@TvW
- 2019
Camping rekent €26,00 in het naseizoen vanaf 1 september. Kom je eerder dan betaal je het dubbele. Ongeïnteresseerde dame aan de receptie. Je krijgt een kopie van de plattegrond mee en moet zelf een geel gekleurde plek zoeken. Andere plekken zijn seizoensplekken voor de Nederlandse enclave... Sanitair oud maar schoon en alles is er, alleen geen toiletpapier. Camping ligt aan boulevard met wat horeca en een mooi kiezelstrand. Zwemschoenen aan!
Keurig onderhouden camping die in het naseizoen rustig en heel betaalbaar is. Ruime loosplek vooraan en in het midden sanitairgebouw met grote wasmachines plus droger die je met pas of telefoon betaald. En een mooi zwembad met ligweide inclusief ligstoelen en parasols. Onder de receptie, aan het zwembad, zit een bar waar je ‘s morgens vers stokbrood etc kunt kopen. Boven de receptie zit een Italiaans restaurant van redelijke kwaliteit. Topper!
Keurig aangelegde camping welke nog vrij nieuw oogt. Alles is aanwezig en schoon. In het laag/na seizoen aangenaam rustig. De omgeving is zeer bosrijk en heuvelachtig dus bij uitstek geschikt voor wandelingen. Wij troffen een Nederlands sprekende dame aan bij de receptie, die ons vriendelijk alles uitlegde. De camperplekken zijn buiten het seizoen gesloten waardoor je een ruime plek op de camping toegewezen krijgt, met stroom.
Oude en grote gemeentecamping met een aantal verharde plekken. Zijn deze vol dan kun je naar eigen inzicht een plek op de grasvelden zoeken. Er is geen afbakening. Het oude sanitairgebouw is niet meer in gebruik. Op het midden van het terrein is een loosplek met stromend water. Op de toegangsweg naar de camping zit vlakbij de snelweg een LIDL en net over de snelweg een zeer grote Intermarché met werkelijk alles, incl. goedkoop tankstation.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Prima camperplaats met alle faciliteiten ruim uitgevoerd. Douches 1 Euro voor 3 minuten goed warm water onder hoge druk. Zeldzaam. Miele prof wasmachine of droger: 5 Euro. De camperplaatsen zelf zijn vrij smal waardoor je ca. 1,5m hebt om te zitten c.q. voor de luifel. Maar verder prima te doen. Het strand voor de camperplaats is 30 seconden lopen en bestaat uit zand met kiezels en stenen. En het is gelijk de zone waar honden zijn toegestaan.
Wat een geweldige plek! Een plek om tot rust te komen. Heel vriendelijk en warm ontvangst. Werkelijk alles wordt gedaan om je een ‘thuisgevoel’ te geven. Wij zijn hier dan ook langer gebleven en gingen met weemoed weg. Hou je van dieren, oneindige olijfbomen en wijngaarden, heerlijke wijnen en relaxen dan ben je hier aan het goede adres. Wij komen hier zeker terug! Dank Marc en alle anderen!
Dit is een basic camperplaats op nagenoeg vlak gravel. Het oogt wat oud en vervallen maar er is een serviceplek en prima schoon sanitair. Inclusief vriendelijke eigenaar. Als je terug naar de hoofdweg loopt en oversteekt dan loop je een klein dorpje in met enkele zeer schuine straatjes die bij de zee uitkomen. Daar vind je een leuke knusse baai met enkele terrasjes. Voor 1 a 2 nachten leuk, dan heb je alles wel gezien hier.
3 sterren voor een basis camperplaats, op het asfalt van een groter en best wel rustig parkeerterrein. Toen wij er kwamen deed het servicestation het niet. Overdag zit iemand in het hokje op het parkeerterrein waar je moet betalen. Daarnaast, voor het witte gebouw kun je water pakken uit de stompe slang die uit de grond komt. Lozen grijswater kan gewoon, ook zwart water, dat moet direct in het riool via het putdeksel achter het servicestation.
De camperplaats/grindbak langs de weg voorbijrijden en gelijk doorrijden over de dam naar de zone aan het stuwmeer. Prima plek die de off-grid camperaar alles biedt, zonder enige faciliteiten. Zalig… Hier komt de lokale bevolking einde middag zwemmen, of vissen en zijn uiterlijk rond 23:00 uur weer vertrokken. Dan sta je alleen in alle stilte. De grond loopt erg af en is schuin dus de camper waterpas zetten is een uitdaging.