• Camperlocaties

Partner van

@Tuffy

1985

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

vriendelijke ontvangst. Melden bij het winkeltje Voor douche en toilet sleutel in het winkeltje vragen. Douche kost 3€ Betonnen ondergrond. Speelplaats en padelbaan grenzen aan camperplaats Lozen grijs en zwart bij de wasgelegenheid van de vrachtwagens

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

camperplaats is opgeheven

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

prachtige cp Nieuw aangelegd Winkels en eetgelegenheden in de omgeving Leuk centum We hebben daar gestaan op 23-10-2023. windstoten van 86 km/h. vriendelijke gemeentewerkers gaven ons een telefoonnummer als we hulp nodig hadden.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Tot onze grote spijt moeten we u mededelen dat de politie langs kwam met de mededeling dat wij hier niet mochten overnachten volgens de plaatselijke verordeningen

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

een kleine aanvulling. Als de 5 plekken bezet zijn parkeer uw camper in de andere vakken, dus schuin. De politie stuurt je anders weg

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

geweldig camperplaats. Sluit ons aan bij de vorige schrijvers. Bezoek ook eens een flamingo show. We kunnen Tabaco el Pasaje aanbevelen

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne camperplaats zoals beschreven. vlak bij zee, winkels en restaurantjes. Nu ook met wasmachine en droger. Je kan met bus of fiets (e-bike) naar Almunicar. Erg vriendelijke gastvrouw en gastheer. Veel succes met jullie camperplaats. Ambraso de Marion.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

alle positieve reacties kunnen we onderschrijven. Wel willen we extra toevoegingen dat de acsi kaart werd geaccepteerd. we stonden voor 20€ inclusief stroom

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

19 juni 2022 beschrijvingen kloppen uitgezonderd dat we het eten niet hebben kunnen uitproberen. Maar we vinden de prijs voor een overnachting wel aan de hoge kant voor wat er geboden wordt. 31,40€ zonder stroom

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

20 juni 2022. Sluit me aan bij de vorige schrijvers. prima locatie. geen munten meer maar euro’s voor stroom en water

leuke plaats om te overnachten. jammer dat de prijs verhoogd is naar € 20-

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Help Ik snap niets van deze reviews. voegen niets toe.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij kwamen laat in de middag aan en de camperplaats was vol. De man aan de receptie heeft zijn best gedaan om ons toch nog een plaatsje te geven voor 1 nacht. De tarieven voor een overnachting zijn in periodes ingedeeld. zie de website. Dus 18€ klopt niet meer. Dikke pluim voor de medewerker/eigenaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Het is alleen een parkeerplaats voor auto’s sanistation nog steeds defect

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

5 augustus 2021 hier 2 nachten gestaan samen met 18 andere campers Het was schoon en een echte overnachtingsplaats om het stadje te bezoeken 2km

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

22-09-20 wc’s gedateerd niet schoon en geen wc papier. Veel geluidsoverlast van de aangrenzende weg en jeugd. stroom 5 euro. erg duur . leuke foto’s van plaats aan het water, maar dat waren vaste plaatsen

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

09-09-20 sluit me aan bij de voorgangers. even een tip. grijs water lozen naast het gebouw bij de incheckpaal

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

prima camping schoon sanitair ruime plaatsen diverse mooie fietsroutes verkrijgbaar bij de Engels/Franstalige receptie 10-09-2020

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Ivm een kermis doorverwijzing naar het sportpark. Na sluitingstijd van de kermis 23:30 was het rustig. Geen voorzieningen

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

We kwamen aan om 12:30uur. Ons te verstaan gegeven dat we in konden boeken tussen 15:00 en 18:00 uur. We konden tot die tijd parkeren op een parkeerplaats 50 meter verderop We werden niet toegelaten

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima cp. Aardige havenmeester loos plaats is bij vertrek minder bereikbaar

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Prima plek. Ook voor meerdere nachten. Veel fiets mogelijkheden. Voor sommige camperaars ontbreekt een douche.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Vriendelijke eigenaar. Ruime plaatsen. In corona tijd douches gesloten. Goede start om mooie fiets tochten te maken.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Prima cp ivm verbouwing geen stroom en legen toilet. Geen afvoer grijs water. Als alles klaar is toch wel een 9

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

De 7 is voor het uitzicht. De plaats voelt als een afdankertje. In vergelijking met de aanlegplaatsen voor de boten stelt de plaats voor campers niets voor. Veel onkruid, kuilen en gaten, een klein strookje groen, toiletten niet schoon. Dit kan veel beter.

Sitecode: 42010

Sluit me graag aan bij de vorige recensies. Wij zijn hier 3 dagen geweest vanaf 12 juni 2019. Camping doet niet meer mee aan de acsi acties. Maar wij hebben wel voor acsi prijzen gestaan. De eigenaar doet daar niet moeilijk over

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Wij waren hier op 21-06-2019 schone mixt parking met 2 wc’s en vuilnisbakken. Toilet lozen mag niet. Mooi uitzicht op het meer. In de vroege avond last van het verkeer op de langslopende weg

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Zoals al eerder beschreven zeer fijne rustige cp. We stonden hier alleen op 18-06-2019

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

6-6-2019. Hier geweest. Grote plaatsen voldoet aan alle eisen van een cp. Loosplaats en inname schoon water achter het grote gebouw

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

We bevestigen de recensies van anderen. Maar de prijzen zijn verhoogd. Wij waren hier op 29 mei 2019. Zonder stroom 11€. Stroom 2 €. Vanuit Nederland komt u een tankstation tegen die zegt de laatste te zijn voor de grens. Dat klopt maar rijdt u door naar de cp komt u er twee tegen die veel goedkoper zijn

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Fijne cp met zeer net sanitair. Cp in nog niet helemaal af . Vuil water lozen nog niet mogelijk. vriendelijke eigenaren, wandel en fietsroutes in de buurt

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

We hebben hier gestaan van 29/8 tot 31/8 Overdag en in de avond komen en gaan van sporters. Daar hadden we geen last van gehad ruime plaatsen. Mixtparking. Douchen en toilet op het sportterrein. Mooi om de stad te bezoeken op de fiets

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Waren hier op 21-07-18. Nette cp. Op korte afstand van centrum Maastricht. Je kan vanaf hier leuke fietstochten maken door België en langs de Maas.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We zijn het met de andere recensies eens. Een prachtige tussenstop. Leuk fietspad naar Langres info bij de receptie Wij hebben hier gestaan op 25/26-06-2018

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Wij stonden op 13-06-2018 voor de poort maar zowel de camping als de camperplaats waren gesloten. Doorgereden naar de camping Vimar. Ook goed. Zie de recensies. Pas op voor de bomen

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Parkeerautomaat deed het niet. Ook niet voor de Fransen Hebben het er maar op gewaagd. Parkeerplaats zijn ze aan het opknappen. Er komt een slagboom. Ook zijn de gaten op de parkeerplaats gedicht met vers bitumen. Pas op het blijft aan je schoenen plakken. Niet goed voor je vloerbedekking

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

18 mei 2018 hier gestaan. Rustigeplaats ivm afgebroken fietsenrek hulp gehad van behulpzame Franse camperaars en de monteur van de garage er tegenover. Bakker en slager in de buurt. Muntjes voor water bijna overal te verkrijgen. De verkoop punten staan vermeld op het bord naast het sanistation

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Geweldige plaatsen; hartelijk ontvangst door de havenmeester. Veel mogelijkheden om te wandelen en en te fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Zeer vriendelijke beheerders. Toiletgebruik gedateerd maar schoon. Rustige camping met veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen in deze prachtige omgeving.