@Twinkie
grote plekken en veel ruimte. lage prijs en vriendelijke en Nederlands sprekende receptie. het sanitair is verouderd en het zou allemaal wat schoner kunnen. maar de campingplaatsen zijn super in een hele mooie omgeving. Diekirch op loopafstand.
grote plaatsen, vriendelijke ontvangst en prima sanitair. maar ASCI camping van 2023 begrijp ik niet helemaal. ligging en camping zijn niets bijzonders. sterker nog, onder de hoogspanningskabels en naast een vliegveld waar de hele dag door (kleine) vliegtuigen opstijgen en landen. ik heb ze niet gezien maar wel gehoord. voor 1 nacht met 4 personen was ik 80 CHF, kwijt. geen aanrader.
bij aankomst werden we heel enthousiast. we mochten onze eigen plek kiezen. maar alleen in het voorste deel. tussen de permanente kampeerders. advies, zoek eerst een plek en bepaal daarna of je wil blijven. dicht bij het water zijn wel mooie plekken. misschien mag je daar staan als je langer blijft. wij vonden het niet best. toiletten en douches schoon en prima. geen toiletpapier gebruiken maar met de slang schoonspuiten. dat is cultuur ervaren!
een wat grotere camping met veel plekken. voor ons gevoel zit je wel een beetje te dicht op elkaar. al zijn de plekken wel ruim. best nette camping met faciliteiten en animatie. wij vonden de gratis bedden en parasols aan het strand erg fijn. het sanitair is niet schoon en verouderd. daar moeten gen ze echt wel iets aan doen. wel mogelijkheid om je camper toilet te reinigen.
1 nacht op doorreis hier verbleven. aardige mensen en mooie plekken voor camper. het zwembad ziet er nu echt mooi uit en achter de camping loopt een riviertje waar kinderen kunnen spelen. niet lang genoeg verbleven om iets te zeggen over de omgeving. volgens mij in de middel of nowhere. ze hadden niet echt een broodjesservice maar wel een stokbrood uit de vriezer die ze voor ons in de oven heeft opgewarmd. was lekker.
leuke kleine rustige camping met aardige eigenaar. Het zwembad is mooi en de toiletten en douches zijn netjes en schoon. ook de bar met terras ziet er leuk uit en heeft voldoende keus. op 10km van de camping zit pont génios. super mooi. met een grote camper niet goed te doen maar met de vw transporter goed te doen. op 10 min afstand vlak zit bij ponte leccia een treinknooppunt. geen mogelijkheid om camper te legen.
we konden tot 23.00 uur aankomen. we konden om 22.00 uur nog heerlijk eten op het overdekte terras. wij hadden pizza en die was heerlijk. prima plekken. wij zijn maar 1 nacht gebleven. Asti is een leuk plaatsje met veel terrasjes. bedend van de paardenrennen 1x per jaar.