@Twinnie
Wat vonden we het weer fijn om hier 3 dagen te staan Gastvrijheid en prima voorzieningen Dank je wel, Mariska! Graag tot een volgende keer Groeten van Leonie, Irene en onze Rottweiler Jessie.
Wat een fijne cp, we zijn hier uiteindelijk 4 nachten gebleven ( ivm de regen) overdag gaan toeren met de camper, pion gekregen om de cp te reserveren, ‘s middags weer op je “eigen” plek staan. prima douches en toiletten en sani station. elke ochtend krijg je 4 warme broodjes Stralsund is een prachtige stad om te bezoeken
Wat hebben we hier heerlijk gestaan, ruime plek, zeer vriendelijke, gastvrije ontvangst door de havenmeester Geweldig uitzicht over de boten Zo gezellig!!
Heerlijk 2 nachten gestaan bij cp de Kersepit. Ruime plaatsen, zeer vriendelijke, gastvrije ontvangst. Heerlijk kunnen wandelen met onze hond, lekkere asperges, aardappelen en appels gehaald. Het is helaas nog te vroeg voor de kersen dus “moeten” we terug komen😁
Geweldig leuke camperplaats, lekker relaxed, zelf een plekje zoeken, fijne sfeer! Wim, de eigenaar is zeer vriendelijk, gezellig én behulpzaam ons electriteits snoer ging kapot, Wim regelde een nieuwe en zette de stekkers over. De witte ( droge) wijn uit Sicilië is werkelijk overheerlijk Wim, dank je wel en veel succes met je leuke Schaapskooi “ de Molenvelden”
2 nachten verbleven bij Iris en wat hebben we het fijn gehad. Wat een mooie locatie, wat een gastvrijheid, wat een vertrouwen. De aardbeien en de pizza’s waren overheerlijk! Lekker kunnen wandelen met onze hond, fijne plek om te staan. Kortom een echte aanrader!
Wat een geweldige camperplaats is dit en wat een prachtig en schoon sanitair! In het sanitair gebouwtje is ook nog een slecht weer voorziening met stoelen zeer vriendelijke eigenaar
Ik herken zeker de bevindingen van de vorige schrijver maar we hebben er toch een nachtje prima gestaan. Grote plek voor de camper, aardige eigenaar. De toiletten en douches zijn prima te gebruiken ( ook al staan er veel bouwmaterialen en lijkt “het klussen” verder gestopt…..)douchen kost 10 DKr. Verder is er een mooie grote keuken ruimte met tafels en stoelen en kook mogelijkheden ( fijn voor de fiets kampeerders)
Wat hebben wij hier geweldig gestaan in het haventje! We werden zeer vriendelijk naar onze plaats geloodsd, mooie plek aan het water, goede voorzieningen, keurige toiletten en douches ( 10 DKr) Er zijn 8 plekken maar als het vol staat zoeken ze toch nog een ( tijdelijk) plekje tot er de volgende dag een plek is.
Twee dagen geweest op deze prachtige locatie Plaats voor 3 campers, we stonden heerlijk alleen Zeer vriendelijke eigenaren, prachtige tuin, mooi wandelen in de omgeving, veel rust, geen lawaai, alleen maar gefluit van de vogeltjes Geen douche en geen toilet aanwezig.