@TuithofvanBaren
nette camping . aardige beheerders . met de fiets 22 km naar schaffhausen . lekker eten .
2022
geweldige lokatie goed restaurant aardige eigenaren mooie wandelroutes wij komen terug in september groot genoeg voor onze camper. Gerard en marian en hondje beer.
kwamen op vrijdag laat aan was geen probleem.werden heel hartelijk welkom geheten . mooie camperplek met10 Ampere stroom.douchen super schoon en heet .elke plaats een eigen tuintje ,voor kleine groepjes een mooie serre met kaarsen en bibliotheek.een grote buurschap voor kampvuur.En de afwas kun je ook in je camper van een ton doen met zo veel voorzieningen aan boord.
2020
Mail gestuurd voor reservering. Geen bericht terug.gebeld geen gehoor. Bij aankomst alles bedroevend verwilderd en geen toegang. Brouwerij geen rondleiding ivm Corona . Dag later mail dat we welkom waren . Helaas te laat.
Veel monteurs overnachten in caravans . Betaald afwas water betaald douchen met munten en betaald stroom. Waarom deze camping in staat is mij een raadsel . Veel vaste sta plaatsen wel aardige eigenaressen verder weinig in de omgeving te doen.
Sitecode: 72006
Mooie schone camping .dicht bij centrum en heerlijk wandel en fiets gebied .
Mooie camping hij is erg groot maar van de vaste camping plaatsen geen last. Toerit is apart van de de vaste gasten.heerlijk wandel gebied.zeer vriendelijke eigenaren.voldoende stroomkabel is een aanbeveling.ook aanwezig slaap Pipo wagen en slaap kippen hok. Heel leuke camping.
Nette camping . Heel mooi wandelgebied. Zeker achter de camping rotsen van kalk zandsteen laat u verrassen.wij betaalde , camper met 2 pers en klein hondje 26€ inkl stroom en gratis douchen.
Heerlijk rustig . Goede uitvalsbases voor fiets routes en heerlijk dicht bij een heel mooi gevarieerd bos. Heel aardige en gastvrije mensen . Voor rust zeker een aanrader.
2019
Heerlijke camper plaats .dicht bij zwembad super schone douche en wc .helaas geen afwas mogelijkheid . Wel erg makkelijk aanmelden met tablet en via telefoon betalen . Of gewoon contant. Zeer relaxen en dicht bij fiets routes .