@Turbano
- 2023
Super vriendelijke eigenaars, heerlijke douche, prima plekken, mooie wandel- en fiets routes en een druk bezochte jeu de boule baan. Kortom gezellige camperplaats.
Prima plek voor een prima prijs. Heerlijk wandelgebied direct naast de camperplaats.
Pracht plekje. Wij stonden er op 2 september met nog 28 andere campers. Met een beetje creatief parkeren lukt het best. Sinds een half jaar zit er aan de D951 een bakker, deze is via een bospaadje te bereiken vanaf de camperplaats. Top!
Heerlijke plek met alle voorzieningen voor een mooie prijs. Erg gastvrije eigenaar. Dikke Tip!
Fantastische plek met een mooi wandel en fiets mogelijkheden. Zonnige en schaduwplekken, de keuze is reuze. Bedankt Willy, tot de volgende keer als het minder heet is.
Heerlijk lang paasweekend op deze mooie en rustige camperplek gestaan. Prachtige omgeving voor wandelingen. En… een leuke Paas verrassing voor iedereen. Top plekkie!
Vriendelijke hulpvaardige eigenaars. Ruim opgezette prima plekken op gras met harde ondergrond. Het dorpscentrum op loop afstand. Mooie wandel- en fietsroutes in een prachtig stukje Nederland! Voor ons perfect om nog eens terug te komen.
Perfect! vriendelijk ontvangst met veel info over wandel en fiets routes. Alles aanwezig voor een fijn rustig verblijf.
Prachtige nieuwe camperplaats met alle voorzieningen. Top plek!
Super aardige beheerder die verzuimd de camping up to date te houden. 300 sek voor een nacht met stroom. wasmachine en douche aanwezig. Geen mogelijkheid om grijs water te storten.
Prima parkeerplaats voor een nacht en bezichtiging van het Läcko slott. Groot genoeg in ieder geval.
Leuk plekje bij een mooi oud stadje. Wel ruim betaald met € 18,-
Wat een fijne camperplek. Gewoon perfect!
Prettig ontvangst, mooie ruime plekken en alle voorzieningen. perfect!