@Turanni
Lid van Campercontact sinds 2020
Verzorgde ruimte met gescheiden percelen. Sanitair was ok (wat ouder) en schoon. Veel vaste kampeerders. Dicht bij de dijk waar je heerlijk kunt wandelen en vertoeven. Kleine zelfbedieningswinkel met 's ochtends vers brood. Prachtig strand. Het was er erg rustig, maar waren er ook in het laagseizoen. Over het algemeen aan te bevelen.
Leuke plek direct aan de Baltische Zee. De staanplaatsen zijn wat klein (tweede rij), maar prima geschikt voor een paar nachten. Sanitair is erg schoon. De hele ruimte ziet er verzorgd uit. Kleine winkel met 's ochtends vers brood. Helaas moest het restaurant :-( (er zijn waarschijnlijk Poolse lekkernijen). Het strand is prachtig en nodigt uit tot wandelen en vertoeven Er is niets in de omgeving, dus erg rustig.
Leuke plek aan de Oostzee. Zeer behulpzaam team. Aanmelden was alleen online mogelijk, maar het werkte zonder problemen. Sanitair (huis 2) in orde. Kleine winkel met 's ochtends vers brood. Wij waren er in het laagseizoen, dus het was erg stil.
Zeer mooie plek direct aan het fjord. Heel ontspannen sfeer en heel nieuw, schoon sanitair. Broodjesservice in de kleine kiosk (veel biologische producten). Heel leuk team. Een lang netsnoer wordt aanbevolen. Kort voor de camping is een restaurant (niet bezocht). We voelden ons op ons gemak en zullen zeker terugkomen.
Sitecode: 52090
Goed onderhouden plek nabij de snelweg - nog steeds rustig. Perfect voor een tussenstop. Het sanitair is schoon. € 14 per nacht zonder elektriciteit. Ruime omgeving met een goede sfeer.
Helaas klopt de prijs-prestatieverhouding hier niet. Sanitair is ok, meer niet. 5 'lopen naar het mooie maar volle strand bij mooi weer. De plaatsen zijn ok en gescheiden door groen (lange stroomkabel nodig). Zelfs als het een vrij kleine plaats is, heerst er in aug. WiFi € 3 per dag + apparaat niet up-to-date. Over het algemeen slechte ontvangst van mobiele telefoons. Je moet het leuk vinden.
Geweldige kleine plaats. Super leuke ontvangst. We mochten een plek uitkiezen. Sanitair niet modern maar wel schoon. De aangrenzende straat is een beetje vervelend. Zeer verzorgde omgeving. 'S Morgens (om 9 uur) komt er een bakkerswagen langs (zeer lekkere goederen). Prijs-prestatieverhouding (een all-inclusive prijs) is hier meer dan alleen oké, we voelden ons op ons gemak en zouden graag terugkomen.
Leuke plek voor één nacht direct aan zee. Zeer uitnodigend om te gaan wandelen. Het sanitairgebouw is prima in orde. Wat verkeer door de straat maar 's nachts rustig. We hadden veel wind. Relatief vlakke, stevige maar zanderige standplaats.
Zeer mooie omgeving en leuke herberg naast de deur. Vriendelijke tuinman. Wij (en vele anderen) werden ondergebracht in de aangrenzende weide. De ruimte is wel iets vergroot, maar helaas zijn de sanitaire voorzieningen niet voldoende. Als u hiervan niet afhankelijk bent, kunt u voor 10 € een leuke plek krijgen (elektriciteit inbegrepen).
Leuke parkeerplaats op het erf. Elektriciteit + water en schoon sanitair aanwezig. Alles bij elkaar voor € 15 per nacht. De locatie is top. De omringende wijngaarden nodigen uit tot wandelen. Het stadscentrum is op loopafstand met voldoende horeca. De tractor kan je 's ochtends vroeg wakker maken. Is gewoon een agrarisch bedrijf. We voelden ons goed.
Mooi gelegen parkeerplaats met bij aankomst aangegeven of iets nog vrij is. 15 minuten lopen naar het stadscentrum. Sanitair is erg schoon, maar naar onze mening zijn 2 toiletten en 2 douches niet genoeg. WiFi werkt - ok voor onderzoek, maar niets meer. Gemakkelijk betalen aan de automaat. De rijksweg aan de andere kant van de rivier is een beetje vervelend. 5 minuten lopen naar het tankstation met winkel
Mooie locatie direct aan het water. Zeer grote plaats met alle TamTam (sauna, zwembad etc. die we niet hebben gebruikt) en is daarom een van de dure plaatsen in DK (de duurste van onze tour door Denemarken). Sanitair in slechte staat. Onaangename geur. Voor ons klopte de prijs-prestatieverhouding niet. WiFi in twee klassen (gratis kreupel, snel voor geld) is niet up-to-date in 2020!
Sitecode: 42046
Leuke plekjes met uitzicht op de haven en Årøsund. Betalen gaat heel gemakkelijk bij de automaat. Plaatsen zijn groot. Goede uitrusting. Het sanitair was schoon. Het kan 's morgens vroeg luider worden (havenwerk). Nog steeds absoluut aan te bevelen voor één nacht.
Geweldige plek met zeer schoon sanitair. Niet bepaald goedkoop, maar een zeer goed onderhouden baan met een coole minigolfbaan. We hadden een van de "uitzichtpunten" op de eerste rij. Hier merkte u helaas tot zeer laat in de avond het geluid van de strandgasten. Broodjesservice en kiosk voor dringende artikelen beschikbaar. Top WiFi! We voelden ons zeer comfortabel en zouden terugkomen.
Zeer verzorgde plaats met zeer schoon sanitair. De locatie is geweldig, omdat je langs het water naar de bezienswaardige stad kunt lopen. Onderweg is een streetfood hal met heerlijk eten. De plaats is niet goedkoop en omdat douchen en WiFi extra kost helaas twee sterren. Nog steeds absoluut aan te bevelen.
Grote ruimte met ruime parkeerplaatsen (we hadden een van de duingebieden). Het sanitair wordt oud, maar schoon. Vriendelijk personeel. Directe toegang tot het strand. Kleine supermarkt voor de benodigdheden inbegrepen. Ondanks de grootte voelden we ons comfortabel.
Leuke, overzichtelijke ruimte met goed onderhouden sanitair (nieuwbouw). Registratie lastig via de Meny-supermarkt, maar oké. Wie kan een van de stoelen met uitzicht pakken? Zeer goede wifi!
Mooi gelegen plaats met zeer goed sanitair. De vrije plaats keuze was een beetje overweldigend. Mooi en kort wandelpad naar de vuurtoren. Over het algemeen ten zeerste aanbevolen.
Goede plek met schoon sanitair, maar helaas niet meer. Voor ons is het te groot, soms te luid. Privacy alleen wanneer "gegroeid". Goede wifi is een pluspunt (vraag!). Het grote strand van Lakolk is te voet bereikbaar via de duinen of over de weg. Goed gevulde supermarkt bij de ingang met heerlijk gebak. Restaurants en winkels ronden het geluk van de toerist af.
Geweldige plek met zeer goed en schoon sanitair. Goed onderhouden ruimte met voldoende ruimte. U kunt vooraf verse broodjes bestellen. De gastro wordt ook aanbevolen. Mooie ligging aan het meer en het centrum van Preetz is op loopafstand. Een steraftrek voor niet-werkende wifi, waardoor het een bijna perfecte plek is.
Klein maar fijn. Mooi gelegen op een "eiland". Het sanitair is niet bepaald modern, maar zeer schoon. Behulpzame en prettige telefoniste. Bakkers op loopafstand in de stad in Edeka. We voelden ons comfortabel en kunnen de plek alleen maar aanbevelen.