@Tuinhuis2021
- 2022
Vriendelijke ontvangst, afgelopen week hier gestaan, mooie schaduwrijke plekken, toiletgebouw met douches iets verder lopen, deze zijn redelijk nieuw en bedien je met een tag die je krijgt bij het inchecken. Toiletten en koud water wel bij dit deel van de camping. Heerlijk zwembadje met ligbedden. Aldi en Lidl op fietsafstand, geen fijne weg om te fietsen. Restaurant bij de camping. Kosten voor 2 nachten 54 euro
We hebben hier 1 nacht gestaan, gefietst naar Rothenburg ob der Tauber, mooi fietstochtje. Erg vriendelijke ontvangst ondanks dat haar echtgenoot in het ziekenhuis lag. Douchen op afspraak, ( misschien door de omstandigheden) maar er wordt aan gewerkt, zijn in aanbouw. Heerlijk wakker worden met het geluid van de vogels. Als het nieuwe sanitair klaar is verdient het 5 sterren. Douchen stroom en plaats, 2 personen 28 euro per nacht.
Kleine camping aan de Ossiacher See, direct aan het meer. Vriendelijke ontvang, nette sanitaire voorzieningen. We waren 58,50 kwijt voor 2 nachten, 2 personen, stroom komt daar nog overheen. Belangrijk weetje: alleen contant te betalen.