@TwinPlus

2021

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Oké, je moet een beetje geluk hebben met de plek (wij hadden de mooiste van de hele camping vond ik) en ja, daarvoor moet je een beetje op tijd komen. Als je pas om 21.30 aankomt zijn de mooie plekken natuurlijk weg. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en heerlijk geslapen. Het sanitair is werkelijk ok door een ringetje te halen, super schoon en netjes!! Ook kun je gratis gebruik maken van de sauna.We vonden het best jammer om weer te vertrekken 😆

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

mooie plek aan het water, vriendelijke ontvangst. Sanitair gebouw is prima in orde, douchen kost wel wat extra, 0,50 voor een paar minuten.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Wat een mooie camping, ruime plaatsen, super aardig personeel! Mooi en schoon sanitairgebouw (en ze zijn bezig met het plaatsen van een extra sanitairgebouw), volop fiets- en wandelmogelijkheden. En heerlijk gegeten in De Herberg dat ook de camping ligt, ook een aanrader!

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Een hele leuke en mooi verzorgde camping, super aardig personeel, netjes verzorgd sanitair (en ze zijn bezig met een uitbreiding met een extra sanitairgebouw), ruime plaatsen, heerlijk rustig! Ook hebben we heerlijk gegeten in De Hergberg, dat op de camping is. Fiets en wandelmogelijkheden volop!

Mooi dichtbij zee, vriendelijke ontvangst, schoon en mooi sanitair. Voor een camperaar zoals wij (locatie het belangrijkste, de rest hebben we zelf) echt een perfecte plaats. Wij komen zeker terug!

Wat een leuke camping! Uiterst vriendelijk, kleinschalig, prima sanitair en een lekker zwembad. We hadden een heerlijke ruime plek en hebben er de eerste avond een heerlijke pizza gegeten. Wat ons betreft een dikke aanrader!

Plek prima, uitzicht prachtig, voorzieningen prima. Wij hadden veel pech met een groep mede campinggasten diezich niet sociaal gedroegen en veel geluidsoverlast veroorzaakten (waar overigens niet op gehandhaafd wordt) en in de appartementen ad jachthaven veel groepen jongeren die ieder hun eigen feest (en bijhorende muziek) aan het vieren waren. Voor ons genoeg reden om weer huiswaarts te keren. Wel excuses en restitutie vd camping ontvangen!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een heerlijke plek! Wij waren met ons camperbusje op zoek naar een rustige plek in het bos. Ligging is prachtig in het bos en beginpunt van mooie wandelingen of fietstochten. Fantastische faciliteiten, schoon sanitairgebouw, aardige mensen bij de receptie en mooi ruime plekken. Prijs/Kwaliteit is dik in orde!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie plekken met een fijn stukje gras. Uitstekend sanitairgebouw: ruim en mooi schoon. Perfecte wifi ontvangst. Leuk uitzicht op de haven en snachts heerlijk rustig. Dus camperlek is perfect! Qua omgeving hadden wij alleen de pech dat de fietspont (nog) niet ging, erg jammer…

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Super vriendelijke eigenaren en een warme ontvangst. We waren erg vroeg in het seizoen dus de mooie beschutte plekken in de gaard nog niet opengesteld. In de zomer vast een heerlijke rustige plek. Voorzieningen basis maar schoon. Heerlijk rustig.

Heerlijke plek. Super mooi aangelegde zitplaatsen aan het water (picknicktafels en (schaduw)doeken en alles goed voor elkaar. Schoon sanitair en allervriendelijkste ontvangst door de havenmeester. Wij komen zeker en graag terug!

Sitecode: 42009

Hier 2 nachten gestaan. Lekker kleinschalig. Heerlijk ruime plek en wat een rust en prachtig uitzicht! Sanitair is prima en schoon, er is alleen geen omkleedruimte bij de douches. Ook een avond meegegeten hier, prima en voor een kleine prijs. Zeker een aanrader!

Wat een heerlijk plekje! Wij stonden hier een nachtje op doorreis naar Italië en waren heel aangenaam verrast. Leuk opgezet op een boerenerf en de eigenaar heeft zijn best gedaan op het sanitair. Ruime, comfortabele douche en dito toilet. En ja, er is er maar 1, maar daar is de prijs ook naar. Een koelkast met koude drankjes voor weinig en je betaald met een envelopje op basis van vertrouwen. Wij raden het zeker aan!

Wij stonden hier 2 nachtjes op de C plekken (onder het spoor door). Dus niet direct aan het water maar op zeer korte loopafstand. Plek was hier stuk ruimer en vooral rustiger. Sanitair en schoonmaak ervan dik in orde. Prima plek.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Gezellig vibe, relaxed sfeertje, warm “kroegje” met lekkere pizza’s en drankjes, vriendelijke eigenaren. Hier 3 nachtjes gestaan op een ruime plek. Gezellig een vuurtje stoken op je plek (vuurschalen te leen en hout te koop). Dorpje met bakkertje op loop/fiets afstand. Wij hebben genoten. Nu nog hopen op wat beter weer 😀

Wij vonden het een heerlijke plek, mooi uitzicht op de passanten haven en sanitair prima en vooral het toiletgebouw altijd netjes. Fijne voorzieningen zoals een prima restaurant, een watersportwinkel met ook een aantal basis boodschappen, een foodtruck voor de kleine trek, allemaal prima. Wij komen vast een keer terug!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wat een heerlijke plek! We stonden op de camperplekken aan de rand en wát een prachtig uitzicht heb je daar! Ontvangst allerhartelijkst en het sanitairgebouw is schoon en uitstekend. Wij komen hier zeker terug!

Op zich een prima plek voor een nachtje. Erg rommelig en chaotisch. Iedereen doet maar wat en gaat zomaar ergens staan. Ook wat bijzonder publiek ertussen. Wij hebben 2 nachten een dronken overbuurman gehad die daar met een tentje, hond en flessen met sterke drank verbleef…. Prima voor op doorreis maar verder niet.

Op zich een prima camperpark. Schoon sanitair maar veel te weinig voor deze drukte. Ieder moment van de dag overvolle douches…. Plaatsen zijn nogal chaotisch, er staat vanalles door elkaar: stacaravans, campers, tenten etc. Als je fietsen bij je hebt op prima afstand van de stad.

Vriendelijke ontvangst, ruime plekken, schoon sanitair en heerlijk rustig. Een dorpje Melissant op loop/fietsafstand met een bakkertje, supermarkt en dorpskroegje. Mooie omgeving om te fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Enthousiaste en vriendelijke eigenaren, mooie ruime plekken, eigen boerderijwinkel met allemaal lekkers, leuke geitjes, kippen, paarden en koeien en een werkelijk heerlijk en comfortabel sanitairgebouw. Fijne uitvalsbasis voor mooie fietstochten en wandelingen. Wij komen zeker een keer terug!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Mooi, rustig en ruim. Sanitair mooi schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Prachtige plek, direct aan het water. Qua uitzicht tot nu toe nog geen mooiere gehad! Tip: vermeld even wanneer de voorzieningen (douche/toilet) geopend zijn. Toen wij er waren was het gesloten.