@Tueddie
Juli 2026
Het is jammer dat inschrijven alleen via de app mogelijk is. Vandaag was er een 82-jarige kampeerder die geen betaalmethode zoals PayPal had. Hij kon alleen contant betalen. Deze man voelde zich zo schuldig dat hij niet kon betalen en is om 22:30 uur naar huis (naar Leer) gereden. Dat vonden we echt triest.
2023
...een heel mooie plek als je stil wilt zijn. Zeer lieve uitbaters en een koud biertje staat altijd klaar. Wat wil je nog meer. Groetjes Jenni en Holger
2020
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2018
.. goede plek om te verblijven. Maar nu kosten 5, - € de nacht, plus belasting € 1,50 p. persoon
.. er is vakantie, rust en natuur ... leuke uitbaters en goede sanitaire voorzieningen. Keuken is gratis om te koken en te gebruiken. Echt geweldig voor ons, zou graag terugkomen !!! dank u wel
Niet veel te bieden, winkelen maar niet te ver weg. Eenmaal oké
Te hard op straat, te weinig plaatsen en te voet in de plaats ongeveer 20 minuten.
..schöner plaats, geweldig meer voor afkoeling. De plaats heeft niet veel te bieden, ongeveer 20 minuten lopen te bereiken.
ok voor overnachting. naar het centrum te voet ongeveer 10 minuten. Het gebied, maar leuk om te fietsen.