerplaats gebruikt door studenten en docenten van de nabijgelegen scholen en 's avonds door gebruikers van de sporthallen. Het was stil 's nachts. Rewe en Aldi zijn op loopafstand.
Gratis vers water van drm Fran is oké. De zwart- en grijswaterafvoer is alleen mogelijk via een lange, zware slang die bovendien op ruim 1 meter hoogte uit de muur komt. Erg onhandig in gebruik omdat je er met de cassette niet echt bij kunt. Een tweede persoon voor ondersteuning wordt aanbevolen.
lt. Als er een bordje staat (zie foto's), mag je daar niet meer overnachten.
8 mooie grote parkeerplaatsen aan de rand van de parkeerplaats van het bad. Schaatsbaan binnen gehoorsafstand, en natuurlijk ook de badkamer. De weg is ook goed te horen, maar dat stoort ons niet echt.
Geweldige parkeerplaats met douches, toilet, wasmachine en droger. Het brood dat door de operators wordt aangeboden, kan alleen worden aanbevolen. Er zijn ook wandelmogelijkheden. Heel vertrouwd en heel landelijk. Het is fijn als ezelwagens en paardenkoetsen langs de parkeerplaats rijden.
De camperplaats is scheef, zodat blokken nodig zijn. De tokens voor elektriciteit (1 uur) of water kosten elk € 1,50.
Wordt helaas tijdens de week gebruikt als een parkeerplaats door medewerkers van het bedrijf Montplast. Hij is niet gecultiveerd. Is alleen een grindplaats. Maar Morsbach is niet DE vakantieplek. Daarom is er weinig interesse van de kant van de gemeenschap om een nobele plek te bieden. Maar er zijn heel goede winkels.