@Twanbass
- 2001
Sitecode: 20303
Toevallig dezelfde dag als Marcel en Marij hier geweest. Wij wilden een hele mooie review schrijven, maar aan die van hen hebben we gewoon niets toe te voegen, ware het niet dat ze in alles behulpzaam waren om onze problemen te helpen oplossen toen we onze portemonnee waren verloren. Dit is een camping waar je ter beleving van alle ingrediënten die bij "lekker" camperen horen, steeds weer wilt terugkeren. Hulde! Gretha en Anton.
Eens met Anna. Dit is gewoon een fijne camping met camperplekken van voldoende grootte. Zeer vriendelijk personeel en prima sanitaire voorzieningen. Mooie plek! Fiets van de camping maar eens langs het Canal du Midi naar Agde. Soms wat ruig, maar een avontuur op zich!
Gewoon een fijne camping waar je lekker kunt bijkomen van-of voorbereiden op- de te vervolgen lange rit. Zeer vriendelijke ontvangst, schoon en netjes, met alle faciliteiten voor een prijs die een "uitgeklede" camperplaats kost. Bovendien makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Van harte aanbevolen.
Sitecode: 20052
De CP is wat verouderd, maar bruikbaar. Zijn 8 plaatsen met elektra voorhanden. Voor de CP is een aparte toilet-wasruimte voorhanden. Eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor weinig kun je lekker mee eten met het dagmenu. Voor overnachten en bezoek omgeving (Alberobello) erg geschikt.
Rianne (ken haar niet) heeft niets teveel gezegd. Is gewoon een topplek met basic voorzieningen die voor een goede CP volstaan. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Camperplek geldt altijd voor 24 uur in voor-en naseizoen
Dit is hoe een camperplaats behoort te zijn. Veilig, schoon, redelijk qua prijs, met goede faciliteiten. De vidange zoek je maar op de volgende plek.
Wat een leuke camping is dit. Ik ga geen superlatieven gebruiken, maar menig doorsnee SVR camping kan hier een puntje aan zuigen.....Om Ravenna te bezoeken is dit een uitgelezen camping voor een zachte Italiaanse prijs, met alles erop en eraan.
Wij houden het kort: Reensboer is o.i. bij uitstek een van de beste camperplekken. Kwaliteit, gastvrijheid, sfeer en totale ambiance mede van de omgeving is onovertroffen! Fam. van der Leij, Hilversum.
Wat een fijne camping. Vriendelijke ontvangst met oog voor de kampeerder. Was er 1 nacht met de camper. Prachtige fietstocht gemaakt vanaf de camping. Drenthe op z'n best. Volgend voorjaar zeker van plan meerdere overnachtingen te maken. Alle faciliteiten een 8+. Twan v.d.L.