@Twente
- 2012
dikke complimenten voor de stad , wát een service en dat voor niks! ongelooflijk! €10 is wel het allerminste wat je hier eigenlijk zou moeten betalen voor deze mooie plek!Tip vd stad; vraag gerust geld voor deze mooie plek… een camperaar heeft daar echt geld voor als hij in een camper kan rijden !! als dank voor de stad de locale middenstand nu flink ondersteunt!!
mooie écht Hollandse uitzichten en zeer vriendelijke beheerders! Zijn aan het opstarten dus zeur niet over dat wat je als verwende camperaar nog mist! Ga dan aub naar een camping!! een echte camperaar is zelfvoorzienend en heeft alleen een mooi plekje nodig toch! we hebben mooi gewandeld en gefietst en genoten van de rust! Top!
briljante plek voor wandelaars, vanaf de brug waar routes aangegeven staan ideaal om een korte of lange wandeling (16 km erg aan te bevelen, prachtig) te doen! erg rustige plek met mooi uitzicht op stadje
zelfde overkwam ons pr maand geleden! wel betaald en meteen protest aangetekend bij genoemd adres op de boete ! binnen 4 weken geld terug en excuses!
inderdaad zeer mooie schone plaats met keurig nette sanizuil etc! Houe zo!! prachtig gefietst langs Fulda zowel noord-als zuidwaarts! top! ook niet vergeten bij Tandoorie te eten! super lekker, veel keuze niet duur( altijd fijn voor NL-ers) en bijzonder vriendelijke bediening!! kunnen wij (NL) nog veel van leren dikke complimenten Melsungen voor deze Topplek!
mooie ruime plek aan de oever v d Ourthe bij leuk stadje! ware het niet dat een grote groep Belgische families dit met de nodige drank en lawaai tot een permanente “ partyplek” hebben geannexeerd! Tip vd gemeente: repareer snel de betaalautomaat dan blijven dit soort “gasten” wel weg en de plek is dik waard om voor te betalen
prima rustige plek zonder enige voorziening. Prijs wel verhoogd naar nu €5,=
vriendelijke ontvangst, cp is heel clean, ligt nabij erg drukke straat en is erg strak ingericht met in onze ogen voor camperaars veel te veel voorzieningen en daardoor ook veel te duur!Het lijkt een camping. mooie fietsomgeving .
zoals al vaak gezegd: gewoon perfect, bovenal.bijzonder stil!!en schoon terrein Natuur voor de deur,eindeloos mooi fiets-en wandelgebied. bijzonder dat dit nog kan in ons bomvolle NL.Zuinig op zijn allemaal!
prachtige cp in de natuur bij bioboer! grote plekken en alle noodzakelijke basisvoorzieningen top voor elkaar! Erg gastvrije eigenaren! Hier wordt geleefd met enorm respect voor milieu en natuur!Geweldig! Een echte aanrader ! Komen terug!
prachtig rustige locatie met geweldig uitzicht.vanuit cp veel wandelingen mogelijk in mooie omgeving! voor wie van rust en unieke plekjes houdt net buiten het toeristisch gebeuren is dit subliem! kraan aanwezig en loosput toilet (ook met kraan!).meer hebt je niet nodig toch als camperaar! Hier 3 nachten gestaan.
5 okt '18:Prachtige rustige locatie en zoals al geschreven érg vriendelijke (pub)eigenaar.Loop vooral even naar het kerkje en volg het pad erachter langs het water en aan de andere kant ervan terug!geweldig mooi.Hier zie je het respect vd Engelsen vd natuur!prachtige sfeer
Prachtige plek met erg gastvrije vriendelijke beheerders. Super uitzicht en perfecte omgeving voor mtb-en lange wandeltochten. Wat een goede plek om te zijn! We komen zeker terug!